Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.909 keer bekeken

QUIZ: Seksfeit of fabel?

5 maart 2019,

geschreven door

Er bestaan een hoop onwaarheden en fabels als het gaat om seks. Sommige ‘seksmythes’ zijn nog hardnekkiger dan tandplak. Eens kijken of jullie de feiten van fabels kunnen scheiden. Was jij altijd de beste van de klas tijdens seksuele voorlichting? Dat willen wij wel eens zien. Doe de test en laat ons weten hoeveel vragen je goed had!

Mannen produceren in hun leven gemiddeld 17 liter sperma…

Ja, dat is waar. Ze kunnen nooit zeggen dat mannen niet productief zijn! 😉

De clitoris wordt bijna twee keer zo groot tijdens opwinding…

Dat klopt. Wanneer een vrouw opgewonden is, stroomt er meer bloed naar de clitoris en wordt deze groter.

Hoe meer condooms je draagt, hoe veiliger de seks…

Dit is niet waar! Wanneer je twee of meer condooms over elkaar draagt, is de kans op een breuk in het condoom stukken groter. Als je het extra veilig wilt doen, kan je andere anticonceptiemethoden gebruiken naast condooms. Bijvoorbeeld de anticonceptiepil of een spiraaltje.

De clitoris heeft meer zenuwuiteinden dan de penis…

Dat klopt. Het hoedje van de clitoris heeft ongeveer 8000 zenuwuiteinden. De eikel heeft er ‘slechts’ 4000, de helft minder!

Mannen kunnen ook een orgasme faken…

Ook mannen faken weleens een orgasme. Volgens een onderzoek van The Guardian faket 28% van de mannen weleens een hoogtepunt. Mannen faken hun orgasme om hun partner niet teleur te stellen of omdat ze moeite hebben met het krijgen van een orgasme. Heel af en toe ligt het ook aan de kwaliteit van de seks 😉

Mannen met grote voeten hebben een grote tollie…

Niet waar. Grote voeten zijn geen garantie voor een grote pielemuis. Het kan best eens voorkomen dat iemand met een grote schoenmaat ook in de broek goed bedeeld is, maar dit is zeker geen regel.

Kan sperma vrouwen van hun depressie afhelpen?

Ja, dat kan! Volgens psycholoog Gordon Gallup lijkt sperma te werken als een antidepressivum bij vrouwen. Onveilige seks kan dus goed zijn voor je mentale gezondheid….

14 reacties

 1. Alles goed behalve die over orgasme fakende mannen.
  Ik antwoordde “Hoe dan” want dat zie of merk je toch als vrouw, niet dan?

 2. Vreemde voorlichting:
  Een orgasme faken kan alleen bij een onoplettende/ ongevoelige vrouw. Dit betekent; in de regel kan het niet. Dit, doordat zij geen sperma naar binnen voelt pompen. En het evenmin langs haar dijen voelt glijen wanneer ze opstaat / loopt.

  17 ltr. Is een flinke jerrycan; nagenoeg vol. Gemiddelden zeggen nooit de waarheid die afhangt van een enorm aantal variabelen/ omstandigheden.
  En de aard en beschikbaarheid van partner(s) is er daar maar eentje van.
  Overigens is jullie aanname zonder meer verrassend en een complimenteuze.

 3. Leuke stellingen en antwoorden, alhoewel de enige die ik fout had, was het faken van een mannelijk orgasme. Ik blijf erbij dat dat niet kan, ik kan geen sperma faken…… Maar goed.

 4. 17 liter sperma lijkt me een beetje veel en het ligt er toch ook aan hoeveel je klaarkomt, dat verschilt per persoon toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

12.822 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij stiekem een wilde stoeipoes die alles wel één keer wil proberen, of ben je toch wel iets conservatiever ingesteld dan je dacht? Ontdek hoe avontuurlijk jij bent aan de hand van deze korte test en laat ons weten of het klopt in de reacties! …
12.822 keer bekeken