NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

6.840 keer bekeken

Ontdek je plekje! (de vrouwen editie)

29 augustus 2018,

geschreven door

De weg naar het orgasme is vergelijkbaar met die naar Rome: er zijn meerdere wegen! Misschien ben je al een keer op zoek geweest naar de G-spot of heb je deze zelfs al gevonden. Maar er zijn nog veel meer spots die je kunt stimuleren en die je misschien wel veel fijner vindt! In deze blog gaan we alle ‘verborgen’ spots bij langs en vertellen we je precies hoe je ze stimuleert!

A-spot

De A-spot staat voor anterior fornix erogenous zone, en is een stukje gevoelig weefsel aan de binnenkant van je vagina. Het plekje bevindt zich vlak boven de baarmoedermond, ongeveer een middelvinger diep in de vagina en zo’n 4 centimeter dieper dan de G-spot.

Het stimuleren van de A-spot verhoogt de opwinding aanzienlijk en zorgt ervoor dat je veel natuurlijk glijmiddel aanmaakt. Het is daardoor een uitstekende plek om te stimuleren tijdens het voorspel. Vrouwen die problemen hebben met het bereiken van een orgasme of vaginale droogte ervaren, kunnen daarom veel baat hebben bij het stimuleren van dit plekje.

Hoe stimuleer je de A-spot?

De A-spot kan je herkennen aan zijn gladde en sponsachtige structuur. Net als bij de G-spot kan je het plekje het beste vinden door met twee vingers een ‘kom hier’ beweging te maken. Omdat het plekje best diep ligt, kan je er ook voor kiezen om een seksspeeltje te gebruiken.

Ook tijdens anale seks kan het plekje gestimuleerd worden, door met de penis (of een seksspeeltje) van binnenuit tegen de vaginawand te drukken.

Wist je dat… de A-spot ook wel de vrouwelijke P-spot (prostaat) wordt genoemd?

G-spot

Hoewel het bestaan van dit plekje tot de dag van vandaag door sommige mensen nog steeds wordt ontkend, is de G-spot veruit het bekendste ‘verborgen’ plekje in het vrouwelijk lichaam. Het vermoeden bestaat dat de G-spot een uitstulping is van de clitoris. Niet voor niets ervaren vrouwen een enorme opwinding tijdens het stimuleren van dit plekje.

Het aanwakkeren van dit plekje kan daarnaast ook een krachtig orgasme opwekken. Ook voor vrouwen die normaal moeite hebben met klaarkomen kan de G-spot wonderen verrichten. Voor sommige vrouwen kan G-spot stimulatie zelfs een spuitend orgasme teweeg brengen.

Hoe stimuleer je de G-spot?

De G-spot ligt aan het begin van de vaginawand, zo’n 3 tot 5 centimeter diep en aan de kant van de buik. Als het goed is voel je een kleine verdikking met een ietwat ribbelige structuur. Dit is de G-spot!

Buig twee vingers omhoog en maak een wenkende beweging over het plekje heen. Omdat de G-spot een zenuwbaan deelt met de blaas, kan je tijdens het stimuleren van de G-spot het gevoel krijgen dat je moet plassen. Dit gevoel hoort vanzelf weer weg te gaan. Mocht je dit geen fijn gevoel vinden, dan kan je van tevoren ook even naar het toilet gaan. Doggystyle is een overigens uitstekend standje om de G-spot mee te stimuleren!

U-spot

De U-spot is het plasgaatje van de vrouw. Het plekje ontleent zijn naam aan de urethra , beter bekend als de plasbuis. Niet elke vrouw staat te springen om haar plasbuis te stimuleren, maar dit gevoelige plekje kan voor de nodige opwinding zorgen. In de U-spot monden veel zenuwuiteinden samen waardoor het plekje gevoelig is voor stimulatie. Hoewel elke vrouw verschillend is, is het voor sommige mogelijk om alleen door stimulatie van de U-spot een orgasme te verkrijgen.

Het stimuleren van de U-spot

Het stimuleren van de U-spot kan door middel van sounding. Sounding is het inbrengen van een dilator in de plasbuis. Een dilator is een dun staafje en is in sommige gevallen voorzien van een extra stimulerende structuur om de plasbuis vanuit binnen te prikkelen.

Baarmoedermond

Door de vagina diep te penetreren kan de baarmoedermond bereikt worden. De baarmoedermond bevindt zich bij de meeste vrouwen zo’n 5 tot 7 cm diep in de vagina. Wanneer je als vrouw opgewonden bent, komt deze iets hoger te liggen.

Door dit plekje te prikkelen kan een hevig orgasme worden verkregen, die door het hele lichaam gevoeld kan worden.

Hoe stimuleer je de baarmoedermond?

Maak met twee vingers een draaiende beweging over de baarmoedermond. Je kunt gerust een beetje druk uitoefenen op de baarmoedermond. Kan je er niet goed bij met je vingers? Dan kan je ook een vibrator met een grote kop gebruiken, waarmee je ook druk kunt uitoefenen.

De O-spot

De O-spot ligt een stuk dieper dan de G-spot en de A-spot. Waar de eerder genoemde spots aan de buikzijde liggen, ligt de O-spot meer aan de rugzijde. Het is alleen aan te raden de O-spot te stimuleren wanneer je al opgewonden bent.

Hoe stimuleer je de O-spot?

Doordat de O-spot zo diep ligt, is het voor vrouwen moeilijk om zelf deze plek te stimuleren. Je partner kan het echter wel doen! De makkelijkste manier voor hem om deze hotspot te stimuleren, is wanneer jij op je buik ligt. Net als de G-spot, voelt de O-spot een beetje sponsachtig aan. Wanneer hij diep genoeg penetreert zou hij dit plekje moeten voelen.

Een G-spot vibrator kan ook gebruikt worden om dit plekje te stimuleren. Waar je normaal gesproken de kop richting de buikzijde richt, richt je het speeltje nu de andere kant op.

Welke spot staat op jouw verlanglijstje? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.291 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt het je als vrijgezel vast wel eens afgevraagd. Ben ik klaar voor een serieuze relatie en wil ik investeren in het slagen hiervan, of ben ik simpelweg op zoek naar bevestiging en gezelschap? Twijfel je tussen deze twee situaties? Wij hebben 5…
1.291 keer bekeken