Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

17.167 keer bekeken

12 Grindr ervaringen die tè herkenbaar zijn

31 december 2018,

geschreven door

Grindr is wel echt een veelbesproken onderwerp in de gayscene. Er zijn homo’s onder ons die elke nacht Grindr overuren draaien, maar er zijn ook gays die de app uitkotsen. Laten we eens in de wondere wereld van de gay dating-app Grindr duiken. In dit artikel lees je ontzettend veel herkenbare momenten uit de kronieken van Narnia.. ehh.. Grindr.

Grindr is ooit de wereld in geholpen als een gay-dating-app voor mensen die de liefde zoeken, maar de app is in de loop der jaren drastisch veranderd. Grindr is tegenwoordig nog steeds een dating-app voor gays, maar het wil nog wel eens als een sex-app worden weggezet. De gebruikers van de app zijn niet altijd even aardig tegen elkaar en dat loopt uit tot de meest hilarische gesprekken. Natuurlijk ook heel erg herkenbaar voor de Grindr gebruikers onder ons 😉 Oké.. sit back en scroll maar naar beneden. Meer uitleg heb je denk ik niet nodig?

De gebruikers van de app zijn niet altijd even aardig tegen elkaar.

1) De pik uit de boom kijken

Er zijn altijd mensen op zoek naar zogenaamde ‘vriendschappen’ en vroeg of laat kom je er toch achter dat ze zoeken naar een specifieke seksuele vriendschap. Als grindr-gay weet je dit natuurlijk allang en kijk je altijd even de pik uit de boom.

2) Grapjassen

Ook op Grindr is humor bekend; soms tot in den treuren toe. En stiekem is het ook wel weer erg vermakelijk. Je hebt ook gebruikers op de app die alleen actief zijn om te ‘kloten’. Dan krijg je bijvoorbeeld een situatie zoals hieronder. Bedankt voor de toelichting vriend…

3) Top of bttm?

Deze vraag krijg je overigens niet alleen op Grindr, maar het kan wel als ongelofelijk irritant worden ervaren. Op Grindr kun je dit gewoon aangeven op je profiel en soms kijken mensen niet verder dan hun neus lang is. Naast dat zijn er ook gays die je bijna verplichten om eens een uitstapje te maken naar versatile.

4) Discriminatie

De discriminatie gaat verder dan alleen maar “No Asians” of “No Blacks”. Op leeftijd en lichaamsbouw worden ook gefilterd. In de bio van mensen zie je het vaak al staan; “no fems”, “twinks only” of “max 20 y.o.”.

5) De verzoeken

Als je al een tijdje meedraait op de app dan snap je wel wat we bedoelen met “de verzoeken”. Dan bedoelen we niet alleen de (in)directe seksverzoeken die je naar je hoofd geslingerd krijgt, maar bijvoorbeeld ook verzoeken voor een massage met happy ending. Of verzoeken zoals “Mag ik je sokken en voeten ruiken, masseren en likken?”.

6) Vreselijke openingszinnen

Je wordt doodgegooid met de meest cliché openingszinnen. Van de welbekende “Ben jij Google?” tot aan Jij zou model moeten worden! Wil je een fotoshoot doen met mij?”.

7) Lekker direct

Some guys vragen direct in het eerste bericht al om foto’s van je penis. Of ze hebben een (ontzettend) smerig seksverzoek.

8) Ik betaal evt.

Misschien geloof je het niet, maar er zijn nog steeds mannen die denken dat je met geld alles kunt krijgen. Hiermee bedoel ik dat paydates een groot ding is op Grindr. Maar ook wordt er nog wel eens geld geboden voor seksuele handelingen.

9) Fake!

Je moet niet iedereen op zijn blauwe ogen vertrouwen. Er zijn op Grindr, net zoals op andere dating-apps, ook een heleboel fakers. Ze doen zich voor als andere mensen door bijvoorbeeld foto’s van Instagram modellen te gebruiken. Zo kom je mooi bedrogen uit als het wel tot een afspraak komt..

