Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

7.289 keer bekeken

Deze dingen moeten op jouw sex bucket list

20 december 2021,

geschreven door

Veel mensen hebben een bucketlist voor het leven: een wereldreis maken, een boek schrijven, een angst overwinnen, parachute springen… Maar wist jij dat het ook heel leuk is om een seks bucketlist te maken? Met deze lijst verbreed jij jouw seks-horizon en voorkom jij sleur in de slaapkamer. Vandaag geven wij jou wat inspiratie om een seks bucketlist samen te stellen!

Seks Bucketlist

Zit jij vol inspiratie? Heb jij misschien al een heel dagboek vol met dingen voor op jouw seks bucketlist? Top! Maar voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken, hebben wij een lijstje opgesteld met 10 spannende dingen voor een seks bucketlist voor koppels en singles!

#1 Ontdek alle standjes van de kama sutra

Waarschijnlijk heb jij een aantal favoriete standjes die bijna elke sessie wel voorbij komen. Doggy? Missionaris? Cow Girl? Lekker, maar… booooring! Verras jezelf en je (seks)partner door te experimenteren met nieuwe standjes! Met het Kama Sutra Bucketlist boek kunnen jullie meer dan 75 nieuwe standjes proberen. Het leukste is als je élk standje een kans geeft, ook als je in eerste instantie denkt dat het niks voor je is. Dan maak je het pas echt spannend. En je weet wat ze zeggen, the best things happen outside of your comfort zone.

#2 Probeer iets wat je (te) spannend vindt

Dit is een béétje in lijn met punt #1, maar niet helemaal. Misschien ben je ergens wel benieuwd naar een trio of anale seks, maar durf je het niet. Wat houd je eigenlijk tegen? Als je mensen aan het eind van hun leven vraagt waar ze spijt van hebben, dan is het zelden iets wat ze gedaan hebben. Bijna altijd hebben mensen spijt van iets dat ze níet gedaan hebben. Dus doe jezelf een plezier en laat angst je nooit tegen te houden om alles uit het leven te halen.

“Als je mensen aan het eind van hun leven vraagt waar ze spijt van hebben, dan is het zelden iets wat ze gedaan hebben. Bijna altijd hebben mensen spijt van iets dat ze juist níet gedaan hebben.”

seks bucketlist

#3 Maak kennis met BDSM

Mensen die nog geen of weinig kennis hebben van BDSM denken dat het een heel extreem seksspel is dat draait om pijn. Maar dat is niet waar. Bij BDSM gaat het om het spelen met machtsverhoudingen en dit kan ontzettend opwindend zijn. Of zelfs therapeutisch! Je kan tijdens een goed BDSM-spel zelfs in een soort high raken. Vaak zie je dat mensen die in het dagelijks leven altijd de touwtjes in handen hebben en beslissingen maken, het heerlijk vinden om zich tijdens BDSM onderdanig te gedragen. Zodat ze niks hoeven te beslissen en zich helemaal over kunnen geven. Het is dan een ideale uitlaatklep of manier om op te laden.

#4 Ervaar seks in een seksschommel

Seks in een seksschommel. Als je dat nog nooit gedaan hebt, moet je het écht een keer doen. Waarom, vraag jij je af? Waarom niet! Je kan nog zo sterk, flexibel of atletisch zijn, een seksschommel biedt voor sommige standjes echt een uitkomst. Zo kunnen jullie veel langer doorgaan. Als jij je niet hoeft te focussen op je kracht, kan je daarnaast ook veel meer genieten van… eh, ja, het genieten!

“Je kan nog zo sterk, flexibel of atletisch zijn, een seksschommel biedt voor sommige standjes echt een uitkomst.”

#5 Als je daar voor open staat: probeer swingen

Gaan je haren hiervan direct overeind staan? Rillingen over je rug? Kokhalsneigingen? Sla deze dan maar even over. Máár als je er wel voor open staat (en je partner natuurlijk ook), ga dan eens swingen! En nee, dan bedoelen we niet in de discotheek (flauw). Maar hoe bespreek je dit met je partner?

Veel mensen schrikken nog bij het woord ‘swingen’, omdat ze direct denken aan vreemdgaan of dat swingers dit doen omdat ze geen goed seksleven hebben. Maar dat klopt niet. Swingende koppels zien het doorgaans als een spannende aanvulling op hun bevredigende seksleven. Bij stellen die aan swingen doen is er juist sprake van wederzijds respect, onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en open communicatie.

