Gezien in Paalstraat 69: #3 Zo zit het met de clit!

18 maart 2023 door JuicyJoy

Hét topje van de vrouwelijke ijsberg is toch wel de clitoris. Een geslachtsorgaan gemaakt voor plezier en als je weet hoe die werkt, dan staan er zoveel hoogtepunten op je te wachten. Maar waar zit de clitoris, hoe stimuleer je haar het beste en welke toys zijn er voor gemaakt? Wij vertellen je hoe het zit met de clit.

Snelcursus over de clitoris

clitoris

Wat?

De clitoris is voor de meeste vrouwen het meest gevoelige plekje van de vrouwelijke geslachtsdelen. Net als bij de penis is de clitoris een zwelorgaan, die bij opwinding opzwelt.

Waar?

Dit genotsknopje ligt tussen de buitenste schaamlippen, waar de binnenste schaamlippen samenkomen. En dit is alleen maar het zichtbare gedeelte! De clitoris heeft namelijk nog twee inwendige uitlopers.

Wist je dat… de G-spot een onderdeel is van de clitoris? Dit plekje ligt inwendig aan de achterzijde van de clitoris.

Hoe?

Met clitorisstimulatie bedoelen we over het algemeen het stimuleren van het zichtbare, uitwendige knopje. De clitoris heeft zo’n 8000 zenuwuiteinden en dat maakt dit plekje toch best wel gevoelig. Dan is het helmaal niet zo gek dat 70% van de vrouwen clitorisstimulatie nodig heeft om tot een orgasme te komen.

Zo stimuleer je de clitoris

Er zijn veel verschillende manieren om de clitoris te stimuleren en iedereen heeft natuurlijk z’n eigen voorkeuren. Veel vrouwen kunnen dit plekje gemakkelijk met de hand stimuleren tijdens het masturberen of bij seksstandjes waarbij er ruimte is, maar er zijn ook genoeg hulpmiddelen. Voor de clitoris zijn er speciaal vibrators ontwikkeld om dit plekje te bevredigen.

Onze favoriete toys

Wand vibrator

Hoewel een wand vibrator in eerste instantie bedoeld was voor massages, is die ook perfect voor clitorisstimulatie. De krachtige vibraties kunnen gericht stimuleren én zijn erg geschikt voor vrouwen die normaal gesproken moeilijk klaar kunnen komen.

Luchtdrukvibrator

Dit is de holy grail onder toys voor clitorisstimulatie. De luchtdrukgolven geven een sensatie die vergelijkbaar is met orale seks en uit ervaring blijkt dat je niet heel lang nodig hebt met een luchtdrukvibrator om tot een orgasme te komen.

Oplegvibrator

Een oplegvibrator heeft vaak een stijlvol en ergonomisch design en stimuleert niet alleen je clitoris, maar je gehele erogene gebied. Het is bedoeld voor externe stimulatie en je hoeft niets anders te doen dan het speeltje op je vulva te leggen.

Over Paalstraat 69

Paalstraat 69 is een comedy serie die exclusief te zien is op TikTok waarin we een samengesteld gezin volgen dat open en eerlijk over sekszaken praat. Weg met het taboe! Elke week uploaden ze 4 video’s die razend populair zijn. Kijken dus!

@paalstraat69 Wat is jouw favoriete dier? #comedy ♬ origineel geluid – Paalstraat 69

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid