Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

12.126 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Eendje’ (vervolg op ‘Panters’)

27 oktober 2018,

geschreven door

Dit is alweer het vierde verhaal wat we hebben mogen ontvangen van onze lezer Joris DG. Het begon allemaal met het verhaal ‘Haasje‘ en later verschenen er twee vervolgverhalen, genaamd  ‘Vogels‘ en ‘Panters‘. Lees snel verder hoe deze reeks verder gaat!

Eendje

Soms is het goed om vaste gewoontes eens te doorbreken. Vandaar dat ik me dan ook voorgenomen heb om mijn vaste loopavond te verleggen van de maandag naar de dinsdag. Ik hoef niet te vermelden wat de reden hiervoor is. Na mijn avontuur van vorige week met één van de pink panters, en de niet mis te begrijpen uitnodiging van Kim, wou ik de afspraak vandaag zeker niet missen. Het was geen evidentie om tijdig te kunnen vertrekken op mijn werk. De grote drukte van de voorbije weken blijft maar aanslepen. Op weg naar mijn wagen wordt ik natuurlijk nog aangesproken door een collega, die dringend mijn hulp nodig heeft om verder te kunnen. Ik werp een vlugge blik op mijn horloge. “OK,” zeg ik, “maar veel tijd heb ik niet.” Uiteindelijk stap in welgeteld 50 minuten later eindelijk mijn wagen in. Thuis gekomen wissel ik snel mijn maatpak in voor losse loopkledij en rij richting het bos.

“Na mijn avontuur van vorige week met één van de pink panters, en de niet mis te begrijpen uitnodiging van Kim, wou ik de afspraak vandaag zeker niet missen.”

Alsof de duivel ermee gemoeid is, moet ik de laatste kilometers ook nog achter een tractor aan tuffen. In de tegenovergestelde richting zie ik enkele auto’s voorbij rijden, gevuld met dames in roze t-shirts. Verdorie, ik ben te laat. Opgejaagd kom ik aan op de parkeerplaats bij het bos. Gezien het latere tijdstip is er minder volk en vind ik probleemloos een plaatsje. Aan de rand, waar het bankje staat waaraan ik altijd mijn stretch-oefeningen doe, zie ik nog een groepje panters staan. Vier jonge dames. En ja hoor, Kim staat erbij. Ik parkeer mijn wagen iets verder en stap uit, maar weet niet goed wat te doen. Erop afstappen lijkt me te direct. Wat zou ik zeggen? En wat zouden de andere panters denken? Gelukkig is Kim creatiever. Ik zie hoe het gezelschap elkaar een afscheidskus geeft en aanstalten maakt om te vertrekken. Kim haalt de verfrommelde wikkel van een snoep uit haar zak, toont die aan haar vriendinnen en wijst naar een vuilnibak net naast mijn auto. Wanneer ze op ongeveer 5 meter van me genaderd is vraagt ze met een plagende stem “Wel, had je niet veel zin vandaag? Ik anders wel…”. “Ik ben blij dat ik nog geraakt ben,” antwoord ik, “beter te laat komen, dan niet komen.” Ze glimlacht. “Ik hou je eraan”, voegt ze er nog aan toe. Ondertussen is ze al bij de vuilnisbak aangekomen. Haar vriendinnen hebben niets in de gaten. “Volg me discreet,” zegt ze samenzweerderig, “als de kust veilig is, bel dan aan bij nr. 154.”

“Aan de rand, waar het bankje staat waaraan ik altijd mijn stretch-oefeningen doe, zie ik nog een groepje panters staan. Vier jonge dames.”

Ik volg de oude Peugot vanop een veilige afstand. Na vijf minuutjes rijden stopt de wagen en stapt Kim uit. De Peugot rijdt weer verder, terwijl ik een plek om te parkeren zoek. Het is een drukke straat, waardoor ik me pas een honderdtal meter verder kan parkeren. Ik wandel de straat af, op zoek naar huisnummer 154. Ik bel aan, maar er komt geen reactie. Ik wacht. Ik bel een tweede maal. Nog steeds geen reactie. Misschien is de bel stuk? Wanneer ik op de deur wil kloppen, merk ik dat ze op een kier staat. Voorzichtig duw ik ze open. Ik kom in een sfeervol verlichte gang. Aan de muur hangt een fotocollage. In de  gang zijn twee deuren en een trap. “Hallo?”, roep ik. Vanaf de eerste verdieping hoor ik hoe de douche aangezet wordt. Over de trapleuning bovenaan hangt haar onmiskenbare roze loopshirt. Ik ga de trap op. Van de vier deuren op de eerste verdieping zijn er drie dicht. De vierde staat op een ruime kier en werpt een warm licht in de gang. De geur van shampoo komt me tegemoet.

Ik doe de deur verder open, en zie hoe Kim in een open inloopdouche haar haren aan het inzepen is. Het schuim loopt in brede stromen over haar schouders langs de zijkant van haar mooi gevormde borsten naar beneden. Haar pretoogjes blinken. Ik aarzel geen seconde en trek in een nieuwe record tijd mijn kleren uit. Als ik mijn boxershort uitdoe, floept mijn lul er als een veer uit. Als een hongerige leeuwin focust ze er onmiddellijk al haar aandacht op en trekt me aan mijn springveer de douche in. Ze lost haar greep niet en trekt me met speels af. Omdat ze nu haar handen vol heeft, was ik verder haar haren. Ik masseer haar hoofd en speel met haar lange haren. Mijn handen volgen de rivier van schuim die over haar lichaam loopt. Haar borsten voelen stevig aan en passen perfect in mijn handen.

“Ik doe de deur verder open, en zie hoe Kim in een open inloopdouche haar haren aan het inzepen is.”

Ik knijp er zacht in en zuig aan haar tepel. Die voelt hard en zacht tegelijkertijd aan. Ik proef de smaak van kokos in de shampoo. Kim haalt haar handen weg van mijn ondertussen mooi gewassen pik en grijpt naar de plank met douchegels en shampoos. Tot mijn verbazing neemt ze een rubberen eendje. “Ken je mijn douchevriendje?” vraagt ze terwijl ze hem uitdagend over haar lichaam laat glijden. “Grappig…,” zeg ik. En nog voor ik mijn zin kan afmaken drukt ze het eendje tegen mijn ballen. Tot mijn grote verbazing blijkt haar gele vriendje een vibrator te zijn. “Dit had je niet verwacht he?”, vraagt ze me met haar eendje bespeelt. Ze drukt ergens op een knopje waardoor het eendje zowel met zijn kopje als met zijn staartje begint te trillen. Hierdoor worden zowel mijn ballen als mijn perineum gestimuleerd. Mijn handen zoeken en vinden haar kutje. Ik leg mijn vlakke hand erop en laat mijn middelvinger naar binnen glijden. Minuten lang staan we zo. Het voelt zalig aan. “Nu is het mijn beurt zegt ze”, en ze duwt het eendje in mijn vrije hand, maar door de combinatie met het water en schuim valt hij op de grond. Ik buk me om hem op te rapen, waardoor ik een zeer mooi zicht krijg op haar kutje, blinkend van het water. Ik zet me op mijn knieën en begeleid het eendje van het topje van haar teen naar haar enkel. “Oeaaah, dat kriebelt,” gilt ze en schud met haar voet. Ik stuur het trillend eendje langs haar kuit naar omhoog. Bij haar knieën gekomen schuif ik wat meer naar binnen toe, zodat de weg langs de binnenkant van haar dijen loopt. Spontaan zet ze haar benen wat wijder uit elkaar, zodat het eendje vrije doorgang heeft. Ik laat hem even met zijn bevende snavel op haar schaamlippen pikken. “Lekker, doe maar meer”, zegt ze. Maar zo snel geef ik niet toe. Ik laat het eendje rond haar hongerige kutje cirkelen en af en toe pikken, telkens een beetje langer. Soms laat ik zijn snavel verdwijnen tussen haar schaamlippen, proevend van haar clitje.

“Spontaan zet ze haar benen wat wijder uit elkaar, zodat het eendje vrije doorgang heeft.”

Ik merk hoe ze steeds meer wil. Met mijn ene hand spreid ik haar schaamlippen open en laat het eendje zijn werk doen. Haar benen verslappen en ze zoekt steun tegen de wand van de douche. “Nu jij,” zegt ze en duwt mijn neus bijna in haar. Het stromende water maakt het er niet makkelijker op voor mij, maar de combinatie van het eendje en mijn tong maken haar gek.  Ik zuig en lik terwijl terwijl eendje zorgt voor net dat ietsje meer. Wanneer ze bijna op haar hoogtepunt is grijpt ze met haar hand het washandrekje stevig vast. Ofwel ga ik door met wat ik bezig ben, ofwel hou ik de spanning er nog even in. Ik kies voor optie twee en leg het eendje terug tussen de flessen douchegel. Vanaf nu is hij toeschouwer. In één beweging sta ik recht en steek ik mijn keiharde lul diep in haar kletsnatte hongerige poes. Ze houdt zich stevig vast aan het rekje en slaat haar benen rond me. Voorzichtig begin ik met lange halen in haar te stoten. Het is even wat moeilijk om ons evenwicht te houden op de natte vloer. Ik zet mijn benen wat wijder uit elkaar om steviger te staan, terwijl de heupbeweging van me overneemt. Ik leg mijn handen wijd open op haar billen en voel hoe ze haar middel kantelt rond mijn keiharde lul. Steeds sneller en sneller.

Onze lichamen plakken aan elkaar en er ontstaat een badje met water tussen ons dat wild tekeer gaat op ons ritme. Ik lik het water van haar borsten en hals terwijl we maar blijven doorgaan. Haar ogen smeken om een hoogtepunt. Met haar vrije hand neemt Kim het eendje vast dat ons lachend toekijkt. Ze houdt hem in een zodanige positie dat hij zowel haar clitoris als mij extra stimuleert. Ze hijgt steeds harder en harder. De extra hulp van het eendje mist zijn effect niet, want welgeteld vijf seconden later voel ik hoe ze samentrekt rond me. Ze schreeuwt het uit terwijl ik met een diepe stoot klaarkom in haar. Ik tril op mijn benen als ik een tweede en derde keer spuit. Kim klemt zich om heen. We blijven nog even zo verstrengeld staan, terwijl ik op adem kom. “Zie je, je hoeft niet te gaan lopen om aan je conditie te werken,” zegt ze plagend.

“Haar ogen smeken om een hoogtepunt. Met haar vrije hand neemt Kim het eendje vast dat ons lachend toekijkt.”

Terwijl ik me afdroog zit Kim op de rand van het bad. “Als je nog eens wil douchen na het lopen, je bent altijd welkom hoor.” “Ik denk dat het de komende weken moeilijk zal worden,” zeg ik, “wegens de grote drukte op mijn werk.” “Dan kom je maar wanneer het je past,” antwoord Kim. Ze duikt in haar handtas en haalt er een balpen uit. “Hier is mijn telefoonnummer,” zegt ze, en ze zet zich op haar knieën voor me om het nummer op mijn onderbuik te noteren. Die gedachte aan een vervolg plus het feit dat ze voor me geknield zit, geeft mijn pik weer een boost, waardoor hij weer overeind komt en bijna tegen haar botst. Ze kijkt me recht in de ogen en neemt hem zonder aarzelend gulzig in haar mond. Wordt vervolgd…

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

35.943 keer bekeken

Geschreven door

Zoek je nog wat extra opwinding om nog meer van de komende feestdagen te genieten? Met een erotisch kerstverhaal beleef je dat beetje extra spanning en verleiding waar en wanneer je maar wilt! Om het jou makkelijk te maken, hebben wij de leukste en m…
35.943 keer bekeken