Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

13.724 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een regenachtige dag’

29 juli 2018,

geschreven door

Onze lezeres, Marthe, heeft een prachtig erotisch verhaal geschreven voor ons. In dit verhaal lees je over een dame die als geen ander weet dat fijn speelgoed voor heerlijke sensaties kan zorgen. Laat je inspireren door dit heerlijke verhaal!

Geen zin om te lezen? ‘Een regenachtige dag’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Een regenachtige dag

Het geluid van regen op de ramen geeft haar een erotisch gevoel. Alsof de vier muren, en op dit moment ook de lakens van haar bed, haar beschermen tegen de druppels en tegen verkleumde lichaamsdelen. Ze is veilig en warm in haar eigen cocon. En vanavond is ze voor het eerst in maanden nog een keer alleen.
Ze draait zich op haar zij. Haar hand glijdt over de plaats waar haar lief deze morgen nog lag. Het begin van een relatie vindt ze meestal het beste – veel verder is ze niet vaak geraakt. Meestal werd het rond de zes maanden samen saai: de mannen werden lui in bed en zij moest voornamelijk voor zichzelf zorgen. Dat kan ze intussen als de beste, dankzij de luieriken, maar misschien vooral haar periodes als single.

Ze is veilig en warm in haar eigen cocon. En vanavond is ze voor het eerst in maanden nog een keer alleen.

Ze sluit haar ogen en verplaatst haar hand van de matras naar haar buik. In gedachten zijn het zijn vingers die langs haar zij naar boven en beneden bewegen, die haar zachtjes kriebelen, maar net niet hard genoeg om haar aan het lachen te maken. Het prikkelt haar, doet haar verlangen naar meer. Haar ademhaling stijgt bij elke beweging die ze maakt. Ze wrijft wat harder en gaat door tot het prikkelende gevoel verdwijnt. Langzaam verschuift ze haar aandacht naar haar borsten. Haar tepels zijn hard en worden nog harder als ze er zachtjes rondjes rond tekent. Ze is trots op haar stevig handje vol. Het kneden van haar ‘tetjes’, zoals hij ze altijd noemt, doet haar deugd. Hoe vaak ze het hem ook al heeft gezegd, haar lief lijkt nog altijd bang te zijn om ze plat te knijpen.

Langzaam verschuift ze haar aandacht naar haar borsten. Haar tepels zijn hard en worden nog harder als ze er zachtjes rondjes rond tekent.

Ze zucht en laat haar vingers over haar buik in haar slipje glijden. Het is natter dan ze verwacht had. Verrast maar tevreden graait ze met haar vrije hand in het nachtkastje, op zoek naar haar favoriet. Natuurlijk ligt die bovenaan. Ze heeft er een gewoonte van gemaakt om de paarse vibrator elke avond voor ze in haar bed kruipt even schoon te maken. Hij heeft haar geleerd dat ze geen hoogtepunt nodig heeft om te kunnen genieten, dat ze zich zelfs veel vrijer voelt als ze daar even niet op focust.
Haar hele lichaam schokt door de trillingen tegen haar clitoris. Ze is vaak genoeg alleen geweest met haar paarse beste vriend om perfect te weten hoe ze hem moet gebruiken. Haar been beweegt vanzelf op en neer en met haar linkerhand grijpt ze het onderlaken.
Om het gevoel nog intenser te maken, draait ze zich op haar buik. Heel haar lichaam lijkt nu de vibrator dichter tegen haar schaamlippen te drukken. Ze grijpt zijn kussen vast, probeert tevergeefs het geluid van haar kreetjes te drukken door er bijna in te bijten. Ze slaagt er niet meer in om zichzelf onder controle te houden, zelfs de hand waarmee ze de knopjes bedient wil wegtrekken.

Ze is vaak genoeg alleen geweest met haar paarse beste vriend om perfect te weten hoe ze hem moet gebruiken.

Nog geen tien seconden later haalt ze de vibrator weg en legt hem op de plank boven haar bed, klaar voor een nieuwe poetsbeurt morgen. Het duurt nog even voor haar ademhaling weer rustig is en ze doodmoe, maar voldaan in een heerlijk diepe slaap valt.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is bijna zomer en dat moet gevierd worden! En wat is nou leuker dan in een comfortabele stoel of ligbed, uiteraard met een ijskoud drankje in je hand, jezelf lekker te verliezen in een heerlijk erotisch verhaal? Ben jij goed in schrijven en gun j…
1.326 keer bekeken