Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

De beste sekstips voor vrouwen verzameld!

30 mei 2020,

geschreven door

Met uitzondering van soloseks, is seks iets wat je met twee of meer personen doet. Het is daarom erg belangrijk om tijdens jullie vrijpartij goed te communiceren, zodat je van elkaar weet wat de ander lekker vindt (of wat juist niet). Dit is voor iedereen verschillend, maar toch zijn er een aantal dingen die elke man of vrouw lekker vindt.

Vind je het moeilijk om verbaal uit te drukken wat je lekker vindt tussen de lakens? Met de juiste moves kom je een heel eind. We helpen je alvast op weg met een aantal sekstips die handig zijn voor elke vrouw!

Tip 1. Neem initiatief

Niets is zo sexy als een zelfverzekerde vrouw tussen de lakens. Probeer dus eens wat anders uit en neem de touwtjes in handen, zodat jouw partner alleen maar kan genieten en zichzelf niet in het zweet hoeft te werken. Heb je geen inspiratie? Probeer dan eens een andere draai te geven aan de (reverse) cowgirl. In plaats van de traditionele op en neer en heen en weer bewegingen, kan je je heupen in een acht figuur bewegen. Meer inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje in onze sexstandjes index.

Tip 2. Seksspeeltjes

Ja, deze kan natuurlijk niet ontbreken! Je seksleven wordt zoveel spannender met stimulerende toys zoals een vibrator of wellicht een spannend seksspel. Denk bijvoorbeeld aan een leuke koppeltoy zoals de We-Vibe Chorus. De Chorus wordt gedragen door de vrouw, en kan door het U-vormig design vastgezet worden op de G-spot en clitoris. Doordat de vibrator erg compact is, kan je ook nog gepenetreerd worden door de man of met bijvoorbeeld een strap-on. Valt de Chorus wat buiten het budget? De Whale vibrator is een goed alternatief.

Daarnaast is het goed om bij jezelf te ontdekken wat je lekker vind, zodat je dit ook naar je sekspartner kan communiceren. Als je dit nog niet zo goed weet, kan een sexspeeltje goed van pas komen op deze ontdekkingsreis. Probeer bijvoorbeeld eens een Satifsyer voor clitorale stimulatie of ga op zoek naar je G-spot met een Rabbit Vibrator.

Tip 3. Aftrekken

Als je je partner aftrekt moet je proberen de middenweg zien te vinden wat betreft het vasthouden van de penis. Mannen vinden het vaak het lekkerste wanneer de penis vrij stevig wordt vast gehouden, maar pas op voor afknijpen. Te losjes vasthouden is niet aan te raden, omdat dit niet echt opwindend is voor de man. Probeer de gouden middenweg te vinden! Wees daarnaast ook niet bang om met je andere handen zijn erogene zones aan te raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het strelen van de billen, binnenkant van de dijen, de borstkas en scrotum.

Tip 4. Pijpen

Wanneer je je partner pijpt, moet je niet vergeten om andere lichaamsdelen eveneens te stimuleren. Streel, naast het pijpen, zijn billen en ballen, druk je borsten tegen zijn ballen of vinger tegelijkertijd zachtjes zijn anus. Het zijn allemaal dingen die zorgen voor extra sensationeel genot. Bovendien voorkomt het dat jij kramp krijgt in je kaken. *wink*

Heb jij wat aan deze tips gehad of heb je nog andere tips? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

8.037 keer bekeken

Geschreven door

Nog nooit van Netflix and Chill gehoord? Dit is de term voor een date-avond waarbij je niet de deur uitgaat – en daadwerkelijk iets onderneemt – maar skipt naar het gedeelte waarbij je midden in een aflevering van Orange is the New Black je slag prob…
8.037 keer bekeken