It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

Claustrofilie: opwinding door kleine ruimtes of verstikking

18 september 2020,

geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetish voor. Deze week lichten wij de fetish claustrofilie uit. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder!

claustrofilie:
zelfst.naamw. (v)

Opwinding door kleine ruimtes of verstikking.

Claustrofobie is een bekende aandoening waarbij je angst en paniek ervaart door kleine ruimtes. Maar de fetish die wij vandaag bespreken is het tegenovergestelde. Mensen met claustrofilie ervaren juist opwinding door kleine ruimtes!

Als we het bij deze fetish hebben over kleine ruimtes, dan bedoelen we ook écht kleine ruimtes. Dus denk hierbij naast kleine kamers ook aan een kofferbak, dozen en plastic zakken. Deze fetish gaat vaak samen met de opwinding door verstikking. De reden dat mensen hier opgewonden van raken kan volgens psychologen twee redenen hebben. Ten eerste kan het gevoel van hulpeloosheid ervoor zorgen dat het opwindend is. Ten tweede kan de ademhaling een grote rol spelen. Als je in een hele kleine ruimte (zoals een tas of doos) zit, krijg je weinig zuurstof en daardoor ga je anders ademhalen. Dit gevoel is vergelijkbaar met high zijn.

Het uitoefenen van deze fetish is niet zonder gevaar!

Het wordt aangeraden om deze fetisj altijd uit te oefenen met iemand erbij, zodat je gered kan worden als je net wat te ver bent gegaan. Verstikking is natuurlijk erg gevaarlijk.

Heb of ken jij een fetisj die tijdens Fetish Friday uitgelicht moet worden? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Hoe romantisch zijn de EasyToys Magazine lezers? Zijn jullie gek op Valentijnsdag of vinden jullie het onzin? Kopen jullie liever chocola of lingerie? Lees snel verder en ontdek alle antwoorden in onze EayToys x Valentijnsdag infographic.  Zijn jul…
632 keer bekeken
1.496 keer bekeken

Geschreven door

Je hebt vast wel eens gehoord van explosieve orgasmes. Nou dit seksspeeltje neemt dit wel heel letterlijk! Deze buttplug is namelijk vormgegeven naar een echt wapen, met een realistisch formaat en een gedetailleerd handvat. Voor de echte gun-play fet…
1.496 keer bekeken