Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

18.803 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Ik app je’

6 mei 2022,

geschreven door

Vandaag hebben we weer een sexy erotisch verhaal voor jullie, dit keer geschreven door Olaf! Tijdens zijn eerste werkdag op kantoor, maakt de hoofdpersoon oogcontact met een wel erg aantrekkelijke collega. Als hij even later een berichtje krijgt op zijn nieuwe werktelefoon, blijkt zij het te zijn. En zij heeft wel zin in een spannende avond…

Geen zin om te lezen? ‘Ik app je’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Ik app je

Wat ben je aan het doen dan? tik ik met trillende vingers. Ik heb haar ontmoet op de introductiedag. Veranderen van baan is altijd lastig. Niet alleen moet je wennen aan je werkzaamheden, maar ook aan de mensen. Tijdens de rondleiding zag ik haar zitten, geanimeerd in gesprek met collega’s. Mijn tourguide stelde mij voor en toen keek ze op, recht in mijn ogen. Mijn hart sloeg een slag over. Wow, die ogen…

“Zijn taak is om de veiligheid te waarborgen en wat nog meer?” met een schok kwam ik terug op aarde. “Ehh… kwaliteit”, stamelde ik. Mijn ogen zochten weer contact met haar, maar ze keek me niet aan. Wel zag ik een ondeugende glimlach om haar lippen.

De rest van de dag verliep in een waas van nieuwe gezichten en regels. Toegangspas, laptop en telefoon werden uitgereikt en mijn werkplek werd ingericht. Eindelijk was de tijd aangebroken om terug te gaan naar het hotel. Na het inchecken even de tas op de kamer zetten en mijn werktelefoon opladen. Toen ik de telefoon aanzette, zag ik dat er al een bericht klaar stond. Huh? Niemand heeft dit nummer nog, en omdat ik nog geen contacten heb, zag ik ook alleen maar een nummer staan.

Een beetje leuke dag gehad? las ik. Wie is dit? tikte ik in. Binnen een minuut kwam het antwoord. De dame waar jij je ogen niet vanaf kon houden. Oh fuck, gesnapt.

*piep piep* Een nieuw bericht: Wat ik aan het doen ben? Overwerken, facturen verwerken, optellen van bedragen… Maar geloof me, ik ben beter in aftrekken. Holy fuck, die laat er geen gras over groeien. Eens kijken hoe ver ze wil gaan. Optellen, aftrekken, ik was vroeger beter in de mondelinge vakken, tik ik met een ondeugende smiley. Ik glimlach, two can play that game. Op het antwoord hoef ik niet lang te wachten. Hmmmm… dat lijkt me wel wat. Ik maak mijn werk af en dan zal ik dat examen eens afnemen. Hahaha, okay. Ik zal haar maar met rust laten, en een hapje gaan eten.

Optellen, aftrekken, ik was vroeger beter in de mondelinge vakken, tik ik met een ondeugende smiley.

Na een heerlijke maaltijd besluit ik terug te gaan naar mijn kamer. Ik plof neer op mijn bed en pak mijn telefoon. Zou ze een bericht gestuurd hebben? Nope, geen bericht. Ze zal het wel druk hebben, ik zal haar maar met rust laten. Dan maar TV kijken.

*klop klop* Verbaasd mute ik de TV. Wie is dat nou weer? Ik heb geen roomservice besteld, maar misschien is het de frontdesk en ben ik iets vergeten in te vullen. Ik spring van mijn bed en open de deur. En daar staat ze, stralend, mooi, in een halflange diep blauwe jas. Mijn ogen dwalen naar beneden en ik zie mooie benen gehuld in een zwarte panty, eindigend in mooie hoge hakken. “Roomservice”, hoor ik haar zeggen. “Laat je altijd een dame zo lang op de gang staan?” Mijn blik schiet omhoog naar haar glinsterende bruine ogen. “K…k…kom binnen.” Holy fuck, ze staat gewoon voor mijn deur. Hoe wist ze in welk hotel ik zat, en welke kamer?

