Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

gay standjes
93.124 keer bekeken

De lekkerste gay standjes uitgelegd!

31 januari 2021,

geschreven door

Helaas valt er op het internet nog niet zo heel veel te vinden over verschillende standjes voor gays en hoe zij hun seksleven kunnen verbeteren. Om hier verandering in te brengen en om je te inspireren, hebben we de 7 lekkerste gay standjes voor je verzameld. Inclusief verduidelijkende illustraties, zodat jij en je partner gelijk aan de slag kunnen!

1. De Oester

oesterBij dit standje ligt de bottom op zijn rug liggen met de knieën omhoog richting de buik. Zijn partner knielt voor hem en houdt daarbij de knieën uit elkaar. Voor meer controle en stabiliteit kan hij de bovenbenen van de bottom vasthouden en een beetje voorover leunen. Wanneer het goed gaat kan degene bovenop zijn handen ook gebruiken om de rest van het lichaam van de bottom te stimuleren. Omdat je elkaar goed kunt aankijken tijdens dit standje wordt de oester als erg intiem ervaren. Dit standje is erg geschikt voor wanneer jij je partner diep wilt penetreren!

“Wanneer het goed gaat kan degene bovenop zijn handen ook gebruiken om de rest van het lichaam van de bottom te stimuleren.”

2. Up and Over

De bottom ligt op zijn rug, met de knieën richting zijn schouders gedrukt en steunt met zijn voeten op de schouders van zijn partner. De partner kan de dijen of de kont van de bottom vasthouden voor meer ondersteuning tijdens het penetreren. Stimuleer met je andere hand zijn penis en ballen om het plezier bij hem te vergroten!
up and over seks standje
Let op: de bovenste partner penetreert met dit standje nog even iets dieper als bij de oester, waardoor we veel glijmiddel en de nodige ervaring met anale seks kunnen aanbevelen! Om de ontvanger meer controle te geven kunnen jullie er ook voor kiezen om zijn voeten tegen jouw borstkas te laten steunen. Hij duwt je dan als het ware van je af om je vervolgens weer terug te laten zakken. Erg lekker!

3. Aquarius

aquarius seks standje

Net als bij het aambeeld en de oester ligt de bottom bij dit standje plat op zijn rug. De andere man knielt voor hem en laat de kont en de dijen van de bottom op zijn bovenbenen steunen. Hoe verder je hem omhoog tilt, hoe dieper je zult penetreren. Ook de hoek waarmee je hem penetreert zal hierdoor veranderen, waardoor je naar hartenlust kunt variëren met dit standje! Het lichaam van de bottom ondersteun je door zijn rug te met beide armen vast te houden.

Tip!Om het iets leuker te maken kun je ook een hand los laten en daarmee zijn penis stimuleren!

4. De Drilboor

drilboor seks standjeWe maken het iets moeilijker. Bij de drilboor – laat je niet afschrikken door de naam – gaat de bottom op zijn rug liggen met zijn knieën richting de schouders en de benen omhoog.  De andere man gaat vervolgens boven hem staan en hurkt naar beneden. Hij houd hierbij het lichaam naar voren gebogen om in de juiste hoek voor penetratie te komen. Vaak moet de man zijn penis ook een beetje naar beneden drukken. Houd bij dit standje de beweging eenvoudig en het tempo laag. Korte, langzame stoten zijn de sleutel tot succes!

“Houd bij dit standje de beweging eenvoudig en het tempo laag.”

Het standje kan lastig zijn om uit te voeren in bed. Pak er een kleedje bij en zorg voor zachte ondergrond. De onderrug en kont van de bottom kunnen bijvoorbeeld ook tegen de bank steunen om het makkelijker vol te houden.

5. De Vlinder

vlinder seks standjeDe actieve partner gaat bij dit standje op zijn knieën en drukt de ander stevig tegen hem aan. De bottom ligt op zijn rug en omhelst als het ware met zijn benen het lichaam van zijn partner. Degene die penetreer houdt de benen van de bottom stevig vast en trekt deze bij elke stoot naar zich toe. Beide partners hebben zo een heel aantrekkelijk uitzicht. Helemaal wanneer de bottom – of de andere partner natuurlijk – tegelijkertijd de hand aan zichzelf slaat!

