Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.564 keer bekeken

Drie, twee, één… kamelenteen!

5 augustus 2020,

geschreven door

Ga voor een uitdagende en vrouwelijke look met deze camel toe slip! De slip stelt  crossdressers, cosplayers of transgenders die geen geslachtsoperatie hebben ondergaan, in staat om ook eens met een camel toe te flashen en laat hen op en top vrouw voelen.

Camel toe slip

Normaal gesproken krijg je een cameltoe door iets te strakke kleding te dragen, waardoor je kleding zich tussen je schaamlippen wringt en deze zichtbaar worden. De contouren van de vagina zouden volgens sommigen een gelijkenis vertonen met de vorm van een kamelenteen. De meeste vrouwen proberen dit ten koste van alles te voorkomen, maar er zijn genoeg mannen te vinden die helemaal wild worden van een dikke vette kamelenteen!

Het broekje is gemaakt van een ademend materiaal, waardoor jij je geen zorgen hoef te maken dat het allemaal begint te broeien daar beneden. De cameltoe slip schijnt comfortabel te zitten en is in verschillende maten verkrijgbaar. Wanneer je een strakke broek of panty draagt, is de camel toe goed te zien! Het mannelijke geslacht wordt goed verborgen gehouden achter de padding en de slip creëert gelijkertijd een vrouwelijke vorm. Wanneer je hem nog meer wilt laten opvallen, kan je hem ook over je normale ondergoed dragen.

Ben jij een liefhebber van de cameltoe? Laat het ons weten door middel van een reactie!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.415 keer bekeken

Geschreven door

Als vrijgezel met een vrij gezellig leven is Valentijnsdag desondanks toch vaak een doodslag op je humeur. Je vrienden met een relatie zitten waarschijnlijk in de stress wat ze hun partner moeten geven of wat dit jaar de date naar keuze wordt. Over…
1.415 keer bekeken