10) Gesprek voorzetten op een andere app

Niet iedereen is er fan van om Grindr te gebruiken in het openbaar. Er wordt dan vaak gevraagd om het gesprek voort te zetten op Whatsapp. Of om foto’s te uit te wisselen op Snapchat. We all know what that means..

11) Wie zijn toch die anoniempjes?

Naast de fake profielen zie je ook vaak helemaal geen foto’s bij een profiel. Dit zijn de anoniempjes! Het kan zijn dat dit nieuwe profielen zijn. Of mensen die nog niet uit de kast zijn, maar het kunnen ook vaders zijn. Vaders? Yes, vaders! Pappa’s die bijvoorbeeld met hun kiddo’s en vrouw op vakantie zijn.

12) Even afspreken

De vraag of je misschien wilt afspreken heb je waarschijnlijk al meerdere keren gehad. Gezellig, toch? Een wijntje doen op het terras is helemaal niks mis mee, maar vaak staat het afspreken gelijk aan een fijne seksdate.

Is je vriendje nog single?

Ben jij actief op Grindr en herken jij deze situaties? Of wil je wat anders kwijt over Grindr? Laat het ons dan weten!

2 reacties

 1. Ik had laatst een gekke faker gebeurt mij never.
  ik kreeg in het Engels het verzoek om 1500 euro over te maken naar iemand uit het buitenland met een profiel foto met een Nederlandse Guy en een Nederlands naam
  Ik dacht eens kijken wie er nou erachter zit aan de andere kant van grind.
  Dus ik belde hem op via grindr met camera afgeschermd wat je weet het nooit zoals met zo situatie 😜 😜
  By the way hij kwam uit Gabon vertelde hij in zijn verzoek

  Dus hij nam ik ikke dood stil luisteren en kijken was een jonge black Guy uit Gabon met andere in zo internet café
  Ik zag duidelijk zijn gezicht ik zag geen andere jongens ik hoorde ze wel lachen in het Gabon en zag daarnaast doen ik hem in beeld zag met mijn camera afgeschermd zag ik ook televisie hangen

  Was een gekke situatie uiteindelijk opgehangen en sowieso niet betaald
  Meteen geblokkeerd en verwijderd

  O ja vóórdat ik hem ging blokkeren en verwijderen had ik eerst paar screenshots gemaakt

  En toen geblokkeerd en verwijderd
  Daarna effe opgezocht waar Gabon lag volgens mij lag het ergens in oost Europa 🤔 💭
  Ik dacht wat smerige flikkers zijn dat om zo mensen zo goed mogelijk om laten te geloven ik dacht jullie gaan echt smerig te werk

 2. IK was nieuwsgierig maar vond het echt niet zo goed. Gewoon de ordinaire site die je kunt treffen voor alleen de seks!. Shocking zelfs al het misschien gewenste aan je tonen als of we in een clubje van zedeloze mannen zijn beland. Niet aan te bevelen. Is de veiligheid van safe seks nog wel de orde van de dag met in mijn achterhoofd de HIV uitbraak in 1981 1982 1983 1984 of gewoon de naieve knaap die dat zou willen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.228 keer bekeken

Geschreven door

Lendendoeken kennen we natuurlijk allemaal uit de Tarzan films. Of van het Discovery Channel waar je complete Afrikaanse stammen ze ziet dragen. Maar eigenlijk doet het ons vooral denken aan de Spaanse stierenvechters. Je hoeft vanaf nu in ieder gev…
1.228 keer bekeken
2.341 keer bekeken

Geschreven door

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Zuigzoenen, love it or hate it. Ze zijn niet altijd handig om mee rond te lopen en kunnen een gevaar voor je carrière vormen. Maar niet iedereen ziet zuigzoenen als de onschuldige oorzaak van plagerijen …
2.341 keer bekeken