Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

erotisch verhaal

Erotisch verhaal – ‘De submissive die dominant leert te zijn’

5 juli 2024,

geschreven door

Maak je weekend nog heter met dit erotische verhaal geschreven door Pip! In dit verhaal draaien Anna en Mike eens om. Hij wordt de submissive en zij neemt de touwtjes in handen als Dominant…

De submissive die dominant leert te zijn

Mike en ik waren inmiddels twee maanden Friends with Benefits. Door onze vakanties had ik hem al even niet gezien en ik merkte dat mijn lichaam hunkerde naar zijn aanraking. Maar iets in mij smachtte ook naar het veilige gevoel dat hij me gaf wanneer ik in zijn sterke armen lag na de daad. Al zal dit vanavond anders zijn. Waar normaal Mike de dominante rol aanneemt, hebben we afgesproken dat hij vanavond onderdanig aan mij is.

Speciaal voor de gelegenheid heb ik een rode kanten body gekocht als verrassing. Terwijl ik deze aantrek bewonder ik mezelf in de spiegel. De body heeft een hoge uitsnede en loopt ver boven mijn heupbotten uit. Iets verder naar boven sluit hij perfect om mijn taille, waaraan een bikini-achtig topje vast zit, welke ik over mijn borsten leg en in mijn nek vastknoop met een mooie strik. Ik draai opzij om de vorm van mijn borsten in de spiegel te bewonderen. De druppelvormige vorm van mijn borsten komt prachtig naar voren onder de rode kanten top. Aan de achterkant loopt de string perfect tussen de rondingen van mijn billen. Ik heb me nog nooit zo sexy gevoeld! Ik merk dat de spanning stijgt en krijg de kriebels in mijn buik. Hoe zal hij op deze verrassing gaan reageren? Uit de kast pak ik mijn zwarte jurk met lange mouwen die ik vorig jaar zelf heb gemaakt. De onderkant heb ik eigenlijk net iets te kort afgezoomd, waardoor deze net over mijn billen valt. Perfect voor deze gelegenheid, bedenk ik me, terwijl ik me voorstel hoe ik hem hier straks ontzettend mee kan plagen. Mijn haren doe ik in een strakke hoge staart en mijn make-up houd ik naturel.

Ik kijk op mijn horloge en zie dat het bijna half acht is. In afwachting van zijn komst loop ik nog even alles na in de slaapkamer. Ik trek het dekbed recht, leg mijn speeltjes klaar en versleep een van mijn eetkamerstoelen naar de slaapkamer. Ondanks dat ik van tevoren een plan heb gemaakt, voel ik me licht onzeker. Voor hem is de rol van submissive totaal onbekend en zelf heb ik de dominante rol ook nog nooit echt helemaal op me genomen. Terwijl ik in gedachten verzonken zit over wat komen gaat, gaat plots de bel. Een kriebel siddert door mijn lijf. Snel trek ik mijn hakken aan en loop ik naar de voordeur. Ik haal diep adem en open voorzichtig de deur terwijl ik mezelf er half achter verschuil. Mike stapt naar binnen en bekijkt me als ik de deur achter hem sluit.

‘Wat zie je er knap uit’, zegt hij.

‘Dank je’, stamel ik.

Hij komt een stap dichterbij en ik voel zijn heerlijke volle lippen die van mij kussen. Ik voel het nu sidderen tussen mijn benen en moet me inhouden niet gelijk de kleren van zijn lijf te trekken.

‘Wil je gelijk in je dominante rol beginnen?’ vraagt hij. Als bevestiging op zijn vraag neem ik de plastic tas waarin zijn speeltjes zitten van hem over. Het verbaast me altijd hoe hij hier zo nonchalant de straat mee over gaat. Alsof hij zoveel zelfvertrouwen bezit dat niemand hem zal vragen naar de hoeveelheid touw wat hij erin meesleept. Zonder iets te zeggen grijp ik hem bij zijn arm en trek hem mee mijn slaapkamer in.