6. Lepeltje-lepeltje

lepeltje lepeltjeDe bottom ligt bij dit standje op zijn zij, met zijn knieën licht gebogen. De andere partner komt dicht tegen hem aan liggen met zijn gezicht in dezelfde richting. Degene die achter ligt kan tijdens dit standje overal goed bij en kan de andere persoon over zijn hele lichaam strelen, de billen vastpakken of hem in de nek zoenen. Desnoods kan je als bottom zijn handen een beetje begeleiden naar de plekken waar jij graag aangeraakt wilt worden. Het lepeltje is misschien iets minder intiem doordat je elkaar niet direct in de ogen kijkt, maar daarentegen kun je je helemaal overgeven aan het gevoel wat de ander bij je teweeg brengt en maken jullie lichamen veel contact met elkaar!

“Degene die achter ligt kan tijdens dit standje overal goed bij en kan de andere persoon over zijn hele lichaam strelen, de billen vastpakken of hem in de nek zoenen”

Omdat jullie beide op je zij liggen en al het gewicht op het bed rust, is dit standje niet al te inspannend. Ideaal voor de luie mannen onder ons dus 😉

Welke van bovenstaande gay standjes hebben jullie geprobeerd? En welke vind je het leukst om te doen? Laat het ons weten in een reactie!

19 reacties

 1. Zijn er ook standjes voor een groot geschapen top waarmee is mijn partner lekker kan beminnen zonder hem pijn te doen?

 2. Naast de bekendere posities is “up and over” ook een fijne positie, omdat je als bottom hem volledig of voor een groot deel kan ontvangen.
  Wanneer de top de tijd neemt en het rustig aan doet, vind ik dit een van de fijnste posities, naast de cowboy positie.

 3. Hoihoi,
  Het lijkt mij heerlijk door mijn partner op de rug genomen te worden… Zoals het eerste standje of de 2e…
  Maar er is een probleem; mijn… ehhh…. balletjes zitten nogal in de weg, en nadat we dat eens gedaan hadden, voelde ik een bepaalde pijn daar, want ze waren een beetje geplet als het ware.. 0_0
  Is hier iets aan te doen? Is daar iets te koop voor? Een latex kussentje ertussen of iets dergelijks?
  Vreemde vraag misschien maar daar zullen toch meer bottems last van hebben?
  Persoonlijk vind ik de doggy heerlijk en dominant, ook op mijn buik liggen erg lekker…

 4. Nou als hetero vrouw ook weer wat geleerd! Wist niet dat er in een ‘bottom’ en een ‘top’ was. Altijd gedacht dat binnen de gay seks, ieder, de ene keer bottom en andere x top was🙈 is ook niet iets wat je zo maar ff vraagt.

  1. Hoi Tamara,
   Leuk dat je toch ook nog wat “bijleert” over homosex. Hetgeen wat je noemt, noemen ze “versa”, kort voor “versatile”, dat wil zeggen dat je niet of enkel top bent (de gever) of bottom ( de ontvanger) ; het is net de positie die je op dat moment fijn vindt.
   Ik ben er op latere leeftijd achtergelaten dat ik homosex ook erg lekker vindt, en het heeft even geduurd voordat ik “het” durfde.

   Als bottom vind ik de cowboy positie een van m’n favorieten, omdat je zijn “ding” het fijnste voelt.

  2. Wat je bedoelt, is “versa”, kort voor “versatile”, dat staat dat je de ene keer de man bent die ontvangt, de andere keer ben je zelf de gever.

 5. Hoi ik ben Leon
  Doe het voor het eerst, lijkt mij dat alle standjes heerlijk zijn.
  Wat is de lekkerste om aan te bevelen?Ik ben de bttm

  Groetjes Leon

  1. Hoi Leon, spannend om het voor het eerst te doen. Welk standje het beste en het lekkerste is om mee te beginnen, verschilt echt per persoon. Ik kan je dus enkel aanraden om zelf te experimenteren wat voor jou het lekkerste is. Probeer verschillende standjes uit, dan ontdek je vanzelf wat jij fijn vindt, en wat je juist wat minder fijn vindt 🙂 Veel succes en plezier!

