Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.215 keer bekeken

7x Wat je uiterlijk over je seksleven verklapt

31 oktober 2019,

geschreven door

Je uiterlijk zegt best veel over jouw seksleven, maar schrik niet. Als je over straat loopt, kan niet iedereen aan je zien hoe vaak je seks hebt. Maar wist je dat er bepaalde fysieke kenmerken zijn die iets verklappen? In dit blog benoemen we de belangrijkste uiterlijke kenmerken die echt iets over jouw seksleven zeggen!

1. Een lange ringvinger

Is je ringvinger langer dan je wijsvinger? Dan zit het met jouw seksleven wel goed! Het blijkt dat mensen met langere ringvingers competitiever zijn en daardoor ook meer wisselende seksuele contacten hebben. Een langere ringvinger krijg je doordat je als kind in de buik wordt bloot gesteld aan sekshormonen (androgenen).

Deze androgenen bepalen de lengte van de vingers en beïnvloeden het gedrag van het kind. Dames opgelet: een langere ringvinger wijst bij de man ook op een grotere penis!

2. Ruige wenkbrauwen

Heb jij van nature volle en dikke wenkbrauwen? Dan zit het met je behoefte aan intimiteit en seksualiteit wel goed! Als je gezegend bent met dit soort wenkbrauwen heb je meer zin in seks dan anderen. Heb je dunnere en kleinere wenkbrauwen? Dan gaat je voorkeur meer uit naar sensualiteit. Let wel, een unibrow is over het algemeen wel echt een flinke afknapper.

3. Donkere ogen

Heb je bruine ogen of donkergroen? Dan lust je er ook wel pap van! Mensen met donkere ogen zouden passioneel zijn en dol op dynamiet in bed. Lichte ogen zijn natuurlijk weer precies het tegenovergestelde. Mensen met lichte ogen zouden snel tevreden zijn in bed.

“Heb je donkere ogen? Dan ben je passioneel en je lust er wel pap van!”

4. Een stompe neus

Heb je een stompe neus? Dan ben je meer van de vanilleseks! Je bent dromerig, dol op romantische vrijpartijen en je hebt een voorkeur voor traditionele standjes. Gezegend met een hobbelige neus? Dan is kinky seks helemaal jouw ding!

5. Grote, volle lippen

Nee, dit zegt niets over de grootte van je geslachtsdeel. Maar volle, grote lippen zeggen wel iets over de potentie van een man. Een man met grote, volle lippen zou namelijk onbaatzuchtiger tussen de lakens zijn. Heb je ook nog eens een volle onderlip? Dan ben je een sensuele avonturier die graag de baas speelt in bed.

“Grote lippen zeggen niks over de grote van je geslachtsdeel, maar wel over je avontuurlijke kant.”

6. Een zelfverzekerd loopje

Ben je vrouw? Dan zegt je loopje heel veel over je! Heb je een zelfverzekerd, vrouwelijk loopje? Het spreekt bijna voor zich, maar dan is het vrijwel zeker dat je seksueel goed bevredigd wordt. Is je loopje echter stijfjes? Dan zou dit betekenen dat je seksueel terughoudend bent.

7. Brede heupen

Heb je sexy, vrouwelijke heupen net als Beyoncé? Dan is de kans groot dat jij wel in bent voor een one night stand en veel wisselende contacten hebt. Vrouwen met brede heupen zouden eerder het bed induiken met vreemde mannen omdat ze makkelijker kinderen op de wereld kunnen zetten.

Herken jij je in bovenstaande kenmerken? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

834 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de fetisj partialisme uit. Benieuwd wat dat inho…
834 keer bekeken
2.229 keer bekeken

Geschreven door

Dit seksspeeltje ziet er misschien op het eerste gezicht niet zo schokkend uit, maar de manier waarop je hem moet gebruiken zal voor velen op zijn minst een beetje bijzonder zijn. Deze schroef is namelijk bedoeld om de plasbuis mee te penetreren. Ind…
2.229 keer bekeken