Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

995 keer bekeken

Dacryfilie: seksuele opwinding door tranen

2 oktober 2020,

geschreven door

Welkom bij een nieuwe Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we een bijzondere, interessante of opmerkelijke seksuele voorkeur. Deze week is de fetisj dacryfilie aan de beurt. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

dacryfilie:
zelfst.naamw. (v)

Seksueel opgewonden raken door huilende mensen

Mensen met dacryfilie genieten van de tranen van andere mensen. Iemand met deze fetisj beleeft plezier aan het geluid van iemand die huilt of bij het zien van tranen op het gezicht van een ander. Sommige mensen met de fetisj vinden het heerlijk om een ander aan huilen te brengen (in een BDSM achtige setting en met goedvinden van de ander), terwijl andere fetisjisten liever van een afstandje toekijken naar iemand in emotionele nood. Zij genieten bijvoorbeeld van scènes in films en series waarbij één van de acteurs in snikken uitbarst. Wanneer iemand het prettig vindt om iemand anders aan het huilen te maken, komt dit vaak voort vanuit een voorliefde voor sadisme en dominantie. De Dominant kan zijn onderdanige verbaal vernederen of pijnigen, om zo een pruilende lip of een biggelende traan te ontlokken.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vroeger hoorde je vast wel eens: Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Dat is natuurlijk niet waar. Maar het is wel zo dat mannen en vrouwen heel verschillend zijn. Het is dan niet zo gek dat er veel mannen zijn die vrouwen zo vaak niet begrijpen…
973 keer bekeken