Erotisch verhaal – ‘Verplicht nummertje’

22 september 2023

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuw erotisch verhaal. Het verhaal van deze week is geschreven door Chantal! Als de hoofdpersoon wordt uitgenodigd op het verjaardagsfeest van zijn collega, heeft hij spijt dat hij ‘ja’ heeft gezegd. Totdat hij op het feestje komt en de vrouw van zijn collega wel heel aantrekkelijk blijkt te zijn…

Verplicht nummertje

Een verplicht nummertje, je kent dat wel. Een collega vraagt of je zaterdag ook een biertje komt doen voor zijn 40e verjaardag, en in het voorbij gaan, hoor je jezelf ‘ja natuurlijk, gezellig’ zeggen. Ik altijd met mijn grote mond. Nu is het te laat om af te zeggen, dus met lichte tegenzin ga ik op pad.

Terwijl ik op de bel druk, en wacht tot er open wordt gedaan, realiseer ik me hoe weinig ik eigenlijk weet van Marcel. We werken al 2 jaar dagelijks samen bij de technische dienst van het plaatselijke hotel. Maar erg veel diepgang hebben onze gesprekken nooit.

Ik schrik op uit gedachten, als de deur wordt geopend en een paar vriendelijke ogen me aankijken. Dit is dus Karin. Ik had al de nodige verhalen over haar gehoord, maar had me tot nu toe geen beeld kunnen vormen. Ze is 5 jaar jonger dan Marcel. Ze is een kop kleiner dan ik ben, donker haar, knalblauwe ogen, niet de slankste, maar man, dat wordt goedgemaakt door een paar super grote borsten die bijna uit haar jurkje knallen. Ineens wordt het ongemakkelijk als Karin ziet dat ik haar ‘scan’. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, dus probeer me te herpakken met een ‘gefeliciteerd’ en drie ongemakkelijke zoenen op de wangen.

Ze glimlacht vriendelijk en loodst me mee naar het feestgedruis, en richting Marcel. Een typische standaard huiskamer, voorzien van wat slingers, kringetjes mensen binnen, de nodige sta-tafels buiten, en gelukkig muziek. Onderweg naar buiten zeg ik gefeliciteerd tegen de mensen in de huiskamer, waarschijnlijk de ouders en ooms en tantes. De oudere garde, zeg maar. In de tuin is het al schemerig, staat de muziek lekker hard en oogt het een stuk gezelliger. Marcel heeft al de nodige borrels op, en komt luidruchtig naar me toe. Een paar vriendelijke klappen op mijn schouder, en het eerste biertje wordt in mijn hand gedrukt. Ik ben weliswaar met de auto, maar als ik deze avond wil overleven, heb ik echt die twee maximaal toegestane borrels nodig.

De avond valt uiteindelijk best mee. Een paar gesprekken hier en daar, er wordt meegezongen en de tijd vliegt voorbij. Precies wat ik nodig heb vanavond. Marcel zie ik hoe langer hoe meer dronken worden, terwijl Karin op en neer haast om iedereen te blijven voorzien van de nodig versnaperingen. Ik voel een warme hand op mijn gespierde bovenarm, en zie die mooie blauwe kijkers weer naar me kijken. Raakte ze me expres zo lang aan, of verbeeld ik me dat?

’Wil je nog een biertje?’ vraagt Karin. ‘Ik zou wel willen, maar moet nog rijden, dus doe maar een colaatje.’ ‘Ik ken het probleem’, zegt Karin. ‘Ik hoef dan wel niet te rijden, maar een van ons twee moet een beetje nuchter blijven’. Met haar hoofd knikt ze afkeurend in de richting van Marcel. ‘Ach, je wordt maar een keer veertig in je leven. Hij zal het wel nodig hebben’. Als Karin terugkomt met mijn drankje, moet ze zich tussen de mensen door naar de tafel manoeuvreren, en even voel ik haar volle lijf en grote borsten tegen mijn lijf aandrukken. Ik sta meteen aan en mijn interesse wordt aangewakkerd. Nu het drukker is, kan ik Karin nog eens goed scannen als ik haar op afstand druk bezig zie in de keuken. Een zwart jurkje met een kanten stofje en kleine bloemenpatroon. De mouwen zijn lang, maar het rokje is lekker kort en heeft van die verschillende lagen. Haar bruine benen lopen uit in korte, zwarte cowboylaarsjes. En dan die borsten, niet opvallend met een diep decolleté, maar zo groot en vol, dat de stof eromheen strak staat. Pfff, hoe zou dat eruit zien als die ‘vrijgelaten’ worden?