Ze glipt langs me heen, en een heerlijke aromatische geur volgt haar. De geur van zee en wind, mijn maag doet een kleine salto. Ze stopt midden in de kamer, en met een zwiep van haar lange zwarte haar draait ze zich om. Haar ogen springen van mijn gezicht naar beneden. Het voelt of ze me helemaal in haar opneemt. Dan vinden haar ogen de mijne. Ze glinsteren en kijken me geamuseerd aan. “Waarom kijk je zo verbaasd? Ik zei toch dat ik langs zou komen?” Haar stem is een beetje hees. Ik sta daar maar, aan de grond genageld met knikkende knieën. ZEG WAT, eikel! “Dat heb je inderdaad gezegd, maar ik dacht dat je een grapje maakte”, zeg ik schaapachtig. “Als het om mooie mannen gaat, maak ik geen grapjes”, zegt ze ad rem. Ze loopt op me af en begint de ceintuur los te maken die haar jas om haar mooie volle lijf houdt. Shit, wat gaat ze doen? Dit meen je niet, gaat ze dit echt doen?

Haar jas valt open en ze laat hem van haar schouders vallen. Mijn ogen trekken zich los van de hare en glijden naar haar lichaam, Jezus… ze heeft alleen maar lingerie aan. Haar welgevormde borsten worden ondersteund door een rode kanten push-up BH. Verder naar beneden kom ik een smal rood stringetje tegen met daarboven een jarretelgordel, eveneens rood. Ze is nu echt dichtbij. Weer die heerlijke geur, de vlinders van mijn buik maken een duikvlucht naar mijn kruis en mannelijkheid roert zich. Ze steekt haar armen onder die van mij en ik voel haar handen op mijn onderrug. Haar gezicht is nu heel dicht bij me. Haar lippen komen steeds dichter bij de mijne. Dan is er contact. Zacht, teder, een klein moment. Ze beweegt haar hoofd naar links en fluistert in mijn oor: “Toen ik je vanmiddag zag, dacht ik, die is van mij, die wil ik. En als ik wat wil, dan neem ik het.”

Weer die heerlijke geur, de vlinders van mijn buik maken een duikvlucht naar mijn kruis en mannelijkheid roert zich.

Okay, denk ik, dit gaat gebeuren. Ik beweeg mijn handen naar haar onderrug en trek haar iets steviger tegen me aan. Ik hoor een zachte kreun in mijn oor. Mijn lippen vinden haar nek, de geur van haar parfum bedwelmd me. Ik kus haar 1, 2, 3 keer teder in haar nek. Ik voel haar handen over mijn rug glijden richting mijn billen, ik blijf haar zachtjes kussen. Ze fluistert in mijn oor “hmmmm… je hebt niet gelogen over je mondelinge vaardigheden, wat kan je nog meer met die heerlijk mond van je?”

Mijn handen glijden omhoog en vinden de sluiting van haar BH. Met één beweging haak ik hem los. Ik duw haar zachtjes van me af en laat de BH van haar heerlijke borsten glijden. Even stokt mijn adem. Een mooie stevige voorgevel staart me aan. Haar licht getinte huid glimt een beetje in het gedimde licht van de kamer. Mijn vingertoppen glijden via de zijkant van haar borsten richting haar tepels. “Doe je wel voorzichtig? Ze zijn best gevoelig”, zegt ze zachtjes terwijl ik met mijn duimen over haar tepels glijdt.

Ze reageren direct en ik voel ze onder mijn vingers harder worden. Ik buig voorover en neem er een tussen mijn lippen. “Mmmh… oh”, haar ik haar zacht kreunen. Ik besluit de andere tepel dezelfde behandeling te geven. Dan duwt ze me van haar af, en pakt mijn hand. “Ik zei volgens mij dat ik je zou nemen”, zegt ze met een ondeugende glimlach, en leidt me naar het bed. Ze duwt me op mijn rug en trekt met één beweging mijn shirt over mijn hoofd. “Die hebben we niet nodig”, grapt ze. “En deze is ook overbodig.” Ze maakt mijn riem los en trekt mijn broek naar beneden. Na wat gesjor, ligt ook deze op de hotelkamervloer. Even staat ze aan de voet van het bed en kijkt ze met een schuin hoofd naar mij. Daar is die ondeugende glimlach weer.

Ze klimt op het bed en glijdt met haar borsten over mijn mannelijk lid, buik en vervolgens richting mijn gezicht. Ze laat haar schaamlippen zakken op mijn nog in onderbroek gehulde kruis. Zelfs door de stof van haar string en mijn boxer voel ik haar lippen uit elkaar gaan en voel ik de warmte van haar liefdesgrot. Haar borsten hangen voor mijn gezicht. Dat is niet voor niks, ik bedenk me geen moment en ik neem een harde tepel tussen mijn lippen. Terwijl zij zachtjes met haar heupen begint te bewegen, pak ik met mijn hand haar andere borst beet en begin zachtjes te kneden. Ik hoor haar adem verzwaren en haar ogen zijn dicht. Mijn pik wordt bij elke beweging van haar ietsje harder.

Terwijl zij zachtjes met haar heupen begint te bewegen, pak ik met mijn hand haar andere borst beet en begin zachtjes te kneden.

“Als je zo doorgaat, ga ik komen”, zegt ze hees. Ik denk bij mezelf, holy shit, deze meid is echt geil. “Dan zal ik wel moeten doorgaan”, zeg ik terwijl ik haar tepel uit mijn mond laat glijden. “Ja… ja… ja… JA… ja…”, klinkt het uit haar mond en haar bewegingen worden sneller en een beetje ongecontroleerd. Deze meid gaat ervoor. Ik wissel van tepel en zuig zachtjes en gebruik mijn tong om cirkels te draaien. Ineens houd het gehijg op, maar de bewegingen gaan nog sneller. “Oh ja, ik KOM!” Met een luide kreun begraaft ze haar hoofd naast het mijne in het kussen. Haar lichaam schokt en ze begint mijn nek te kussen en te zuigen. Het enige wat door mijn hoofd gaat is, holy shit, ze heeft zich op mijn pik klaar gereden.

“Laat me je echt berijden”, zegt ze, nog half buiten adem. Zonder op antwoord te wachten staat ze op en loopt naar haar jas. Ze pakt een condoom en grapt: “even een regenjasje aan.”

Ze trekt mijn boxer naar beneden en pakt mijn, nu geheel met bloed gevulde, staaf in haar hand. In een geoefende beweging opent ze de verpakking en rolt de condoom af. Daarna trekt ze haar string uit.

“Ben je er klaar voor, collega?” vraagt ze ondeugend. Ik knik en ze laat mijn genotsstaaf tussen haar natte lipjes verdwijnen. De warmte, de druk om mijn lid, haar geur, haar lichaam, haar zacht gekreun. Hemels. Ze zakt helemaal over mijn pik heen en sluit haar ogen. “Oh mijn god, hij is nog lekkerder dan ik had gehoopt.” En met die woorden begint ze zachtjes op en neer te wippen. Ik gebruik mijn nagels om zachtjes over haar rug te krassen. Ze kijkt me recht in mijn ogen aan, haar mooie bruine ogen. Ze kijken me geil aan. Mijn handen dwalen richting haar lekkere kont. Daar aangekomen trek ik zachtjes haar billen een stukje uit elkaar.

Ze versnelt het tempo. Haar mooie kont kletst steeds harder op mijn bovenbenen. Elke keer als ze omhoog gaat, trekt ze haar bekkenspieren aan. Het gevoel is net of ze me aan het melken is. Dit is echt lekker. Dan stopt ze ineens en fluistert ze in mijn oor: “Zo, dit is echt lekker, maar ik wil dat je me van achter neemt.” En tergend langzaam laat ze mijn pik naar buiten glijden terwijl ze me recht aankijkt.

Dan stopt ze ineens en fluistert ze in mijn oor: “Zo, dit is echt lekker, maar ik wil dat je me van achter neemt.”

