Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.716 keer bekeken

De laatste schaamhaar mode! #movember

10 november 2017,

geschreven door

Schaamhaar toupetjes. Nee, we hebben het niet over het haar van Marc-Marie Huijbregts. Deze toupetjes zijn bedoeld als versiering voor je vajayjay en worden gemaakt door het Duitse bedrijf Merkins. De schaamhaar pruikjes zijn een alternatief voor de brazilian wax en bedoeld om wat tegengas te geven tegen deze trend die tegenwoordig op menig vagina valt te bespeuren. Time for a change!

Populair bij celebrities

vagina modeIn Hollywood worden de toupetjes al langere tijd gebruikt. Bekende sterren zoals Kate Winslet, Sasha Grey en Anne Hathaway hebben hebben zich in het verleden laten vastleggen met een schaamhaar toupetje, om aan de film standaarden te voldoen. Vooral wanneer een film zich in het verleden afspeelt, geeft het de drager een authentieke look die past bij de setting van het verhaal. Hebben jij en je partner altijd al de ‘koets scène’ van de Titanic willen naspelen? Dan is dit de accessoire die jullie rollenspel compleet gaat maken!

Merkins – het merk

De schaamhaar versiering wordt gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en met behulp van een superdun plaklaagje op de huid geplaatst. Bij elke pruik worden 3 van deze plakpleisters geleverd. In totaal produceert Merkins meer dan 300 verschillende schaamhaar pruikjes, om in elke behoefte te voorzien.

vagina toupetDraag bijvoorbeeld een Nederlands vlaggetje tijdens Koningsdag of wanneer het Nederlands elftal moet spelen. Sta je elke zaterdagavond in de stripclub te dansen? Dan is een toupetje wellicht wat minder ‘in your face’ dan een kale poes. En nu het winterweer weer op komst is, is een beetje beharing – nep of niet – ook wel lekker toch? De toupetjes worden voor verzending zelfs nog voor je gekamd! Bekijk merkins.eu voor het hele assortiment. Een pruikje heb voor iets minder dan 10 euro al in huis!

Kan jouw poes ook wel een beetje versiering gebruiken of houd je het liever bij de brazilian wax? Deel het met ons in een reactie!

3 reacties

    1. Ik mag hopen van niet! Het is wel de bedoeling dat je de pruikjes op een geschoren poes plakt, dus veel kun je niet meetrekken lijkt me 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.172 keer bekeken

Geschreven door

Hoe groter je vagina, hoe groter je genot! Klinkt logisch toch? Nee, niet? We gaan het je uitleggen! Welkom in de wondere wereld van de vaginapompen! Hoe werkt het? Een vaginapomp heeft een cup die over de schaamlippen en de clitoris wordt geplaatst….
3.172 keer bekeken
562 keer bekeken

Geschreven door

Het seizoen van spoken, vampieren en enge films laat nog even op zich wachten. Je moet nog enige tijd wachten tot het weer Halloween is, maar een sextoy is natuurlijk niet seizoensgebonden. In principe zou je het hele jaar door iemand het graf in ku…
562 keer bekeken