Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.845 keer bekeken

Wat te doen als je partner zelfzuchtig is in de slaapkamer

21 april 2019,

geschreven door

Bij seks gaat om geven en nemen. Het kan frustrerend zijn om een partner te hebben die alleen gericht is op zijn of haar eigen plezier. Je kan prima wensen dat jouw seksuele behoeften worden vervuld, maar het is wel egoïstisch om de verlangens van je partner volledig te negeren. Bovendien kan egoïsme in bed een teken zijn dat ook op andere vlakken in jullie relatie de balans een beetje zoek is. Gelukkig hebben wij voor je gekeken wat je aan zo’n egoïstische bedpartner kan doen!

Gehaast voorspel

Gaat je partner als een hogesnelheidstrein door het voorspel heen? Wat zonde! Voorspel is een van de belangrijkste onderdelen van seks. Helaas haasten sommige koppels er doorheen omdat ze teveel op een orgasme gericht zijn. Maar de warming-up is minstens net zo leuk als de finale en veel mensen hebben het nodig om überhaupt een succesvolle seksuele ervaring te hebben.

“De warming-up is minstens net zo leuk als de finale en veel mensen hebben het nodig om überhaupt een succesvolle seksuele ervaring te hebben.”

Onthoud dat het niet gelijk met egoïsme te maken hoeft te hebben. Misschien had je partner een in een vorige relatie die niet echt van het voorspel was, of misschien was je partner bang dat het met het voorspel al gedaan zou zijn. Maar als je partner het voorspel overslaat en direct naar seks gaat, is er een kans dat hij of zij er niet om geeft je de nodige extra aandacht te geven.

Waar kan het aan liggen?

Als je partner zelfzuchtig is in de slaapkamer probeer dan de reden te achterhalen. Wordt jouw plezier genegeerd omdat je partner gewoon niet geïnteresseerd is in jouw ervaring, of ligt er een andere oorzaak aan ten grondslag?

“Vind jij dat je benadeeld wordt in de slaapkamer? Probeer er dan met je partner over te praten en geef aan wat jouw fantasieën en wensen zijn op seksueel gebied.”

Vind jij dat je benadeeld wordt in de slaapkamer? Probeer er dan met je partner over te praten en geef aan wat jouw fantasieën en wensen zijn op seksueel gebied. Worden deze weggelachen of wordt er helemaal geen gehoor aan gegeven? Dan wijst dit naar een partner die meer om zijn of haar eigen plezier denkt dan aan jouw genot.

Andere indicatoren zijn:

  • Een partner die na de seks direct gaat slapen en jou met een leeg gevoel achterlaat
  • Een partner die per se seks wil, wanneer jij geen zin hebt.

Wat kan je eraan doen?

Oké, dus je hebt vastgesteld dat je partner egoïstisch is in bed? Verlies in ieder geval de hoop niet! Er zijn nog steeds manieren om het probleem op te lossen zonder de relatie te hoeven beëindigen.

Bedenk wat je anders wil

Maak eerst duidelijk voor jezelf wat jouw wensen en behoeften zijn en waar je vindt dat het op dit moment mis gaat. Iedereen heeft andere behoeften als het aankomt op seks, dus het is aan jou om te achterhalen wat je seksuele behoeften zijn. Wil je lekker lang knuffelen of ben je fan van uitgebreide orale seks? Bepaal dit eerst, alvorens je een gesprek met je partner begint.

Maak het bespreekbaar

Nadat je hebt vastgesteld wat je wilt of nodig hebt, is het het onder woorden brengen de volgende stap. Begin je verzoek met “Ik zou het echt leuk vinden als je…” of “Ik zou dit wel eens willen proberen…

“Proberen om het gesprek vlak voor de seks te hebben kan een mood killer zijn. Het gesprek direct na seks beginnen kan juist weer aanvoelen als kritiek.”

Houd rekening met de timing wanneer je zo’n gesprek aangaat. Proberen om het gesprek vlak voor de seks te hebben kan een mood killer zijn. Het gesprek direct na seks beginnen kan juist weer aanvoelen als kritiek. Probeer een moment te vinden dat jullie beiden goed zijn uitgerust en niet gestoord kunnen worden.

Houd het positief

Probeer je partner te complimenteren met wat hij of zij aan het doen is in bed en wat voor jou werkt op dat moment. Ook na de seks is het goed om je partner te prijzen om bepaalde handelingen die jij in de toekomst graag vaker zou willen zien. Op deze manier stimuleer jij je partner om vaker met jouw seksuele behoeften rekening te houden.

“Ook na de seks is het goed om je partner te prijzen om bepaalde handelingen die jij in de toekomst graag vaker zou willen zien.”

Heb jij weleens te maken gehad met een zelfzuchtige bedpartner? Hoe heb je dat opgelost? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Hét topje van de vrouwelijke ijsberg is toch wel de clitoris. Een geslachtsorgaan gemaakt voor plezier en als je weet hoe die werkt, dan staan er zoveel hoogtepunten op je te wachten. Maar waar zit de clitoris, hoe stimuleer je haar het beste en wel…
1.658 keer bekeken