Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.723 keer bekeken

Deze 7 nieuwe sextoys moet je hebben!

9 juli 2020,

geschreven door

Heb jij even genoeg van je huidige sextoys en ben je wel toe aan iets nieuws? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk weer een boel nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd. Wij lichten onze persoonlijke favorieten graag aan je toe. 

Piemelkussen

“Deze piemelknuffel staat in zijn enthousiaste houding én is ook nog eens heerlijk zacht.”

LELO Soraya Wave

“De LELO Soraya Wave bezorgt je een rauw en allesomvattend genot.”

Bang! Bullet Vibrator

Deze mooi vormgegeven mini vibrator heeft 10 verschillende krachtige vibratie standen. Laat je niet misleiden door zijn bescheiden formaat want hij zal je moeiteloos naar een heerlijk hoogtepunt brengen.

“Laat je niet misleiden door zijn bescheiden formaat want hij zal je moeiteloos naar een heerlijk hoogtepunt brengen.”

Airturn1 Masturbator

Deze mannentoy heeft een mooi en discreet design en ligt comfortabel in de hand. Met de twee verwarmende functies kan je een maximale temperatuur van 45 graden Celsius bereiken en deze functie is apart aan en uit te schakelen. De masturbator heeft 7 verschillende vibratiestanden. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van ribbels en nopjes die de penis optimaal stimuleren.

“Met de twee verwarmende functies kan je een maximale temperatuur van 45 graden Celsius bereiken.”

Satisfyer Men Classic Masturbator

Woohoo, eindelijk een Satisfyer voor mannen! Geniet van het sensationele gevoel van een levensechte blowjob met de nieuwe Satisfyer Men Classic Masturbator. Dit stijlvol vormgegeven speeltje heeft een discreet design en verandert het gewone handwerk binnen mum van tijd in een blowjob. Met dank aan de mondopening en de stimulerende structuur voelt het realistisch aan. Tijdens het gebruik kun je zelf de druk bepalen met dank aan het ontluchtingsmechanisme aan de onderzijde, deze kun je heen en weer schuiven voor een groter of kleiner vacuüm effect.

“Geniet van het sensationele gevoel van een levensechte blowjob.”

Onyx+ en Pearl2

De Onyx 2 masturbator is een luxe toy met vele mogelijkheden. De toy is geschikt voor sologebruik, maar kan ook samen met je partner worden gebruikt. De masturbator heeft een zachte en flexibele Fleshlight sleeve aan de binnenkant voor een lekker gevoel. Ook is de toy voorzien van een speciale stoottechnologie met 10 ringen aan de binnenkant die in een bepaald patroon om je penis samentrekken. Dit gebeurt zo snel dat de masturbator tot wel 140 stoten per minuut kan behalen. Hierdoor hoef je de hem alleen vast te houden en is het niet nodig om hem op en neer te bewegen.

Pearl2 is een G-spot vibrator van goede kwaliteit met touch-sensitive technologie. Dit betekent dat de vibrator reageert op jouw lichaam en de stotende bewegingen die je met de vibrator maakt. Des te dieper je hem inbrengt, des te krachtiger de vibraties worden.

Als je deze speeltjes samen met je partner wilt gebruiken, verbind hem dan via bluetooth met de FeelConnect app. Met deze app kan je twee Kiiroo speeltjes op elkaar aansluiten.

Bang! XL Vibratie Eitje

Daag jezelf en je partner uit met dit vibratie eitje met afstandsbediening en 21 vibratiestanden. Het is perfect voor partners die op zoek zijn naar een spannend speeltje. Het vibratie eitje is omhuld met zacht siliconen. Het materiaal is veilig voor het lichaam, voelt prettig aan en is grondig te reinigen. De afstandsbediening en het eitje zijn beide erg compact, dit maakt het fijn om te dragen en geschikt voor iedereen.

“Het is perfect voor partners die op zoek zijn naar een spannend speeltje.”

Wat is jouw favoriet uit dit rijtje?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.935 keer bekeken

Geschreven door

Regelmatig komen we weer een hilarische benaming voor het mannelijke geslacht tegen. De een nog gekker dan de ander. Veel mannen geven hun penis blijkbaar een koosnaampje mee. We hebben sterk de indruk dat deze namen alleen in de kroeg de revue passe…
5.935 keer bekeken
985 keer bekeken

Geschreven door

De Marin vibrator is door zijn flexibiliteit enorm veelzijdig. De drie verschillende uiteinden van het speeltje zijn afzonderlijk te buigen om jouw favoriete plekje zo goed mogelijk te stimuleren. De Marin vibrator is een LHBTI-vriendelijk seksspeelt…
985 keer bekeken