Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

Erotisch verhaal: Cleo telt af naar kerst…

20 november 2021,

geschreven door

Het verhaal vandaag is geschreven door Marc van Lier en gaat over Cleo. Haar vriend is een tijdje van huis en heeft haar daarom een een spannend cadeau opgestuurd. Het is de Adventskalender vol sexy speeltjes. Cleo kan niet wachten tot haar vriend terug is zodat ze de cadeautjes uit het pakket kan uitproberen!

Dag 24. Morgen zou Michel eindelijk komen om samen kerst te vieren. Cleo bekeek het laatste donkerpaarse doosje. Het was smal en lang. Ze wiegde het in haar hand om het gewicht te schatten en luisterde of het geluid maakte als ze er mee schudde. Het laatste doosje. Als ze deze zou openmaken was de serie van adventscadeautjes compleet. ‘Finish’ stond er dan ook op het doosje. Ze bekeek het van alle kanten en stelde daarmee haar nieuwsgierigheid danig op de proef. Op de achterkant stond ‘curved vibe’ en ‘hit the spot’ gedrukt. Zelfs nu het doosje nog dicht was voelde ze een aangename stemming opborrelen in haar lendenen. Met haar nagel peuterde ze het doosje open. Er gleed een langwerpig zakje uit. De opwinding werd alsmaar groter. Vroeger, toen Cleo klein was, had ze dat zelfde blije gevoel als ze kerstcadeautjes uitpakte. Maar nu was er meer. Naast de opwinding van het uitpakken, was er ook de anticipatie. De verwachting van opwindende seks en bevredigende orgasmes.

Er zat een hele fraaie paarse vibrator in het doosje. Cleo bekeek het van alle kanten. De top was ietwat gebogen en geribbeld. Zou hij het al doen, zonder dat het was opgeladen? Met haar duim drukte ze op het knopje en na een paar seconden begon het ding aangenaam te zoemen. Cleo giechelde hardop. Direct kwamen er stoute fantasietjes in haar naar boven. Van hoe ze deze niet alleen voor zichzelf kon gebruiken – als Michel weer eens ver weg was -, maar ook hoe ze hém daar gek mee zou kunnen maken.

‘Oh, Michel, was je maar vast hier’, zei ze tegen zichzelf en ze drukte haar dijen tegen elkaar om een opgekomen kitteling te onderdrukken. Morgen zou hij komen. Cleo glimlachte om haar eigen dubbelzinnigheid, vooruitlopend op deze gedachte. Nou en of dat hij zou komen! Daar zou ze wel voor zorgen. Ze opende het laatje van haar nachtkastje om haar nieuwe speeltje op te bergen. Daar lagen al 23 andere speeltjes die ze de afgelopen dagen had uitgepakt. Haar hand gleed door de verzameling, alsof ze door een warm bad woelde. En haar gedachten dwaalden af naar morgen.

Cleo maakte voor zichzelf een mental note dat ze wel alle speeltjes nog op moest laden. Dromerig staarde ze in het laatje en terwijl haar ogen langs alle speeltjes gingen die ze de afgelopen maand had uitgepakt, gingen haar gedachten naar de handelingen die ze er samen met Michel mee zou doen. De penisring, de vaginaballetjes, de dildo, … En god, wat werd ze daar opgewonden van.

Even keek Cleo op haar horloge. Het was pas half negen. Toen viel haar oog op de vingervibrator. Waarom zou ze wachten tot morgen? Waarom zou ze niet nu al wat speeltjes proberen? Dat zou het morgen vast makkelijker maken, als ze eenmaal wist hoe alles werkte. Een brede grijns verscheen op Cleo’s gezicht en ze schoof haar slipje naar beneden. Let the games begin!

De volgende dag is het eindelijk zover. Zoals Cleo de afgelopen dagen telkens uitkeek naar het volgende cadeautje uit de Adventskalender, zo keek ze ook uit naar de komst van Michel. Zijn vliegtuig was geland en hij kon elk moment met de taxi voorrijden. Via haar smartphone kon ze op een paar meter nauwkeurig volgen waar hij was. Nog maar 10 minuten.

Eerst vulde ze het bad met heerlijk warm water en ze deed de bruisbal uit de Adventskalender er in. De badkamer vulde zich direct met een heerlijke verleidelijke geur. Ondertussen sproeide ze ook wat ‘pillow mist’ uit het pakket over haar het pas opgemaakte bed. In haar hoofd werkte ze een checklist af. De boeien liggen klaar, de speeltjes zijn opgeladen en liggen onder het kussen. Check.

De deurbel ging. Cleo’s hart sloeg een keer over en van blijdschap maakte ze een klei sprongetje. Michel sloeg zijn armen om haar heen en tilde haar op terwijl hij haar innig zoende. “Dag, schatje. Wat heerlijk dat je er weer bent”, zei ze.

“Wat zie je er geweldig uit, Cleo. Heb je mijn cadeau nog ontvangen?”

