Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

5.298 keer bekeken

Waarom je NOOIT een dickpic moet sturen

21 september 2017,

geschreven door

Elke vrouw heeft wel een aantal lichaamsdelen van een man die ze aantrekkelijk vindt. Veel vrouwen kunnen bijvoorbeeld niet genoeg krijgen van mannen met brede schouders, gespierde armen of een lekker strak buikje. Wanneer jij deze pluspunten durft te etaleren met een sexy foto, zal je dan ook weinig vrouwen horen klagen. Maar hoe erg een vrouw ook om aandacht verlegen zit, een foto van jouw private parts is nou niet bepaald iets waar zij op zit te wachten. De kans dat een dickpic tot iets succesvols leidt is dan ook klein. De volgende 10 reacties zijn een stuk vanzelfsprekender.

1. Het is ongemakkelijk

Serieus, het sturen van een dickpic verandert haar hele beeld van jou als persoon. De meeste vrouwen zullen zich er behoorlijk ongemakkelijk door voelen en je niet meer normaal in de ogen kunnen kijken, zonder eerst aan dat ongevraagde piemelplaatje te denken. Tenzij zij er zelf om gevraagd heeft, is het sturen van een dickpic nooit oké mannen!

2. Je schets het verkeerde beeld

Misschien ben je wel een hele lieve romantische jongen. Door een dickpic te sturen wek je de suggestie dat je maar op één ding gefocust bent. Niet erg handig!

3. Veelpleger

De kans is groot dat wanneer jij haar een dickpic stuurt, ze niet de eerste dame is die eentje van jou ontvangen heeft. De meeste mannen die een piemel selfie versturen hebben dit vaker gedaan. Sommige mannen hebben zelfs een heel dickpic album, zodat ze niet telkens opnieuw de perfecte foto hoeven te nemen van hun geslachtsdeel. Het valt haar echt wel op dat jouw foto op een zomerse dag is gemaakt en niet op een koude winteravond…

4. Je hebt waarschijnlijk niet meer te bieden

Er moeten toch andere manieren zijn om indruk te maken op een vrouw? Het getuigt van weinig sociale vaardigheden, wanneer het je alleen met een dick picture lukt om een blijvende indruk bij een vrouw achter te laten.

5. Je laat niks meer aan de fantasie over

Noem het ouderwets, maar veel vrouwen houden ervan om te fantaseren over een man. Wanneer jij gelijk met je geslachtsdeel op de proppen komt, blijft er weinig over om naar te raden.

6. Het is een belediging

Het maakt niet uit wat de reden is achter het sturen van je dick pic. Het feit dat jij denkt dat foto’s van jouw geslachtsdeel haar opwinden, is op zichzelf al beledigend.

7. Je wordt bespot

Neem nooit de gok dat de dame in kwestie alleen is. De kans is groot dat je ongevraagde piemelfoto in no-time aan al haar vrienden (of familieleden!) getoond wordt. De kans dat zij jou ooit nog serieus nemen is dan ook gelijk voorbij.

8. Je bent echt niet speciaal

Elke man op deze planeet heeft een penis, waarom zou die van jou zo speciaal moeten zijn?

9. Zonde van de moeite

Hij mag er na 15 pogingen en 10 verschillende invalshoeken misschien indrukwekkend uitzien, de dames hebben echt wel door dat er een aantal centimeters afgetrokken mogen worden. Zonde van de moeite dus!

10. Weg met alle spanning

Geloof me, de beste manier om een vrouw te laten weten dat je een lekkere piemel hebt, is door haar ermee te stimuleren. Was er net een bepaalde spanning tussen jullie waar te nemen? Dan heb je die nu eigenhandig om zeep geholpen.

Heb jij wel eens dickpic verstuurd of ontvangen? We zijn erg benieuwd naar je reactie!

4 reacties

  1. Ik lijk wel een magneet voor mannen. Ze zeggen hallo en sturen er gelijk 1. Mijn foto’s zijn normale selfies maar 1 of andere manier krijg ik altijd dick pics. Ik gooide ze eerst weg maar een vriendin maakt er nu een collage van. Onwijs veel piemels op 1 foto🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.366 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom jij je met BDSM bezig kan houden. De spanning van het gedomineerd worden, het vervullen van bepaalde fantasieën middels een rollenspel, of iemand juist heel graag willen dienen. Wat de reden ook mag zijn, h…
7.366 keer bekeken