#6 Masturbeer op een nieuwe manier

Jij weet waarschijnlijk how to get the job done. Vingervlugge trucjes of je favoriete toy brengen jou binnen de kortste keren tot een hoogtepunt. Maar masturberen kan zó veel leuker, spannender en lekkerder. Maak er echt een verwenmomentje van. Schaf bijvoorbeeld een nieuwe toy aan, zoals een luchtdruk vibrator of een masturbator. En probeer eens iets anders? Ga bijvoorbeeld eens voor anale stimulatie tijdens het masturberen met een vibrerende buttplug of anaalkralen!

En wat dacht je van masturberen op een andere plek? Doe eens gek en probeer het eens (echt heel stiekem) op de wc op kantoor, op het balkon of in de voorraadkast. Why not?! Meer inspiratie nodig? Dan hebben we een leuke masturbatie challenge voor vrouwen en een masturbatie challenge voor mannen.

#7 Out in the open: Seks in het openbaar

Het spreekt voor zich dat je niet zomaar op elke openbare plek seks kan hebben. Midden in de supermarkt, het schoolplein of de wachtruimte bij de tandarts zijn natuurlijk uitgesloten. Maar een stiekem plekje waar een hele kleine kans bestaat dat jullie betrapt kunnen worden is wel erg sexy. Bijvoorbeeld in de bioscoop tijdens een hele vroege voorstelling als er verder niemand anders in de zaal is, op de wc in de kroeg of op het balkon. Seks is namelijk extra lekker als het spannend is. Maar als jij en je partner al een tijdje samen zijn, dan verdwijnt die spanning. Door spanning toe te voegen met een ander element zoals ‘betrapt kunnen worden’, wordt de ervaring weer een stuk spannender!

“Bijvoorbeeld in de bioscoop tijdens een hele vroege voorstelling als er verder niemand anders in de zaal is”

#8 Houd je kleren eens aan tijdens de seks

Dit klinkt in eerste instantie niet heel erg sexy, hè? Maar dat is het wel. Want een quickie terwijl jullie alle kleren nog aan hebben is ontzettend spannend en opwindend. Even snel voor jullie de deur uit moeten de broek laten zakken voor een snelle sessie is vast wel eens gebeurd. Dus tijdens een langere sessie kan je ook best wat kleren aanhouden, gewoon om de sfeer een beetje te veranderen. Oké, misschien is het wel zo handig om je broek uit te doen, maar de rest kan je prima aanhouden. Het is namelijk ook heel sexy om de slip van de vrouw opzij te duwen en haar dan te penetreren. Het idee is een beetje kinky, omdat het voelt alsof jullie iets stiekems doen.

#9 Ga naar een stripclub

Sommige mensen vinden het niet prettig als hun partner naar een stripclub gaat, maar waarom is dat? Je kan de stripclub zien als een vorm van entertainment of als sexy voorspel! Of je nou alleen of samen gaat. Maak van tevoren duidelijke afspraken. Spreek je af dat het alleen kijken is? Dan kan je het zien als super sexy voorspel! In een monogame relatie helemaal! Want jullie doen niks wat niet mag… Een beetje kijken naar sensuele dames (of heren) die je opwinden, terwijl je weet dat thuis je partner op je ligt te wachten… Dat is toch ontzettend sexy?!

“Zie het bezoek aan de stripclub als super sexy voorspel!”

#10 Heb een week/maand bewust geen seks en zie wat het met je doet

Er zijn zo veel liedjes en gedichten over geschreven: dat je pas beseft wat je hebt als het er niet meer is. Door een tijd bewust geen seks te hebben, zal je het daarna veel meer waarderen! Spreek bijvoorbeeld met je partner af om een bepaalde periode geen seks te hebben. Wedden dat jullie elkaar dan éxtra graag willen? Maar houd je aan de afgesproken tijd. Als jullie dan eindelijk seks mogen hebben, zal het een explosie van opwinding zijn!
Wat staat er op jouw seks bucketlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

58.819 keer bekeken

Geschreven door

Wanneer jij voor het eerst seksspeeltjes wilt gebruiken, kan het erg moeilijk zijn om een keuze te maken. Er zijn immers ontelbaar veel soorten! Als je niet zo goed weet waar je op moet letten bij het kopen van een sextoy, kunnen wij je op weg helpen…
58.819 keer bekeken