Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.622 keer bekeken

Op handen en knieën in je hok! (NSFW)

22 februari 2019,

geschreven door

Creatief blijven tijdens een BDSM-spel kan in sommige gevallen een hele kunst zijn. Daarom helpen we je graag een klein beetje op weg, vooral als je écht into Puppy Play bent. Er zijn genoeg accessoires voor deze BDSM-vertakking, maar dit accessoire kom je waarschijnlijk niet snel tegen.

Oké, het mag duidelijk zijn dat deze kennel speciaal voor Puppy Play ontwikkeld is. Maar je kunt natuurlijk nog meer vormen van Animal Play uitoefenen met deze bondagekooi. Sterker nog, de kooi is voor iedereen. Naast dat je een dierenmasker uit de kast kunt trekken, kun je er ook gewoon in gaan liggen.

Of je sluit je submissive er in op. De keuze is aan jou, want jij hebt tenslotte de sleutel! De opties zijn eindeloos en je kunt gegarandeerd helemaal los met je fantasieën.

Hele toffe bondagekooi

Zo’n bondagekooi is natuurlijk super leuk voor thuis! Het is perfect voor in je slaapkamer, als je bijvoorbeeld samen met je partner veel aan rollenspellen doet. Een andere optie is om de kennel gewoon in je woonkamer te plaatsen als decoratie. Met deze bondagekennel creëer je al snel je eigen bondagespel of rollenspel. Wie ongehoorzaam is, krijgt straf.

De kennel is gemaakt van super sterk metaal en heeft een aangenaam zacht kussen op de bodem liggen. De voorste spijlen zijn, om het comfortabel te maken, omhuld met zacht siliconen zodat het hoofd van je partner geklemd kan worden. Het maakt eigenlijk niet uit of je sub dik of dun is, deze bondagekooi is geschikt voor elk type lichaam!Zou deze BDSM-kennel iets voor jou zijn? Of heb jij al een Bondagekooi? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.086 keer bekeken

Geschreven door

Girls just wanna have fun. Als jij een vibrator in huis hebt is je leven al bijna volmaakt. Als jij nog geen vibrator in huis hebt… wat doe je hier dan? Hup naar de shop en scoor de beste aankoop van je leven! Een vibrator maakt je leven…
5.086 keer bekeken
1.696 keer bekeken

Geschreven door

Elke held heeft een wapen nodig. Zijn jij en je partner helden in de slaapkamer? Dan is deze voor jou! De Adrien Lastic Gladiator Remote Control Cock Ring with Clitoral Stimulator is een mond vol. Maar deze cock ring is dan ook ontzettend veelzijdig!…
1.696 keer bekeken