“Je bedoeld de Adventskalender? Nou en of! De afgelopen 24 dagen was het elke dag feest! Sterker nog … vandaag is het pas echt feest.” Cleo grinnikte haar duivelse glimlach en trok Michel mee de trap op. Daar duwde ze hem de badkamer in. “Je hebt vast zin in een ontspannend bad?”

Dat liet Michel zich geen twee keer zeggen. Ongeduldig hielp Cleo hem met het uitkleden. Voorzichtig liet hij zich zuchtend zakken in het hete water en daarna keek hij naar zijn vriendin, in de hoop dat zij snel ook in het water zou komen. Maar Cleo draaide eerst een rondje, zodat hij haar nog eens goed kon bewonderen. Daarna opende ze tergend traag de knoopjes van haar jurkje. “Verrassing”, zei ze zwoel. Zodra het jurkje op de grond viel, kon Michel niet alleen zien dat ze geen ondergoed droeg, maar dat Cleo ook een paar sexy klemmetjes droeg op haar harde tepels. “Uit het pakket”, glimlachte ze en ze schudde even met haar bovenlijf, zodat de klemmetjes vrolijk heen en weer gingen.

“Spannend”, gromde Michel en hij schoof wat opzij om plaats voor haar in bad te maken. Speels stapte ze over de rand, maar ze ging niet direct zitten. Door even voorover te buigen, kreeg Michel nog een verrassing te zien. Hij had nooit gedacht dat Cleo hier voor in was, maar tussen haar billen zag hij toch overduidelijk een buttplugje. “Oh wauw”, was het enige dat hij kon zeggen en hij greep haar bij haar billen.

‘Wacht maar. Er zaten zo veel leuke dingen in dat mooie Adventspakket. Je zult nog veel meer meemaken.” Cleo werd al opgewonden bij alles wat ze van plan was met hem te doen. “Heb je zin in een massage?”

sexy kerst

Michel waande zich in de zevende hemel. Zijn vriendin was helemaal in de stemming. De anticipatie van de afgelopen dagen hadden haar opwinding opgebouwd. Na het bad, droeg Cleo hem op om op zijn buik op bed te gaan liggen. Ze druppelde heerlijk geurende massageolie op zijn rug en billen en masseerde hem met haar heerlijke ware handen. Daarna moest hij zich omdraaien. Het liefst greep hij haar beet, maar Cleo had duidelijk andere plannen. Ze greep onder het kussen en haalde er een blinddoek onder vandaan. Michel beet op zijn lip. ‘Wat was ze nu weer van plan?’ Hij besloot haar spannende spel mee te spelen. Daarna pakte ze zijn rechter pols en legde die opzij. Hij voelde hoe ze er iets omheen deed en meteen merkte hij dat hij geboeid was. Daarna deed ze hetzelfde met zijn andere pols en met zijn enkels. Schrijlings ging ze op hem zitten en ze fluisterde in zijn oor.

“Jij bent van mij…”

Opnieuw ging haar hand onder het kussen. Omdat hij toch niets kon zien, haalde ze alle speeltjes er onder vandaan. Eens even kijken, wat zou ze eerst gebruiken? Ze besloot om de vingervibrator om te doen en hem daarmee te masseren. Eerst zijn tepels en daarna daalde ze af naar beneden. Elke keer als Michel probeerde te bewegen. Sloeg ze hem speels met het mini-zweepje. Michel begon zichtbaar opgewonden te raken. Zijn erectie begon behoorlijk aan te zwellen. Nog voor hij helemaal hard was, deed Cleo gauw de penisring bij hem om. Nu zou hij nog harder worden en het veel langer uit kunnen houden.

Daarna nam ze het gekke ding in de vorm van een walvisstaart. Cleo had nog nooit zoiets gezien. Haar fantasie leidde haar. Ze bewoog het vibrerende ding over zijn hele lichaam en sloeg de warme zachte siliconen om zijn harde geslacht. Michel kreunde harder dan ze hem ooit had horen kreunen. Ze wilde dit lang laten duren. Heel lang. Want ze hadden het hele weekend. En toch leek een weekend te kort voor zoveel spannende speeltjes.

“Toe, Cleo”, jammerde Michel. “Alsjeblieft.” Hij kon de tevreden glimlach op haar mond niet zien, maar hij kon wel voelen hoe ze zich over hem heen liet zakken. Ze had hem gemist. De afgelopen maand hadden de cadeautjes uit de Adventskalender die hij haar had gegeven een bepaalde spanning bij haar opgewekt. En nu Michel er eindelijk was, zouden ze alle speeltjes uit gaan proberen. Stuk voor stuk. En dan nog zou er vast nog wat overblijven voor een volgende keer.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is vrijdag, dus weer tijd voor een erotisch verhaal! Dit verhaal is geschreven door Nova. Ze schreef ook de verhalen Hete trip, Getest door de prof, Een warme koude nacht en het vervolg Heet als ijs. In ‘Noorse Passie’ verdwalen twee vriendinnen…
37.890 keer bekeken