Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.945 keer bekeken

Veilig vrijen met een gasmasker dildo!

15 september 2017,

geschreven door

Veilig vrijen krijgt met dit gasmasker weer een nieuwe betekenis. De onderdanige kan met dit gasmasker alleen adem halen via de dildo, die voorzien is van een aantal ventilatiegaten. Door met de dildo te penetreren, wordt de drager overladen met de herkenbare luchtjes van de vagina of anus. Leuk voor bepaalde raadspelletjes dunkt ons!

Op de donkere plekjes van het internet kwamen we een mannelijke drager van dit masker tegen, compleet van zijn bewegingsvrijheid ontnomen door een latex dwangbuis. Het enige wat hij kon doen was ademhalen door de dildo, die op dat moment goed onderhanden werd genomen door de aanwezige Dominatrix.

gasmasker dildo

Breathplay

Het gebruik van gasmakers komt voornamelijk binnen de BDSM-scene voor. Bij BDSM vindt er vaak een rollenspel plaats tussen één iemand die zich onderwerpt en een ander die de touwtjes in handen heeft. Het gebruik van een gasmasker komt het meeste voor bij breathplay: een spel waarbij de controle over het ademhalen uit handen wordt gegeven.

Door middel van het gasmasker kan de Dominant zelf bepalen wanneer de onderdanige mag ademen. Wanneer het lichaam van de onderdanige tot het uiterste wordt gedreven, wordt door het lichaam endorfine aangemaakt. Deze neurotransmitter zorgt voor een euforisch en prettig gevoel. Dit kan een reden zijn voor onderdanige om aan een dergelijk spel te beginnen. Een riskant spel waarbij de Dominant goed moet opletten dat de onderdanige niet buiten bewustzijn raakt.

Zou jij dit gasmasker met dildo durven te dragen, of lijk het je helemaal niks? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.135 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer je iemand vraagt om een sextoy te noemen, worden seks speeltjes zoals een dilator, Ben Wa ballen of buttplug waarschijnlijk niet genoemd. Bij de term ‘seksspeeltjes’ wordt er voornamelijk gedacht aan de dildo. Dat is niet voor niets, want de …
2.135 keer bekeken