Zonder iets te zeggen grijp ik hem bij zijn arm en trek hem mee mijn slaapkamer in.

Ik draai me om naar hem en leid zijn hand onder mijn jurkje. Hij pakt gretig mijn billen vast en drukt mij tegen zich aan. Ik pak hem vast en laat mijn handen masserend over zijn heerlijke ronde billen glijden. Ik voel hoe opgewonden we van elkaar raken en in het moment vergeet ik dat ik hier de leiding heb vanavond. Ik ruk me van hem los en pak zijn handen vast.

‘Kleed je uit’, dirigeer ik hem. Hij trekt als eerste zijn shirt uit en lacht naar me. Hij weet hoe onweerstaanbaar ik hem vind met een ontbloot bovenlijf. Zijn brede schouders die uitlopen in gespierde armen staan in schril contrast met zijn iets smallere heupen waarover hij een zwarte broek draagt. Voor mij straalt hij pure dominantie uit met deze look. Blijf bij de les, Anna, fluister ik in mezelf. Snel draai ik me om naar zijn plastic tas. Ik pak het touw eruit, samen met de hand- en enkelboeien.

‘Die onderbroek moet ook uit’, hoor ik mezelf zeggen. Ik draai me terug naar hem om en ik kan mijn blik niet van hem afhouden. Na al die keren is hij nog altijd even adembenemend. Ik kijk naar beneden en zie hem stijf van opwinding.

‘Ga zitten’, zeg ik bazig, terwijl ik hem naar de eenzame stoel in mijn slaapkamer begeleid. Terwijl ik hurk om zijn enkels in de boeien te leggen, leunt hij voorover en trekt mijn jurkje iets omhoog. Ik geniet van zijn speelse houding, maar ik kan hem blijkbaar dus geen centimeter ruimte geven. Snel pak ik zijn handen vast en leg deze in de handboeien. Vervolgens trek ik beide armen achter over de leuning van de stoel en laat het touw door de ogen van de handboeien en enkelboeien glijden.

‘Ik kan echt geen kant op’, constateert Mike.

‘Wat had je dan verwacht?’ zeg ik speels terwijl ik voor hem ga staan. Terwijl hij naar me kijkt trek ik mijn jurk langzaam over mijn hoofd uit. Mike’s ogen glinsteren terwijl hij de verrassing aanschouwt. ‘Wat vind je van de verrassing?’ vraag ik, terwijl ik een rondje voor hem draai om hem mij goed te laten bekijken.

‘Je bent echt zo sexy’, zegt hij.

‘Kijk nog maar even goed zolang het kan’, zeg ik plagend terwijl ik iets dichterbij komt. Mike puft het uit van opwinding. Dan pak ik mijn blinddoek en zorg ik dat hij niets meer ziet.

erotisch verhaal Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... Anna bindt Mike vast aan het bed met zachte handboeien en plaagt hem door hem zacht te strelen met een zweep. Mike is volledig overgeleverd aan Anna's verlangens en slaakt een kreet van genot als Anna de zweep onverwacht hard op zijn gevoelige huid terecht laat komen.
 

De stoel staat precies tussen mijn bed en de muur in, zodat ik alle ruimte heb om hem te betasten. Ik ga achter Mike staan en laat mijn handen van boven naar beneden over zijn gladde borst glijden. Ik voel zijn gespierde lichaam onder mijn handen en ga zo op in het moment dat ik enorm opgewonden van hem raak. Rustig Anna, op dit tempo zit je binnen no-time op hem en je wil hem zo lang mogelijk teasen. Dan laat ik mijn handen over zijn brede schouders naar beneden glijden over zijn pezige onderarmen, om vervolgens verder te gaan naar zijn bovenbeen en dijen. Mike zucht onder mijn aanrakingen. Het windt mij ook enorm op. Ik doe dit bij hem. Ik heb de controle, ik ben de baas.

