Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

5.207 keer bekeken

7 tips voor (nóg) meer zin in seks

2 januari 2020,

geschreven door

Wellicht heb je even minder zin in seks door drukte. Of wil je gewoon nóg meer zin in seks krijgen. Met deze 7 tips krijg je het ongetwijfeld een stuk warmer en wil je je lover het liefst zo snel mogelijk bespringen!

1. Lees een erotisch verhaal

Wanneer je niet helemaal of helemaal niet in de stemming bent, maar toch uitkijkt naar die ontlading dan kan het helpen om een erotisch verhaal te lezen. Je focussen op iets spannends draagt bij om de juices in je lichaam te laten stromen. En wellicht kom je nog op nieuwe ideeën om samen met je partner uit te voeren!

2. Begin met sexting

Zit je maar te wachten op de bank totdat je partner thuiskomt? Stuur hem of haar dan alvast een spannend appje, zoals een sexy foto van jezelf of een heet tekstberichtje met wat je met je lover gaat doen als-ie door de deur komt. Zijn of haar reactie op je weinig verhullende afbeelding of ondeugend voorstel zorgt er zeker voor dat je (nog) meer zin in seks krijgt!

3. Seks op een andere locatie

Kom uit de sleur van je slaapkamer en wissel eens van die usual spot. Denkend aan een nieuwe locatie zou al genoeg kunnen zijn om meer zin in seks te krijgen. Maar waar? Wordt het in een weiland of tussen de duinen? Of toch een hoogtepunt op grote hoogte? Wij geven je alvast inspiratie met deze 24 plekken om seks te hebben!

4. Onthoud: jouw partner vindt je sexy AF!

Je hebt even geen zin in seks en je denkt dat dat compleet aan jou ligt. Maar verander eens van perspectief en denk aan hoe je partner jou ziet: hij of zij vindt jou waarschijnlijk sexy AF. Vaak zijn we té kritisch op ons eigen lichaam en voelen we ons daardoor niet sexy. Denk dan maar aan een specifiek complimentje die je hebt gekregen of hoe opgewonden je partner zal zijn als hij/zij intiem met je is!

5. Fantaseer over iemand anders

Wat? Dat is toch eigenlijk heel fout… Helemaal niet, het is zelfs normaal als je het eens in de tijd een keertje doet. Het zegt niet zozeer iets over de liefde die je voelt voor je vaste partner, dus maak jezelf niet wijs dat je je partner bedriegt. Maar de spanning van (het denken aan) een ander kan wel zorgen voor rode wangen én meer zin!

6. Verras je lover met een sextoy

Het toevoegen van seksspeeltjes tussen de lakens is vooraf al een opwindende gedachte. Denk bijvoorbeeld eens aan een spannend lingeriesetje, eetbare massageolie, een duo-vibrator of een kinky BDSM-beginnersset. Wanneer je eens online gaat rondkijken wat voor toys er allemaal zijn, kom je waarschijnlijk ook wel achter wat je seksuele wensen of heimelijke fantasieën zijn!

7. Seks verslaat de sportschool

De ultieme motivatie om meer zin te krijgen 😉 Oké, met een potje seks verbrand je niet meer of dezelfde hoeveelheid calorieën als met een bezoekje aan de sportschool. Maar seks is volgens de Harvard Medical School wel goed voor het ontwikkelen van meer spieren, het verlagen van stress, het versterken van je immuunsysteem en het reduceren van het risico op borstkanker. Seks: 1, sportschool: 0.

Van welke tip krijg jij nóg veel meer zin in seks? Of heb je een andere manier om je lust op te wekken? Laat het ons weten!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Welkom bij Generation Easy! Wij bij EasyToys starten een nieuwe generatie. Deze nieuwe generatie doet een schepje bovenop de seksuele revolutie. Een generatie waarin iedereen durft te zijn wie hij wil zijn. Waar er geen taboes bestaan en waar iederee…
8.116 keer bekeken