Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

23.706 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een avond zonder kinderen – Deel 3: Het begin’

30 december 2022,

geschreven door

Vandaag hebben we het derde deel van ‘Een avond zonder kinderen’ voor jullie! Heb je deel 1 en 2 nog niet gelezen? Je vind ze hier: deel 1 & deel 2. In dit derde deel gaat de hoofdpersoon in zijn eentje naar een wellnesscomplex om lekker te genieten. Daar komt hij de beste vriendin van zijn vrouw tegen en wat blijkt? Beiden hebben ze fantasieën die ze graag een keer in het echt willen uitvoeren… 

Geen zin om te lezen? ‘Een avond zonder kinderen – deel 3’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een avond zonder kinderen – deel 3

Hier zit ik dan. Ogen gesloten, genietend van het warme water in de jacuzzi. Na een drukke week op het werk besloten om vanavond even alleen te gaan ontspannen. Mijn vrouw let op de kinderen. Ik trok naar een wellnesscomplex in de buurt.

De jets doen mijn spieren ontspannen en ik kom helemaal tot rust. Het is hier heel rustig. Ik moet vaker in de week komen. Ik merk dat er iemand in het water bijkomt, maar doe dan meestal niet meteen mijn ogen open.

“Hoi, alles goed?”, klinkt het met een wel heel bekende stem. Licht geschrokken kijk ik in de ogen van mijn vrouw haar beste vriendin. Ik antwoord dat het wel goed gaat, nu ik even kan ontspannen. En het gesprek gaat richting de gebruikelijke koetjes en kalfjes.

Zoals jullie weten is mijn vrouw haar beste vriendin een mooie verschijning. En wetende dat ze hier nu, net als ik, poedelnaakt naast me zit doet me toch wel wat fantaseren. En dat doet – hoe kan het ook anders – het bloed naar onder stromen. En het doet bij mezelf de nieuwsgierigheid groeien en enkele grenzen vervagen.

“Lien, ik heb een vraag voor jou. Herinner jij je het etentje van enkele weken geleden nog, het drankspelletje?” En ja hoor, ze weet daar nog wel wat van, ondanks het rijkelijk vloeien van de drank. Ik had daar nog een vraag over. We speelden Never Have I Ever met tequilashotjes. Dit liep nog vrij gemoedelijk, maar hoe meer drank, hoe stouter de vragen. Bij de vraag of er al werd gefantaseerd over iemand die aan tafel zat, dronken we echter – tot mijn verbazing – allemaal. Dus ook Lien.

“Bij de vraag of er al werd gefantaseerd over iemand die aan tafel zat, dronken we echter – tot mijn verbazing – allemaal. Dus ook Lien.”

Toen ik haar hiernaar vroeg, begon ze te blozen. Ik bemerkte dat er ook in haar hals lichtelijk rode vlekken ontstonden. Lien is single, al zolang we haar kennen, met af en toe wel eens een vriend – maar nooit voor lange tijd. Ze was duidelijk aan het zoeken naar de juiste woorden, maar dan kwam het antwoord: “Ik fantaseer soms wel eens over jullie beiden, wanneer ik mezelf verwen.” Dit was het signaal voor mijn lichaam om nog meer bloed naar onder te stuwen. Ik voelde hoe mijn hartslag door mijn penis klopte.

Met een plagende grijns op mijn gezicht antwoordde ik: “Nu heb je me nieuwsgierig gemaakt. Kom, we leggen ons in een van de serre’s hier op het complex, afgesloten van anderen.” Ik liet Lien voorgaan en keek nu met andere ogen naar haar. Ik zag dat ze op haar mooie, stevige borsten fijne, staalharde tepels had staan. Die waren duidelijk niet hard van de kou.

Toen ze uit de jacuzzi stapte, kreeg ik een mooi zicht op haar stevige achterwerk. Ik kon nog net op tijd mezelf inhouden, want het nodigde uit om aangeraakt te worden. Door mijn positie in het water, kreeg ik ook een korte glimp tussen haar benen. Ik vermoed een mooi, strak en gladgeschoren vagina te zien straks. Ik volgde, en haastte mij uit het water in een poging mijn staalharde lid te verbergen.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik ontspan in de jacuzzi, voel ik een golf van opwinding door Lien’s onverwachte gezelschap. Ik denk aan het gebruik van sensuele massageolie en een subtiel seksspeeltje, die perfect zijn om de spanning en het avontuur van deze avond te verhogen. Nieuwsgierigheid neemt de overhand, en ik ben klaar om te ontdekken waar deze flirtende interacties ons zullen brengen.

 
Eenmaal elk op een bed geïnstalleerd – dicht bij elkaar, want ik voelde haar lichaamswarmte afstralen en hoorde ook haar versnelde ademhaling – begon het kruisverhoor. De spanning zou alleen maar toenemen.

Lien vertelde mij dat ze 3 à 4 keer per week masturbeert. En ze eigenlijk bijna elke keer aan mij, mijn vrouw of aan ons beide moest denken. Haar nieuwsgierigheid naar ons seksleven zet haar hiertoe aan. Meteen kwam van mijn kant de bekentenis dat ze ook regelmatig mijn bron van opwinding is. En mijn nieuwsgierigheid werd ook alleen maar groter. Ik wou graag details, over haar fantasie, over hoe ze zichzelf verwent. En ze wilt ze graag delen, dus vertelde ze mij hoe haar laatste sessie is verlopen, en die was nog niet lang geleden.

“Lien vertelde mij dat ze 3 à 4 keer per week masturbeert. En ze eigenlijk bijna elke keer aan mij, mijn vrouw of aan ons beide moest denken.”

