Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.642 keer bekeken

NIEUW! Panty Pushers: Panty’s met een verhaal

10 februari 2021,

geschreven door

Wist je dat meer dan een miljoen vrouwen in Nederland te kampen hebben met een fysieke beperking? Deze dames twijfelen hierdoor soms aan hun kracht en vrouwelijkheid. Panty Pushers is hét sexy fashion item dat uitstraalt dat je meer bent dan je beperking en is een dikke middelvinger naar iedereen die daar ooit aan heeft getwijfeld. En wij verkopen het nu in onze webshop!

Hold ups voor elke vrouw

sarah kingman fotoSarah Kingma was één van deze vrouwen die zich soms onzeker voelde door haar beperking. Maar op een dag was het genoeg. “We gaan panty’s verkopen!” riep ze naar haar compagnon Janwillem Naaldenberg. En nee, dan niet zomaar panty’s. Panty’s voor elke vrouw; dik, dun, lang, kort, met stoma of zittend in een rolstoel. Elke vrouw heeft het recht om zich sexy te voelen. De panty’s van Panty Pushers zijn prachtige fashion items die de draagster eraan herinnert wat voor sexy powervrouw ze is en hoe trots ze mag zijn op waar ze nu in haar leven staat.

“Panty’s voor elke vrouw; dik, dun, lang, kort, met stoma of zittend in een rolstoel.”

De naam Panty Pushers is gelinkt aan Sarah’s motto. Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen! Met Panty Pushers wil Kingma een verschuiving teweeg brengen waarmee heel vrouwelijk Nederland gaat inzien dat een fysieke uitdaging maar een klein onderdeel is van wie we zijn, wat we kunnen en waar we naartoe willen.

Panty Pushers

Het verhaal achter Panty Pushers

Stamceltransplantatie

Na 16 jaar lang beperkt door het leven te moeten gaan als gevolg van MS, heeft Sarah in 2020 besloten dat het genoeg was. Ze onderging met succes een stamceltransplantatie in Moskou en kreeg daarmee -naar eigen zeggen- een tweede kans. Deze tweede kans wil ze ten volste benutten en haar missie volbrengen; Nederlandse vrouwen met een fysieke uitdaging een podium bieden die ze verdienen. Met een panty.

Crowdfunding

Tijdens de crowdfunding waar Sarah €65.000 euro bij elkaar moest krijgen voor de stamcelbehandeling, hielp het motto; “Beuk ‘m door de panty” haar enorm. Hoe taai het ook is, je moet gewoon doorrammen. Inmiddels is het een jaar geleden dat Kingma de inzamelingsactie begon en Sarah herkent zichzelf niet meer. “Van mankenelis in een rolstoel, ben ik nu getransformeerd tot showgirl én businesstijger.”

“Nederlandse vrouwen met een fysieke uitdaging een podium bieden die ze verdienen. Met een panty.”

Tweede kans

Na terugkomst uit Moskou voelt Sarah zich steeds sterker en begint ze na te denken hoe ze deze tweede kans wil aanpakken. Ze denkt na over het opstarten van een webshop waar mensen de mogelijkheid krijgen om hippe hulpmiddelen aan te schaffen. Ze is van mening dat het gros van de huidige hulpmiddelen er oubollig uit zien. Volgens haar werkt dit niet empowerend en benadrukt het niets meer dan het beeld dat je gebruikt maakt van een hulpmiddel. Daar moet verandering in komen. Ik stop niet eerder voordat ik mijn doel heb bereikt; vrouwen – dik of dun, groot of klein, met stoma of in een rolstoel – weer sexy laten voelen. EasyToys wil Sarah helpen met het halen van dit doel, zodat ze meer mensen kan bereiken en uiteindelijk haar eigen webshop kan openen met hippe hulpmiddelen. Daarom kan je nu de panty’s van Panty Pushers bij ons op de webshop scoren! De opbrengst gaat geheel naar het platform.

De producten:

“Ik stop niet eerder voordat ik mijn doel heb bereikt; vrouwen – dik of dun, groot of klein, met stoma of in een rolstoel – weer sexy laten voelen.”

Wat vind jij van dit initiatief?

4 reacties

  1. Geweldig initiatief! Blij te zien dat ik niet de enige ben die vind dat hulpmiddelen oudbollig zijn! Ik voorzie m’n hulpmiddelen met steentjes en alles wat glitter heeft! Ik ga zeker een geweldig panty kopen! Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Voor alles wat jij je maar kan bedenken, is er wel een fetisj. Deze week lichten wij de crushingfetisj uit. Benieuwd wat dat inhoudt?…
682 keer bekeken