Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.951 keer bekeken

De 5 eerlijke redenen waarom we seks hebben

27 juli 2021,

geschreven door

Seks, coïtus, knallen, gemeenschap, love making, wippen, de liefde bedrijven, ballen, wiepen, seksen, vrijen: Ontzettend veel verschillende namen voor iets wat we om ontzettend veel verschillende redenen doen. Natuurlijk is de meest logische reden de meest voorkomende: dat we gewoon zin hebben. Maar we hebben ook echt wel eens seks om andere redenen. In dit artikel delen wij 5 redenen om seks te hebben!

#1. Je hebt gewoon zin

Ja we kunnen er heel makkelijk over zijn, want we hebben natuurlijk bijna altijd seks gewoon omdat we zin hebben! Dus de nummer #1 reden om seks te hebben is dan ook simpelweg: omdat je zin hebt in seks. Laten we even duidelijk stellen dat je nooit tegen je zin in seks moet hebben. Dus ook voor de andere redenen die in dit artikel naar voren komen geldt dat je naast die reden natuurlijk óók wel zin hebt in seks.

#2. Verveling

Seks uit verveling? Absoluut. Er zijn meerdere scenario’s waarin mensen seks hebben uit verveling. Jij en je partner zitten om een saaie, regenachtige dag wat op de bank te hangen. Je hebt niet echt zin in een film, alle leuke series heb je al gezien. Je wil niet door de regen naar de sportschool fietsen en je hebt eigenlijk ook geen behoefte aan je vrienden. Maar je wil wel iets doen. Je kijkt opzij en ziet je partner net zo doelloos door het huis scharrelen. De ideale oplossing om jouw verveling aan te pakken is dan een potje seks! Je hoeft de deur niet uit, je hoeft je niet om te kleden, je kan je gedachten even uitschakelen en je hebt gegarandeerd plezier!

“De ideale oplossing om jouw verveling aan te pakken is dan een potje seks!”

Een ander scenario is misschien niet voor iedereen bekend, maar vast wel voor sommigen! Je hebt een date en poeh, wat is het saai zeg. Jullie hebben niks meer om over te praten en eigenlijk zijn er geen raakvlakken, maar je bent er nog maar net! Nu naar huis gaan is raar. Je kijkt naar je date en beseft dat hij/zij er wel heel goed uitziet. Praten werkt duidelijk niet voor jullie dus… Dan maar overgaan op fysieke communicatie in de vorm van een hete vrijpartij? Waarom niet! Op deze manier genieten jullie nog wel van elkaars gezelschap en zijn er geen ongemakkelijke stiltes.

#3. Je kan niet slapen

Soms lig je in bed en kan je gewoon maar niet in slaap vallen. Als je partner dan naast je ligt kan je in plaats van in je eentje liggen woelen, ook samen kroelen, als je begrijpt wat wij bedoelen Zo doe je nog iets leuks met je tijd en de kans dat je na de vrijpartij in slaapt valt is groot! Je hebt namelijk net een flinke inspanning geleverd én door de seks komen er bepaalde hormonen vrij die jou moeten helpen met ontspannen. Dus het is zeker niet gek als jij wel eens een seks-sessie initieert wanneer jij moeite hebt met in slaap vallen.

“In plaats van in je eentje liggen woelen, kan je beter samen kroelen, als je begrijpt wat wij bedoelen “

redenen voor seks

#4. Je bent boos of verdrietig

Soms zit je lijf vol frustratie, woede of verdriet en dan moet dat er op een bepaalde manier uit. Je kan dan schreeuwen, huilen, dingen kapot slaan of: seks hebben. Seks is een geweldige manier om wat frustratie kwijt te raken. Het maakt niet uit waar de frustratie vandaan komt, tijdens de seks kan jij je uitleven op je partner en dat zal resulteren in een hele wilde, hete sessie! Maar als je bijvoorbeeld erg verdrietig bent, is seks een fijne manier om even je gedachten te verzetten en je lekker te laten verwennen.

“Je kan schreeuwen, huilen, dingen kapot slaan of: seks hebben.”

#5. Je doet het voor je partner

Oké, nu moeten we héél voorzichtig zijn. Want we willen niet dat iemand ons verkeerd begrijpt. Als je echt geen zin hebt in seks, dan moet je natuurlijk geen seks hebben! Maar zoals je waarschijnlijk al weet, hebben vrouwen meer nodig om opgewonden te worden dan mannen. Waar een man binnen een paar seconden ready to go kan zijn, kan het voor een vrouw echt wat langer duren. Het komt dus best wel eens voor dat een vrouw in eerste instantie nog geen zin heeft in seks. Maar als haar partner dan toenadering zoekt zal zij in sommige gevallen wél meegaan in het spel.

“Ze heeft nu nog geen zin, maar weet dat ze binnen een paar minuten wél zin zal hebben.”

Dus de eerste minuten heeft zij niet per se zin in seks, maar ze doet het eigenlijk voor haar partner én omdat ze weet dat ze wel opgewonden zal raken na een aantal minuten. En dit is eigenlijk altijd het geval! Zodra haar gevoelige plekjes gestimuleerd worden begint haar bloed sneller te stromen, haar hart sneller te kloppen en haar zin in seks te groeien! Dus wat voor haar begon als een “nou oke, lets do this” eindigt vaak in een “oh ja! Ja, JA! Lets do this!!”

Om welk van deze redenen heb jij wel eens seks gehad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.661 keer bekeken

Geschreven door

Een sextape maken staat op menig persoon zijn bucketlist. Met het volgende speeltje wordt het opnemen van je eigen pornofilm een fluitje van een cent. Daarnaast geniet je ook nog eens van een bijzonder en opwindend perspectief. Heb jij de ambitie om …
1.661 keer bekeken
1.160 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek We love Weird bespreken we elke week de meest bijzondere seksspeeltjes. Nou, we hebben er weer eentje voor je gevonden hoor! Het volgende seksspeeltje lijkt misschien wel meer op een gamba dan op een vibrator, maar vergis je niet: deze …
1.160 keer bekeken