Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.649 keer bekeken

Onthuld! 6 redenen waarom mannen dickpics sturen

25 april 2019,

geschreven door

De meningen over het fenomeen ‘sexting’ zijn behoorlijk verdeeld: either you hate it or you love it. En de mate waarin en de manier waarop sexting plaatsvindt, verschilt ook nog eens. Wat in ieder geval een bekend verschijnsel is: mannen sturen schijnbaar graag dickpics, vaak tot ongenoegen van de dames. Dit zijn 6 redenen waarom mannen graag – ongevraagd – een foto van hun piemel naar jou sturen!

6 Redenen waarom mannen dickpics sturen

1. Omdat ze er niet bij nadenken

Veel mannen sturen achteloos een foto van hun jongeheer, zonder erbij na te denken wat voor effect dat zou hebben op de vrouw. Ze zijn zich vaak amper bewust van de gevolgen ervan. Zo kunnen vrouwen zich seksueel geïntimideerd voelen, om nog maar te zwijgen over het risico op verspreiding van de foto…

2. Omdat ze bevestiging nodig hebben

Voor veel mannen is de piemel toch wel hét boegbeeld van hun mannelijkheid. Hoe hun pronkstuk dan wordt beoordeeld door de ladies, is voor de meeste mannen wel erg belangrijk. Grof gezegd hoor je er pas bij als jouw piemel in de smaak valt. Het sturen van dickpics is voor deze mannen een manier om complimenten te ontvangen over hun jongeheer.

Fact! Soms wordt een piemelfoto vooral gestuurd vanuit onzekerheid.

3. Omdat ze denken dat vrouwen het willen

Omdat ze er zelf een opwindende kick van krijgen, gaan veel mannen er automatisch van uit dat vrouwen het net zo opwindend vinden. Niets is minder waar, veel dames zitten er eigenlijk niet op te wachten en kunnen zich zelfs sterk seksueel geïntimideerd voelen.

Wist je dat… mannen vaak wél staan te springen om een naaktfoto van een vrouw?

4. Omdat het een manier is om interesse op te wekken

Het sturen van dickpics kan een manier zijn om te ontdekken of de dame (of man!) in kwestie net zo geïnteresseerd is in hem, als dat hij in haar/hem is. Dit verschijnsel zie je bijvoorbeeld regelmatig onder homoseksuele mannen, die door middel van piemelfoto’s de interesse in elkaar peilen.

5. Omdat ze trots zijn op hun piemel

Mannen die blij zijn met hun penis size, zijn hier meestal apetrots op. En dat willen ze maar al te graag laten zien. Grof gezegd willen ze door middel van dickpics ontdekken of jij net zo onder de indruk bent van zijn piemel als hij zelf is.

6. Omdat ze te opgewonden zijn

De meeste dickpics worden natuurlijk in vol ornaat getoond, in het heetst van de strijd. Kortom: de man in kwestie is zo opgewonden dat helder nadenken er dan meestal niet meer in zit. In dat geval denken mannen niet meer goed na over de gevolgen ervan.

Hoe denk jij over het sturen of ontvangen van dickpics?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.289 keer bekeken

Geschreven door

Elke vrijdag publiceren we een nieuw artikel in de rubriek we ❤ weird. Op de redactie hebben we de grootste lol wanneer we op zoek gaan naar speeltjes voor in deze rubriek. Hoe gekker, hoe beter! Dit zijn de speeltjes die volgens ons een extra eer…
1.289 keer bekeken