“Ik was gisteravond op tijd in bed gekropen. Ik had mijn geurverspreider aangezet en een relaxte geur verspreid. Ik opende op mijn social media een van jullie albums van vakantie – waarbij ik op zoek ging naar foto’s van jou en haar in zwemshort en bikini. Ik verlangde om erbij te zijn, wij enkel gehuld in zwemkledij. Elke dag elkaars lichaam begluren en opgewonden raken. Met mijn ogen op jullie gericht, begon ik langzaam met mijn vrije hand mijn borsten te masseren, te strelen. Ik trek ook graag eens aan mijn tepels, waarbij ik dan verlang dat een van jullie er met zijn mond op zuigt. Eenmaal ik goed op gang ben, sluit ik mijn ogen en verdwijnt mijn gsm. Ik heb dan twee handen vrij waarmee ik me laat gaan. Borsten, tepels, buik, dijen… alles raak ik aan, tot het in mijn slip brandt van verlangen. Ik neem dan mijn tarzan/rabbit vibrator en laat hem zacht trillend over mijn slip glijden. Tot ik voel dat deze langzaam nat wordt van opwinding. Fantaserend hoe jij je penis in me laat glijden, duw ik mijn vibrator ook in me. Trekkend aan mijn tepel, die door Charlotte wordt gelikt, breng ik mezelf steeds opnieuw naar een hoogtepunt – of soms zelfs meer.”

Na het horen van deze bekentenis heb ik een keiharde penis – en een kletsnatte handdoek. Ik beken haar dat ik nu niets liever wil dan haar hier en nu staalhard te neuken. Ze laat haar hand onder haar handdoek glijden. Aan de beweging te zien glijden haar vingers door haar spleetje. Twee kletsnatte vingers komen van onder de handdoek. Ik neem ze in mijn mond. Man, wat een zalige smaak. Nu ben ik helemaal niet te houden.

Lien haar grenzen vervagen, de mijne vervagen evenzeer. Maar kunnen we dit Charlotte wel aandoen? Kan ik met haar beste vriendin vrijen, zonder haar te kwetsen? Ik ben een man – en ja hoor, mijn lid wint het van mijn verstand. We vluchten met twee naar de kleedhokjes.

We zijn nog niet binnen of onze monden zoeken elkaar en hartstochtelijk zoenen we. Onze tongen raken verstrengeld in enkele hevige worstelingen. Onze badjassen vliegen op de grond, en de handen glijden over elkaars naakte lichaam. De spanning neemt de bovenhand terwijl ik geniet van haar aanrakingen. Haar handen gaan overal heen, maar zoeken al snel een weg naar mijn stijve penis. Mijn linkerhand ontfermt zich ondertussen over haar borsten, met mijn rechter masseer ik haar zachte billen.

“De spanning neemt de bovenhand terwijl ik geniet van haar aanrakingen. Haar handen gaan overal heen, maar zoeken al snel een weg naar mijn stijve penis.”

“Neem me, hier en nu”, fluistert ze in mijn oor, waarbij ze zich omdraait en haar billen tegen mijn kruis aanduwt. Ze spreidt haar benen en buigt voorover, zodat ze kan steunen op het zitbankje. Ik voel de warmte van haar natte grotje en het vocht uit haar spleetje. Langzaam spreidt mijn eikel haar schaamlippen open wanneer ik mijn penis langzaam in haar duw.

Een lichte kreun ontsnapt uit haar mond. Een warm gevoel overvalt mij. Oh, wat is ze strak. Het uitzicht op haar mooie kont, ik wil er graag een tik opgeven. Maar om het stil te houden, kneed ik haar billen. Langzaam begin ik in en uit haar te stoten. Bij elke stoot trek ik aan haar heupen. Ik voel haar spieren opspannen.

We gaan dit niet lang volhouden – daarvoor is de spanning al veel te hoog opgelopen. En wanneer ze ook nog eens haar clitoris begint te stimuleren, merk ik dat ze haar climax nadert.

Ook bij mij voel ik mijn ballen borrelen. “Oh, ik ga bijna spuiten”, waarschuw ik haar. Ze laat me uit haar glijden en zakt voor me neer – hurkend. Met een enorm verlangen neemt ze mijn hele lid tot diep in haar keel. Oh man, dit is een gelukzalig gevoel. Ik voel hoe haar tong kronkelt rond mijn eikel en lid. En op het moment dat haar handen hun taak volbrengen, spuit ik de ene straal na de andere in haar mond. Gelukkig zit haar mond vol, want anders hadden we het hele complex aan ons hokje gehad.

Na enkele minuten naast elkaar te zitten op het bankje, komt plots het besef. Hoe gaan we dit aan Charlotte uitleggen?

Lien en ik hebben hetzelfde idee. Wat hier vandaag is gebeurd, hoeft niet het einde te zijn. Ik weet dat Charlotte graag eens met een vrouw wilt experimenteren. Dus spraken we af om haar die ervaring te geven.

2 reacties

  1. Geweldig vertelt nou nog uitproberen of he met zn drieen lukt mmmmmm en zker de dames elkaar vreselijk verwennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

13.263 keer bekeken

Geschreven door

Deze week weer een nieuw erotisch verhaal van Wander! Wander schreef eerder onder andere Potje Tennis en Ober op bestelling voor ons. Wanneer de hoofdrolspeelster in dit verhaal een reclamebord nodig heeft voor haar nieuwe praktijkruimte, staat plots…
13.263 keer bekeken