Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

EasyToys Magazine introduceert: de week van het erotische verhaal!

17 april 2022,

geschreven door

Ben jij fan van erotische verhalen? Let dan de komende dagen extra goed op, want vanaf morgen is het ‘De week van het erotische verhaal’ op EasyToys Magazine! Naast de artikelen die je van ons gewend bent, publiceren we extra erotische verhalen en andere content.

Wat kan je verwachten?

In ‘De week van het erotische verhaal’ lees jij een zeer spannend 5-delig erotisch verhaal. Elke dag wordt er een nieuwe deel geplaatst, dus houd ons magazine in de gaten! Daarnaast plaatsen we aan het eind van deze week het eerste deel van een ander supersexy erotisch verhaal. Ook geven we je tips om je eigen erotische verhaal te schrijven en nog veel meer. Ben jij een fan van erotische verhalen? Dan wordt deze week sowieso een hoogtepunt voor jou!

Schrijf je zelf erotische verhalen of wil je het eens proberen? Vinden we leuk! Je kan je verhaal altijd naar ons opsturen en als we jouw verhaal uitkiezen, wordt hij niet alleen gepubliceerd op ons magazine, maar win je ook een giftcard die je vrij kunt besteden in onze shop. Wil je je verhaal nu insturen of wil je meer weten? Je vindt alle info op deze pagina.

2 reacties

  1. toppie dat magazine. altijd heerlijk om in de kleine uurtjes in bed jezelf te plezieren met jullie hulpmiddelen. en dan ook nog die leuke verhaaltjes op jullie site. ik krijg het er best warm van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

25.792 keer bekeken

Geschreven door

In het erotische verhaal van deze week kijkt Lisa zo uit naar haar date dit weekend, dat ze zich op kantoor niet meer kan inhouden. Stiekem sluipt ze naar de wc’s om wat van de spanning kwijt te raken. Maar haar verlangen wordt daardoor eigenlijk all…
25.792 keer bekeken