   1. Hi Talitha,

    Ik wil het voor het eerst met mannen gaan doen omdat ik er achter gekomen ben dat ik bottom ben, maar heb al veel standjes met vrouwen gedaan (in de top rol, meestal).

    Ik vraag me af in hoeverre ik me anders moet opstellen in de rol van bottom, en hoe ik hen het beste kan helpen en verwennen?

    En wat is een goede manier om hem zo langzaam en zo diep als mogelijk te voelen? Want ik ben nog een beetje bang voor dat keihard rammen.

    En is er nog risico qua diepte, stel dat hij groot geschapen is..

    1. Hi Joop! Hopelijk vind je het niet erg dat ik reageer in plaats van Talitha 😉
     Wanneer je gewend bent om top te zijn, moet je er goed over nadenken dat je als bottom een minder dominante rol aanneemt. Het is belangrijk dat je je volledig kunt overgeven aan de top en dat je voldoende ontspannen bent. Een goed glijmiddel (liefst op siliconenbasis) zou je al erg helpen om te ontspannen. Hoe je iemand het beste kan verwennen hangt vooral af van de wensen van je sekspartner. Er zijn niet per se risico’s verbonden aan anale seks, geef gewoon aan wat voor jou goed voelt. Je kan ook altijd even de blog over de eerste keer anaal lezen.
     Succes en have fun! Groet, SassySue

     1. Hi SassySue,

      Nee hoor helemaal niet erg haha! Wel erg fijn om met een dame hierover te praten.

      Ik las op de “eerste keer anaal” blog dat het niet uitmaakt of het een echte penis is of een voorbind dildo. Dat stelt me erg gerust want elk vriendinnetje dat ik ooit gehad hebt heeft me vroeg of laat in de relatie eens of meerdere keren met een voorbind dildo genomen. En daar heb ik dus wel veel ervaring mee.

      Laat die lekkere grote mannen maar komen 😉..

      En ik heb alvast wat speeltjes bestelt ter voorbereiding! Zodat, wat jij ook al zei, de Top lekker zijn gang kan gaan en ik me volledig ontspannen aan hem kan overgeven.

     2. Gelukkig maar! 🙂 Heel veel plezier en genot toegewenst tijdens deze ontdekkingsreis!

    2. Hoi Joop,

     Ik ben er ook op latere leeftijd achtergekomen dat homosex ook erg lekker vindt, en ik kan je zeggen dat het allerbelangrijkste is, is dat je je goed ontspant, goede en sterke condooms gebruikt, veel glijmiddel gebruikt, en… Dat jij als bottom het tempo bepaald.
     De meeste top’s met ervaring zullen hier zeker begrip voor hebben.
     Diegene die mij heeft ingewijd, had best een groot apparaat, maar na enige oefening (en het rustig aan opbouwen) lukte het steeds beter.

 6. Ik heb een vraag. ik heb soms een beetje last van mijn rug en als ik dan met mijn vriend ben doet het soms pijn. Bij welk standje belast ik het minst mijn rug? Ik ben een bottom btw

  1. Hoi Frankie,

   Probeer doggystyle eens! Je kunt tijdens het standje op je ellebogen leunen en hoeft weinig met je rug te bewegen.

  2. Heb je dat ook met doggy geprobeerd?
   Ik ben ook bottom, en heb er nooit last van, alhoewel ik het soms wel met missionaris heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.668 keer bekeken

Geschreven door

Seksspeeltjes blijven zich ontwikkelen en daarmee blijven ook de fabrikanten zich ontwikkelen. Je ziet steeds vaker interessante en innovatieve technologieën terug komen en mogelijkheden die je niet voor ogen had! Zo zijn er in 2019 interactieve spe…
3.668 keer bekeken