Vroeg toegang tot onze Black Friday deals? Log in en ontvang 15% EXTRA korting!  🔥

4.193 keer bekeken

Gebruik je veel emoticons? Dit zegt het over je seksleven!

24 juni 2019,

geschreven door

Echte emoticons die lijken op een penis of een vagina zijn er (nog) niet, dus het vereist wat creativiteit als je wil laten weten waar je op uit bent. Gelukkig heb je ontzettend veel keuze en kun je de emoticons te pas en te onpas gebruiken. Ook al gebruik je alleen maar een simpel lach-emoji, het zegt meer dan dat je in eerste instantie zou denken.

Het gebruik van emoji’s

Volgens een onderzoek van een Amerikaanse datingsite dat werd gehouden onder vrijgezellen, is er gekeken naar het gebruik van de welbekende emoticons en de relatie tot hun liefdesleven! Je zou denken dat er geen verband is tussen die twee, maar dat is er zeker wel. Dit onderzoek gaat niet zo zeer over het seksuele gebruik van emoji’s, maar over de meer algemenere emoticons. Denk bijvoorbeeld aan die fantastische lachpoppetjes of facepalm-emoji’s. De resultaten zijn op z’n zachts gezegd verrassend 😉

Meer emoticons, meer seks?

Het schijnt dat als je met meer emoticons whatsappt je vaker seks hebt dan degene die de emoji’s achterwege laten. Sterker nog, de seks kan alleen maar toenemen naarmate je meer smileyfaces gaat versturen! Een leuke emoji is schijnbaar stukken effectiever dan dat je recht in iemands gezicht zegt “Ik wil je even stevig penetreren.“, wie had dat gedacht?

“Je hebt meer seks naarmate je meer smileyfaces verstuurt via chatapps!”

Daarnaast blijkt het zo te zijn dat emoji-gebruikers twee keer zo vaak in het huwelijksbootje stappen. Het grappige aan dit hele onderzoek is dat er ook een verschil is tussen de mannen en de vrouwen. Mannen gebruiken veel meer hartjes en kusjes dan de vrouwen, zij houden het rustig en houden meer van lachende emoticons.


Trouwens, niet alle emoticons kan je seksueel opvatten, de meeste worden nog steeds gebruikt om iets uit te stralen. Of om je menselijkheid en persoonlijkheid weer te geven in een plat berichtje. Het is alleen heel mooi meegenomen dat het je aan met seks helpt!

Snelcursus sexting met emoticons

Je moet sexting met emoticons zien als een soort rebus, maar dan heel erg sexy. Als je het snapt en onder de knie hebt zal je merken dat het onwijs grappig is om emoji’s te gebruiken om seks te krijgen. Okay, er zijn 3 emoji’s die de basis leggen voor deze vorm van sexting. Namelijk de aubergine (penis), perzik (billen) en de taco (vagina). Dit draagt dus allemaal bij aan meer seks en een beter seksleven!


Nu je de basis weet kun je aan de slag met de verschillende emoticons, tijd voor actie! Je kunt de basis emoji’s combineren met heel veel anderen om op die manier jouw bericht duidelijk te maken. Voorbeeld:

  1. + = klap op de kont;
  2. + = penetratie / seks;
  3. + = booty call;
  4. +❄️ = Netflix & chill;
  5. + + of + + = orale seks;
  6. + = vingeren;
  7. + = standje 69.

De volgorde van emoji’s is erg belangrijk om je verhaal duidelijk te maken, anders begrijpt de ander er niks van of wordt het verkeerd geïnterpreteerd! Wees niet te cryptisch, dat kan de erotische stemming verpesten! Voor de gevorderde onder ons hebben we ook nog moeilijke reeksen aan emoticons. Happy sexting!

  1. + + ‍♂️+ + + + + + = Ik wil oraal al het leven uit je zuigen (deze moet je vaak uitleggen);
  2. +☝ + + = ik wil je kont vingeren en je gaat het lekker vinden;
  3. ⛓+ ‍♀️+⛓ = Ik wil BDSM en 50 Shades dingen met je doen.

Gebruik jij veel emoticons & heb je daardoor ook juist meer seks? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.009 keer bekeken

Geschreven door

Heb je haar bijna op haar op haar hoogtepunt, moet je naar adem happen en is het moment alweer voorbij. Op dat moment zit er niks anders op dan gewoon weer overnieuw beginnen, want ze wil wel een hoogtepunt beleven natuurlijk. Met de Snorkel O befsno…
4.009 keer bekeken