Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.922 keer bekeken

Beffen tot in de late uurtjes met de befsnorkel!

8 september 2017,

geschreven door

Heb je haar bijna op haar op haar hoogtepunt, moet je naar adem happen en is het moment alweer voorbij. Op dat moment zit er niks anders op dan gewoon weer overnieuw beginnen, want ze wil wel een hoogtepunt beleven natuurlijk. Met de Snorkel O befsnorkel zijn deze momenten verleden tijd en blijf je net zo lang tussen haar benen totdat ze is klaargekomen. Wanneer je geen fan bent van beffen, ben je met de befsnorkel een stuk sneller klaar. Ruikt ze een keer wat minder fris daar beneden? Met de Snorkel O is dat probleem ook gelijk opgelost.

befsnorkel

En alsof dat allemaal niet genoeg is, heeft de Snorkel O ook nog eens een vibrerend motortje in het neusstuk! Wanneer je het allemaal nog steeds te lang vindt duren, zet je tijdens het beffen het motortje aan om het hele proces een beetje versnellen. De kleine mini vibrator is waterdicht, waardoor het vocht rijkelijk mag vloeien 😉

Zou jij de befsnorkel weleens willen gebruiken? Deel je antwoord met ons in een reactie hieronder!

3 reacties

  1. Dit is een grapje toch? Een beetje man houdt van de geur (en smaak) van de vagina! En adem tekort komen? Misschien als je astma hebt?
    Het is vooral denigrerend voor een vrouw, lijkt me, als een man zoiets omdoet. De vibrator is daarvoor geen compensatie. Mannen die dit kopen zouden zich moeten schamen!

    1. Haha het product bestaat toch echt! Er is zelfs variant die licht geeft in het donker, haha. Ik denk inderdaad dat je geen hele beste beurt maakt bij je vrouw, wanneer je elke keer met een snorkel op tussen haar benen duikt 😉 Om die reden hebben we hem ook voor onze ‘we love weird’ rubriek gekozen.

  2. Ik heb 1 geluk. Ik bef heel graag EN mijn vrouw wordt graag gebeft. Uiteraard heb ik ook wel eens last van kramp in de mond en dat gebeurt veelal op het bijna moment suprème. Ik wil die befsnorkel wel een proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.270 keer bekeken

Geschreven door

Nee, het is geen vervroegde 1 april grap. Ja, dit ding bestaat echt. Speciaal voor de mannen die veel onderweg zijn en daardoor niet aan hun trekken komen, is de Automoblow op de markt gebracht. Deze blowjob stimulator zorgt altijd voor entertainment…
2.270 keer bekeken