Ze gaat op handen en voeten voor me zitten en steekt haar heerlijke kont naar achter. Wat een kont. Ik heb dit altijd al het lekkerste standje van allemaal gevonden. Haar billen hebben de vorm van een omgekeerd hart, en tussen die twee heerlijke stukken vlees glinsteren haar natte lipjes. Ik kan het niet laten. Ik grijp de haar billen en trek ze uit elkaar. Ik buig naar voren en mijn tong glijdt naar binnen. Ik voel een kleine schok door haar heen gaan.  “Wat… wat… nee… mmmhh… nnnhh…”, hoor ik. Ik wil me terug trekken, blijkbaar houd ze er niet van, maar dan voel ik dat ze juist haar natte kutje op mijn gezicht drukt. Ze zakt door haar armen en steunt nu op haar borsten. Hierdoor kantelen haar heupen naar achter en kan ik er nog beter bij. Ik hoor steeds meer geluid en hijgen, maar ik kan niet goed horen wat ze zegt, omdat ze haar gezicht in het kussen heeft gedrukt. Mijn tong gaat rond haar clitje en ik duw hem vervolgens weer naar binnen. Ik voel de opening samentrekken en weer ontspannen, en weer samentrekken. Ik voel mijn kin nat worden, maar ik blijf met mijn tong in haar. Haar benen trillen en ik hoor een snik uit het kussen komen.

Dan ontspant ze zich een beetje. “Holy shit!” zegt ze, nog half buiten adem. Met een glimlach kom ik overeind en zet mijn pik tegen haar kutje aan. “We zijn er nog niet, nu is het mijn beurt.” Ik duw mijn heupen naar voren. Mijn staaf verdwijnt weer in haar. Ze begraaft haar gezicht weer ik het kussen en bij elke stoot hoor ik een zacht kirretje.

Het gaat niet lang meer duren voor mij, ik voel het zaad naar boven borrelen. “Ik kom bijna”, zeg ik tegen haar. “Kom maar, schat. Kom maar lekker klaar.” Ik versnel het tempo en na 4 stoten voel ik mijn zaad naar buiten schieten. Holy fuck, ik zie gewoon sterretjes. Na de 3de golf drukt ze haar kontje naar achter en trekt haar spieren aan. Dan gaat ze weer naar voren. In een melkende beweging haalt ze het laatste beetje zaad uit mijn ballen.

In een melkende beweging haalt ze het laatste beetje zaad uit mijn ballen.

Ik laat mijn pik uit haar glijden en stort op mijn rug. Een paar seconden later kruipt ze tegen me aan. Ze fluistert in mijn oor: “Dat had ik net even nodig.” “Hmmmm”, antwoord ik. En liggend in elkaars armen vallen we in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker en instinctief draai ik me om naar… Holy shit… Ik weet niet eens haar naam… Heeft ze die wel verteld? Ben ik hem vergeten?

Het bed is leeg. Ik spring uit bed en check de douche. Ook leeg. Is ze naar huis gegaan?

Ik stap onder de douche en ga richting de ontbijtzaal. Na het ontbijt check ik uit en ga naar kantoor, misschien moest ze wel vroeg beginnen. Ik zet mijn laptop op mijn bureau en loop naar boven. Bij haar afdeling aangekomen zie ik dat haar werkplek leeg is.

“Is de dame die daar zit al binnen?” vraag ik aan haar collega. “De stagiaire? Nee, die heeft even een weekje geholpen, gisteren was haar laatste dag.”

Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds haar naam niet.

2 reacties

  1. Top verhaal heerlijk erotische en lekker geil gevonden wil ik ook wel eens meemaken alleen zal dat nooit voorkomen maar goed geschreven topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

28.432 keer bekeken

Geschreven door

Fantaseer je weleens over een trio? Dan is dit erotische verhaal iets voor jou ;) De schrijver van dit verhaal schreef eerder ook ‘Dinsdagmiddag’. In ‘Een hete middag’ denkt een stel er al een tijdje over na om een derde persoon toe te voegen aan hu…
28.432 keer bekeken