Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

8.969 keer bekeken

Hoe belangrijk is de omtrek van je penis?

20 augustus 2020,

geschreven door

Veel mannen maken zich wel eens zorgen over de lengte van hun penis. Wanneer we het hebben over de penisgrootte concentreren we ons dan ook vaak op de lengte, terwijl de omtrek van de penis vaak vergeten wordt. Hoe belangrijk vinden vrouwen de omtrek van jouw penis eigenlijk en hoe dik is de gemiddelde penis? Je leest het in deze blog!

Omtrek penis

Volgens de resultaten uit het British Journal of Urology International uit 2014, waarbij maar liefst 15.000 penisafmetingen van over de hele wereld met elkaar werden vergeleken (een behoorlijke opgave), is de gemiddelde omtrek van een stijve penis 11,66 cm; voor een slappe penis ligt het gemiddelde op 9,32 cm. Wel liet het onderzoek zien dat er een breed scala aan maten is. Zit jij iets onder het gemiddelde, dan hoef jij je dus zeker geen zorgen te maken.

Hoe meet je de omtrek?

De omtrek meten van je penis is helemaal niet ingewikkeld. Het enige wat je nodig hebt is een meetlint. Wanneer de penis stijf is, leg je het meetlint halverwege rond de schacht van de penis. Wanneer je geen meetlint hebt, kun je ook een touwtje gebruiken. Leg het touwtje om de schacht van de penis heen en houd je vinger op de plek die je hebt gemeten. Vervolgens kan je het touwtje naast een liniaal leggen. Easy peasy!

“Wanneer de penis stijf is, leg je het meetlint halverwege rond de schacht van de penis.”

Wat vinden vrouwen?

Lengte versus dikte. In 2001 hebben onderzoekers gekeken of er een verschil was in seksuele bevrediging bij vrouwen, met betrekking tot de lengte of breedte van penis. Een grote meerderheid, 45 van de 50 ondervraagde vrouwen, was van mening dat dat dikte van de penis belangrijker was dan lengte.

“In 2001 hebben onderzoekers gekeken of er een verschil was in seksuele bevrediging bij vrouwen, met betrekking tot de lengte of breedte van penis.”

Hoewel sommige vrouwen een voorkeur mogen hebben ten opzichte van van de vorm van de penis, geven de meeste vrouwen aan dat de lengte of omtrek van hun partner minder belangrijk te vinden. Een onderzoek uit 2007 wees uit dat 85% van de vrouwen tevreden was met de grootte en vorm van de penis van hun partner, terwijl 45% van de ondervraagde mannen dacht dat hun penis te klein was. Aantrekkingskracht, een goed luisterend oor en voldoende opbouw tijdens het voorspel vinden vrouwen doorgaans een stuk belangrijker dan het formaat van jouw tampeloeris. Hopelijk neemt dit wat onrust en onzekerheid weg bij sommige mannen!

Ben jij tevreden over de dikte van je penis? Deel het met ons in een reactie!

1 reactie

  1. ik heb gelukkig niks te klagen over mijn lengte en dikte! heb een bloedlul als hij begint te groeien wordt die 2 keer zo dik en groot! zit boven het gemiddelde! sommige vrouwen hebben er in het begin moeite mee maar na goed voorspel glijd mijn harde pik meestal moeiteloos diep na binnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

879 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij een Dominant met meerdere subs? Met dit speeltje kan je ze nader kennis laten maken! De mondknevel is voorzien van twee verstelbare banden om jouw favoriete onderdanen tegelijkertijd het zwijgen mee op te leggen. Enjoy the silence! Een gag vo…
879 keer bekeken