“Als Karin terugkomt met mijn drankje, moet ze zich tussen de mensen door naar de tafel manoeuvreren, en even voel ik haar volle lijf en grote borsten tegen mijn lijf aandrukken. Ik sta meteen aan en mijn interesse wordt aangewakkerd.”

De avond gaat door en Karin en ik hebben nog weinig contact gehad, behalve af en toe een onschuldige aanraking en wat beleefde woorden. Ik zie haar druk zijn met alles regelen, terwijl veel mensen inmiddels zijn vertrokken, de meesten behoorlijk dronken. Ik zie haar vermoeid opkijken en een blik van irritatie naar Marcel werpen, en als ze ziet dat ik het zie, schrikt ze en zet ze snel weer haar ‘party face’ op. Ik loop naar haar toe en halverwege de huiskamer zet ik haar klem tussen de muur en de tafel. ‘Ben je het zat?’ vraag ik. ‘Sorry, het was niet de bedoeling dat je dat zag. Het gaat wel hoor, deze avond is voor Marcel. Als hij het naar zijn zin heeft, dan is het geslaagd. Ik sla me er wel doorheen.’

‘Ik kan wel blijven hoor, om op te ruimen straks’, bied ik aan. ‘Als de enige twee nuchtere op deze avond, moeten we elkaar toch een beetje supporten.’ Ze zegt dat het niet hoeft, maar ik heb mijn beslissing al genomen. Het is net als in het hotel, samen afsluiten. Daar voel ik me trouwens ook zelf het prettigste, achter de schermen. In een helpende rol, en niet te veel op de voorgrond of meefeesten.

Als de laatste mensen vertrekken, zegt Marcel me stomdronken gedag. Hij geeft Karin een zoen op haar mond en klap op haar kont, en strompelt naar boven. ‘Nou, daar heb ik niets meer aan vanavond’, grapt Karin. ‘Die ligt tot morgen lunch in een coma. Erg aantrekkelijk hoor, zo’n dronken vent. Not!’ Karin zegt dat het oké is als ik naar huis ga, dat ze de hulp niet nodig heeft. Ze wil alleen maar even de ergste rommel opruimen, en dan gaat ze zelf ook naar bed. Maar ik blijf bij mijn beslissing om haar te helpen, totdat ik zelf richting huis ga. Al twijfel ik wel of ze me echt hier wil hebben of me alleen uit beleefdheid toestaat te blijven.

Karin ruimt de keuken op, terwijl ik alle vuile vaat naar binnen breng en de lege flessen in de schuur zet. Na een half uurtje lijkt alles redelijk op orde en ploffen we buiten op de tuinbank neer. ‘Eerst die verrekte laarsjes uit’, zegt Karin. ‘Die zijn echt killing.’ Wanneer ze ze uit doet, zie ik mooie rode nagellak op haar teennagels. Best sexy, valt me op. ‘Blijf jij zitten, dan pak ik een laatste borrel voor ons. Die hebben we wel verdiend. Dan ga ik daarna naar huis en kun jij ook naar bed.’ Ik loop naar de keuken en schenk een wijntje in voor Karin en pak voor mezelf een biertje. Ik had er al twee op, maar dat was aan het begin van de avond, dus eentje moet nog wel lukken.

Als ik naar buiten loop, zie ik Karin onderuitgezakt op de bank liggen, met haar benen opgetrokken en haar ogen even gesloten. Het is niet moeilijk om een blik onder haar rokje te werpen, waar haar grote, stevige dijen zwaar tegen elkaar aan rusten en een grote schat bewaken. Als ze haar ogen open doet, betrapt ze me er weer op dat ik haar begluur. Ze krabbelt snel een beetje omhoog en fatsoeneert haar rokje, terwijl ze ‘sorry, sorry’ mompelt. Ik kan het niet laten om te zeggen dat het niet erg is en dat het uitzicht me wel bevalt.

Een niet zo onschuldige opmerking, dat weet ik, die blijkbaar effect heeft. Want Karin kijkt me vragend en nieuwsgierig aan. ‘Ik heb je al vaker zien kijken vanavond. Do you like what you see? Niet alle mannen houden van vollere vrouwen. Sinds dat Marcel en ik samenwonen, heb ik me te veel tegoed gedaan aan een lekkere lifestyle, met de nodige extra kilo’s tot gevolg. Ik geloof dat Marcel er niet zo blij mee is. Hij heeft steeds minder aandacht voor me.’ Karin kijkt in gedachten de donkere tuin in, alsof ze het meer tegen zichzelf had, dan tegen mij.

‘Nou, als je van mij zou zijn, zou ik mijn handen niet van je af kunnen houden. Ik hou wel van wat extra curves. Dat maakt een vrouw nog vrouwelijker en sexy.’ Ik durf nu langer naar haar borsten te staren en laat me niet afschrikken als Karin terugkijkt. ‘Ik ben nog nooit met een vrouw geweest met zulke geweldige, grote borsten en zo’n lekker lijf als die van jou. De dingen die ik met je zou willen doen….’

Alsof ik een vraag had gesteld, antwoordt Karin door haar benen te strekken, waardoor haar voeten bovenop mijn bovenbenen belanden. Ik kijk haar doordringend aan, maar ze wendt haar blik niet af. Ik leg mijn hand op haar voet en voel daarna rustig mijn weg langzaam naar boven, naar haar enkel, haar onderbeen, en dan langzaam rustig naar boven, naar haar dijbeen. Tegelijkertijd hou ik haar reactie in de gaten. Ga ik te ver? Moet ik stoppen? Maar Karin blijft onverstoord en neemt nog een slokje van haar wijn.

Mijn handen gaan door met hun ontdekking. Ze glijden op en neer langs haar benen. Steeds hoger en hoger, onder de rand van haar rokje. Karin zakt verder onderuit en verschuift haar benen, zodat ik toegang krijg tot het gebied onder haar rokje. Als ik mijn hand verder naar boven laat glijden, hoog naar boven, stokt mijn adem als ik het eerste stukje kant van haar slipje voel. Tegelijk laat Karin een korte kreun ontsnappen. Iets harder dan ze misschien had gewild. Ik realiseer me dat ze dit hard nodig heeft. Dat ze er aan toe is om eens goed verwend te worden door een man die haar lijf kan waarderen en geven wat ze nodig heeft. Die gedachte zorgt ervoor dat ik alle remmingen los laat.

“Karin zakt verder onderuit en verschuift haar benen, zodat ik toegang krijg tot het gebied onder haar rokje. Als ik mijn hand verder naar boven laat glijden, hoog naar boven, stokt mijn adem als ik het eerste stukje kant van haar slipje voel.”

Ik draai me naar haar toe, pak haar benen stevig vast en schuif haar met een ruk naar beneden, zodat ze op de bank ligt. Mijn beide handen schuiven onder haar rokje, pakken haar slipje en doen een poging deze uit te trekken. Karin snapt de hint en duwt haar billen omhoog, zodat ik haar kan bevrijden van dit kleine stukje stof. Op mijn knieën neem ik plaats op de bank, buig me eerst over haar heen, geef haar een zoen op haar mond, dan in haar nek en fluister in haar oor: ‘Geniet ervan, deze heb je verdiend’.