Rustig ga ik op het voeteneinde van mijn bed zitten, tegenover Mike. Ik neem uitgebreid de tijd om hem te strelen. Door onze eerdere ontmoetingen weet ik precies waar zijn erogene zones zich bevinden. Laag in zijn onderbuik, de zijkant van zijn heupen naar zijn billen, de binnenkant van zijn dijen. Ik kan de opwinding door de spanning die ontstaat niet langer bedwingen. Snel pak ik mijn Satisfyer om mezelf te bevredigen. Ik hoor Mike reageren op het aangaan van de vibrator.

‘Nee, nee, deze is niet voor jou, deze is voor mij,’ zeg ik plagend. Ik voel een warme golf door mijn lichaam gaan en begin hard te kreunen van genot.

‘Dit is zo gemeen!’ zegt Mike getergd, terwijl ik lig te genieten in bed. Ik laat mijn vingers bij me naar binnen glijden om ze vochtig te maken. Voorzichtig sta ik op om hem mij te laten proeven. Ik laat mijn vingers in zijn mond glijden en voel hoe hij het vocht eraf sabbelt. Ik verplaats me naar de achterkant van de stoel, pak zijn hand vast en laat zijn vingers bij me naar binnen glijden.

‘Oh, je maakt me zo gek!’ zegt hij.

Ik laat mijn vingers bij me naar binnen glijden om ze vochtig te maken. Voorzichtig sta ik op om hem mij te laten proeven.

Ik zie hoe Mike zijn gezicht vol is van genot en ontspanning, terwijl ik op zijn schoot klim. Al rijdend laat ik mijn natte kutje over zijn bovenbeen glijden. Ik trek een van de triangels van mijn body opzij en breng zijn hoofd naar mijn borst. Alsof hij weet wat er komt, doet hij zijn mond open en begint hongerig te zuigen aan mijn tepel, om er vervolgens flink in te bijten.

‘Ah!’ kreun ik uit. Hij weet hoe erg dit mij opwindt en ik moet me inhouden om hem niet in mij te nemen.

‘Wel je aandacht eerlijk verdelen’, zeg ik bazig, terwijl ik zijn hoofd naar mijn andere borst dirigeer. Ik heb hem in mijn macht en dat ga ik laten blijken ook. Terwijl ik van hem af glij, zie ik dat hij is verslapt. Ik pak zijn paddle en geef hem onverwacht een flinke tik tegen zijn ballen.

‘Wel bij de les blijven’, zeg ik als een echte Mistress, terwijl ik Mike zie verkrampen en hij verbeten gromt.

‘Sorry, was dit te hard?’ breng ik geschrokken uit.

‘Nee, dit was juist erg geil’, kreunt Mike. Vol vertrouwen pak ik de flogger en laat deze strelend over zijn lichaam gaan, om vervolgens een paar rake klappen te geven tegen zijn dijen en zijn borst.

‘Ik wil dat je me pijpt’, brengt Mike uit met een hese stem.

‘Dat bepaal ik zelf wel,’ zeg ik met mijn meest dominante stem. Als straf knoop ik een veter strak om zijn ballen.

‘Ik weet niet wat je doet, maar dit is ontzettend lekker’, hijgt Mike. Enthousiast door het beeld schuif ik zijn blinddoek omhoog.

‘Kijk maar’, zeg ik.

‘Dit is wel het laatste wat ik verwacht had’, zegt hij verbaasd en voor hij het weet schuif ik zijn blinddoek weer over zijn ogen. Dan laat ik mijn hoofd zakken en het puntje van mijn tong voorzichtig over zijn eikel glijden. Ik voel het lichaam van Mike onder mijn handen aanspannen. Dan laat ik hem in een keer helemaal naar binnen glijden. Mike zucht keer op keer diep terwijl ik met mijn mond op en neer ga. Hoe meer hij geniet, des te natter ik word.

Ik kan me niet meer inhouden. Voor ik het weet sta ik met mijn rug naar hem toe en laat hem al zittend achterlangs in me glijden. Gelijk voel ik hoe lekker dit standje voor mij is. Het is net als doggy style, maar toch ook weer niet. Waar ik in het begin rustig op en neer ga en geniet van hoe hard hij is, voer ik daarna het tempo op. Mijn benen worden week onder me terwijl we samen hard kreunen. 

Snel draai ik me om en ga op zijn schoot zitten. Mijn tenen raken net de grond terwijl ik me op en neer beweeg. Ik trek zijn blinddoek af en beweeg mijn borst naar zijn mond. Hij weet precies wat hij moet doen. Ik voel een golf van orgasme door mijn lijf stromen en gil van genot als hij in mijn tepel bijt. Dan draai ik me terug om voor mijn favoriete standje in deze setting en ga in een flink tempo op en neer. Mike kreunt en houdt het niet meer. Snel trek ik mezelf terug. Hijgend maak ik hem los.

‘Ik wil dat je me neemt’, zeg ik. In no-time staat hij op en gooit hij me achterover in bed.

Ik trek zijn blinddoek af en beweeg mijn borst naar zijn mond. Hij weet precies wat hij moet doen. Ik voel een golf van orgasme door mijn lijf stromen en gil van genot als hij in mijn tepel bijt.

Het lijkt wel alsof ik het beest in hem ontwaakt heb. Hij pakt me stevig vast en in missionaris neukt hij me hard tot hij over mijn buik klaarkomt. Een heerlijk uitzicht. De hoeveelheid vocht is een compliment voor mijn werk vanavond. Mike kruipt naast me en droogt mij af.

‘Weet je zeker dat je dit nooit vaker hebt gedaan?’

‘Nee’, zeg ik terwijl ik veilig in zijn armen kruip. ‘Hoe vond je het?’ vraag ik verlegen.

‘Het was echt heel opwindend. Het was zo mooi om te zien hoe je steeds meer zelfvertrouwen kreeg’, zegt hij bevestigend. Terwijl ik hem over zijn lichaam begin te strelen, praten we verder over wat we zojuist beleefd hebben. Hoe spannend het is om de leidende rol te nemen en verantwoordelijk te zijn voor de ander zijn genot. Tot het hebben over de dagelijkse dingen in het leven. Zo liggen we een tijdje in elkaars armen elkaar te strelen. Af en toe slaakt hij een zuchtje als ik hem streel over een van zijn gevoelige plekjes. Dan komt hij ineens omhoog en gaat op zijn handen en knieën boven mij zitten.

‘Ik ben nog niet klaar met je’, zegt hij. Met een grijs op mijn gezicht pak ik hem vast en begin hem langzaam af te trekken tot hij hard is. Dan laat hij zich voorzichtig in mij glijden. In een sensuele beweging vanuit zijn heupen gaat hij rustig op en neer. Zijn penis voelt heerlijk masserend in me. We kijken elkaar diep in de ogen aan. Ik geniet intens van dit plotselinge intieme moment.

Ineens voel ik een kriebel door mijn buik heen gaan die ik nog niet eerder heb gevoeld. Ik wil niet dat dit ooit stopt. Dit is niet zomaar een Friends with Benefits, bedenk ik me als ik zie hoe hij mij aankijkt. Maar vooral door hoe ik me op dat moment bij hem voel. Veilig, geborgen, geliefd.

Heb jij genoten van dit erotisch verhaal? Laat het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

21.784 keer bekeken

Geschreven door

Wij hebben weer een spannend erotisch verhaal mogen ontvangen, deze keer geschreven door Jill, die we graag met jullie delen! Wanneer de hoofdrolspeelster in dit verhaal na een ontspannend bad de slaapkamer uitkomt, heeft haar vriend een wel heel kin…
21.784 keer bekeken