Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.449 keer bekeken

Wees een ondeugend biggetje met de pig tail buttplug!

1 juni 2018,

geschreven door

Ben jij helemaal klaar met alle verantwoordelijkheden en druk die bij het grote mensenleven komen kijken? Dan is een dierlijk rollenspel misschien het proberen waard. Om je goed in je rol te kunnen verplaatsen is een passende outfit natuurlijk wel zo handig. Misschien is deze pig tail buttplug dan wel precies wat je nodig hebt!

Animal play – een dierlijk rollenspel

Dit schattige varkensstaartje is bedoeld voor een spannend rollenspel tussen jou en je partner/Dom. Het spel tussen baasje en (huis)dier wordt binnen BDSM ook wel met Animal Play aangeduid. Om zo’n rollenspel levend te maken dient de onderdanige partner zich niet alleen te gedragen als een dier, ook de outfit moet bij de setting passen. Zo heb je puppy play, waarbij de onderdanige zich verkleed als hond, compleet met een hondenmasker, halsband en een buttplug met hondenstaart. Of pony play, waar de onderdanige zijn of haar Meester(es) rondrijdt in een bijpassende paardenoutfit, met een bit gag en een lange staart uit de bips. Maar wil jij je partner of sub echt vernederen? Dan is piggy play misschien een beter alternatief!

tailz buttplug

pigtail buttplug

Een dierlijk rollenspel zorgt daarnaast ook voor een intense psychologische en emotionele ontlading, waardoor de speler in staat is om bepaalde menselijke spanningen te verliezen (zoals stress en bepaalde verantwoordelijkheden die je als mens hebt). En dierlijk rollenspel hoeft om die reden ook niet altijd seksueel te zijn.

Piggy Play

Tijdens dit piggy play wordt één van jullie uitgedost als een varkentje. En varkens houden van lekker vies worden! Zorg dus dat je een modderpoeltje in de buurt hebt waar hij of zij lekker doorheen kan rollen, een neushaak om de neus omhoog te laten staan en last but not least: zorg voor een pigtail buttplug! De pigtail buttplug is verkrijgbaar in roze (uiteraard) en in het zwart. De buttplug heeft een invoerdiepte van 11 cm en is gemaakt van siliconen. De varkensstaart is flexibel waardoor hij meebeweegt wanneer de drager loopt of kruipt. Dit draagt uiteraard bij aan het zo goed mogelijk tot leven brengen van jullie dierlijke fantasie!

  • Geen producten gevonden

Zou jij een dierlijk rollenspel willen uitproberen? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

9.502 keer bekeken

Geschreven door

Zijn je orgasmes niet meer wat ze geweest zijn en ben je op zoek naar manieren om je orgasme te versterken? Dat zijn doorgaans geen zaken die je makkelijk met je vrienden bespreekt. Wij voorzien daarom graag van een aantal tips om krachtiger en lekke…
9.502 keer bekeken