Als ik me langzaam naar beneden beweeg, nog steeds op mijn knieën zittend tussen haar benen op de bank, stopt mijn mond bij haar borsten. Ik kan het niet laten om mijn gezicht er tegenaan te drukken, om ze te bevrijden van de stof die ze gespannen bij elkaar houdt. Ik zou mijn hoofd erin willen begraven, de harde tepels die door haar jurkje steken in mijn mond te stoppen en helemaal los te gaan op haar. Maar deze is voor Karin, dus grijp ik ze nog een keer stevig beet, geef een zoen op beide borsten en beweeg me verder naar beneden, naar mijn doel. Als mijn mond de plek van bestemming bereikt en ik haar daar een zoen geef, merk ik dat ze geschoren is, helemaal kaal. Ik kon het in de donkere nacht niet zien, maar dit is een aangename verrassing. En niet wat ik had verwacht van een vrouw die weinig aandacht van haar man heeft gekregen.

Ik zoen haar overal voordat ik mijn tong langzaam tussen haar lippen door laat glijden. Ik proef het zoutige vocht dat verstopt zat en zich al ruimschoots had verzameld. Ze heeft er zin in. Ze kronkelt met haar heupen, terwijl ik met mijn tong ieder plekje van haar verken. Ik laat mijn tong over haar klitje glijden, draai rondjes eromheen. En laat hem met regelmaat bij haar naar binnenglijden. Zo diep als ik kom. Het heeft niet lang nodig, maar Karin lijkt gek te worden onder mijn aanraking. Ze kreunt en gromt harder en harder, en even moet ik denken aan Marcel die boven ligt te snurken en geen idee heeft wat zich een paar meter onder hem in de tuin af speelt. Tenminste, dat hoop ik, want anders wordt maandagochtend nogal een dingetje… Ik glimlach van binnen en zet het van me af.

Dit is veel te geil om mee te stoppen, naar mijn geweten luister ik morgen wel weer. Ik ga door en breng mijn hand naar boven. Met mijn vinger tast ik het gebied af dat mijn tong al heeft ontdekt. Ik voel de gladde huid. Ik voel hoe haar klitje hard, warm en vochtig is en laat een vinger langzaam naar binnen glijden. Het is zo onwijs nat daarbinnen, dat ik besluit ook een tweede vinger naar binnen te laten glijden. Karin wordt helemaal wild. Mijn vingers beweeg ik steeds sneller op en neer. Mijn andere hand houdt haar lippen uit elkaar, zodat mijn tong vrije toegang heeft en wild over haar klitje heen en weer kan bewegen. Karin beweegt met haar hele lijf mee op het ritme, terwijl haar borsten wild op en neer schudden. Ik ga net zolang door totdat ik Karin voel schokken en verkrampen, kreunen en grommen. Ze komt heerlijk klaar met mijn gezicht tussen haar benen en ik verstil de aanraking totdat ze is uitgeschokt en verstilt. Een diepe zucht komt van ver en ze opent haar ogen, terwijl ze tevreden ontspant. ‘Wow’, zegt ze, ‘dit had ik echt even nodig.’

Ik kom overeind, geef haar een zoen op haar mond, zeg ‘dag lekker ding’, loop richting de voordeur en weet niet hoe snel ik naar huis moet komen om mezelf te verlossen van dit opgebouwde genot, terwijl ik aan haar heerlijke lijf en schuddende borsten blijf denken.

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

3 reacties op Erotisch verhaal - 'Verplicht nummertje'

  • Wauw dat mag je bij mij ook wel doen en ik ben een knappe goed verzorgde mand die van uitdaging houd en weet hoe ik een vrouw moet behandelen. Ik drink geen alcohol soms wel wat maar niet ladder zat dus ik weet als ik mijn doel heb gezien dan ga ik er ook voor koste wat het kost want die mooie vrouw moet ik dan toch een keer goed verwennen ik hou van vurige passie en niet van er op en klaar nee zo zit ik niet in elkaar kaar ik zal altijd een vrouw vele malen eerst laten klaarmaken voor dat ik er aan te pas komt kortom genieten dus z/n man ben ik!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid