Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.639 keer bekeken

De Naakte Waarheid: Lentekriebels editie!

4 april 2022,

geschreven door

Seks is heerlijk, seks is romantisch, sensueel, beestachtig en soms… behoorlijk ongemakkelijk of hilarisch. En dat hoort erbij. En weet je? Jij bent niet de enige met zo’n ervaring. In deze rubriek lees jij de echte verhalen van onze lezers.

Wij bedanken iedereen voor het inzenden van hun verhaal en hopen dat we door het delen van deze verhalen de schaamte omtrent seks een beetje weg kunnen nemen. Maar uiteraard mag er ook een beetje gelachen worden

#1 Bloemetjes buiten zetten

naakte waarheid

“Mijn vriend en ik hebben al vijf jaar een relatie. En we merkten na een jaar dat ons seksleven wat saaier werd en we wilden absoluut geen saai seksleven. We doen er dus van alles aan om het spannend te houden. Af en toe iemand erbij in de slaapkamer, of nieuwe standjes, speeltjes én plekken ontdekken.”

“We doen er dus van alles aan om het spannend te houden.”

“Vorig jaar zomer waren we een weekendje naar Ameland, en uiteraard hadden we allang bedacht dat we wel een lekker potje in de duinen wilden hebben. Goed voorbereid gingen wij op pad. Ik had een jurkje aan zodat mijn vriend overal makkelijk bij kon. Alles voorliep voorspoedig. Hij lag op zijn rug en ik lag bovenop hem, netjes op het kleedje. Toen we van positie wisselden rolden we per ongeluk van het kleed af en toen ik op mijn rug rolde voelde ik een stekende pijn in mijn billen en bovenbenen.”

“Terwijl mijn vriend kleine stekelige naaldjes uit mijn billen aan het vissen was…”

“Wat bleek? Ik was op een of andere cactusachtige plant terecht gekomen! Branden dat het deed! Dus in plaats van een sexy vrijpartij lag ik op mijn buik in de duinen terwijl mijn vriend kleine stekelige naaldjes uit mijn billen aan het vissen was…” – Mimi, 25

#2 De bloemetjes en de bijtjes

Naakte waarheid
“Ik was een tijdje met een meid aan het daten, we hadden nog niet zo vaak seks gehad dus het was nog een beetje spannend en ongemakkelijk. Op een mooie lentedag hadden we seks op mijn kamer. Het was warm dus het raam stond open. Terwijl we bezig waren hoorde we ineens gezoem. Ik keek om me heen maar zag niks, dus ik ging gewoon door. Tot zij ineens begon te gillen en snel van mij af kroop. In haar paniek stootte ze vol met haar knie in mijn ballen.

“In haar paniek stootte ze vol met haar knie in mijn ballen.”

Ik lag te creperen in bed en zij spartelde volledig naakt en vol in paniek door de kamer omdat ze bang was voor een wesp! Ondertussen riep ze kwaad naar mij dat ik iets moest doen! Wat dan?! Ik was compleet naakt en ze had me net een knietje in mijn ballen gegeven. Achteraf was het wel een grappig verhaal, maar het is niks geworden tussen ons.” – Ollie, 22

“Zij spartelde volledig naakt en vol in paniek door de kamer.”

#3 Wie is het?

naakte waarheid
“Vorig jaar leerde ik een leuke jongen kennen via Tinder. Hij had maar drie foto’s en op alle drie de foto’s stond hij met een paar vrienden. Elke keer andere vrienden en één constante factor haha, dus ik had ontdekt welke hij zou zijn.

We hadden uren gepraat op Tinder toen hij mijn nummer vroeg. Via Whatsapp praatte we verder, we stuurde elkaar veel spraakberichten en we hadden echt een hele goede klik. Oh ja, op Whatsapp had hij dezelfde groepsfoto als op Tinder.

Qua uiterlijk was hij ook echt waar ik op val. Lang, breed, donker haar en echt zo’n sportief type. Tijdens onze gesprekken vroeg hij wel eens waarom ik hem geliked had op Tinder en dan zei ik dat ik zijn uiterlijk zo leuk vond en dat hij precies mijn type was.”

“Ik zei dat ik zijn uiterlijk zo leuk vond en dat hij precies mijn type was…”

“Al snel spraken we af, we zouden gaan picknicken in het plantsoen. Hij zou alles regelen. Nou, hoe romantisch. Toen ik daar met mijn fiets aankwam en rondkeek, zag ik hem nog niet. Ik appte hem dat ik er al was. “Haha, ik ook! Ik zit hier op dat groene kleed!” appte hij terug. Ik keek en ik keek, tot mijn hart in mijn kont zakte voor mijn gevoel. Daar op dat groene kleed zat inderdaad een jongen die ik herkende. Het was een van de jongens op de groepsfoto, maar niet de jongen die ik dacht!”

Het klinkt misschien gemeen en dat wil ik niet, want ik zou nooit iemand afwijzen puur op basis van uiterlijk. Maar deze jongen was echt het tegenovergestelde van mijn type en van de jongen met wie ik dacht dat ik praatte! Hij was klein, wel 10 centimeter korter dan ik (ik ben zelf vrij lang, 1,85), heel smal en had lang haar in een staartje. Ik had nog nooit met zo’n jongen gedatet!”

” Ik keek en ik keek, tot mijn hart in mijn kont zakte voor mijn gevoel.”

“Ik kon me de eerste paar minuten totaal geen houding geven en ik twijfelde of ik het hem moest vertellen. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Het duurde wel een half uur voor ik normaal kon doen. En de date? Die was echt super gezellig! Ik wist natuurlijk al dat we een goede klik hadden. We konden non-stop praten en lachen en begrepen elkaar heel goed. Maar van sexual chemistry was echt geen sprake. Dit was vorig jaar mei, en raad eens? Die jongen is nu een van mijn beste vrienden! Ik heb hem nooit verteld van het misverstand en dat vind ik ook niet nodig.” – Jelena, 21

“Ik had nog nooit met zo’n jongen gedatet.”

 

naakte waarheid Wil jij ook een gênant of grappig seksmoment met ons delen? Meld je dan hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.342 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen heeft wel eens vragen over seks. En daar is niks mis mee! Maar soms zijn vragen zo bizar, lachwekkend of naïef dat we ons afvragen wat voor een seksuele voorlichting deze mensen hebben gehad. Houd je vast, hier komen de 20 meest grappige se…
6.342 keer bekeken
2.572 keer bekeken

Geschreven door

Eens in de zoveel tijd kom je een product tegen dat zo weird is en tegelijkertijd ook gewoon heel tof is! De Flexxio is zo’n product en het is een Zwitsers zakmes onder de koppeltoys. Test je flexibiliteit met deze spannende flexibele sextoy. Dubbel …
2.572 keer bekeken