door MarvelousMir

Tenga masturbators voor moderne mannen

25 maart 2021 door MarvelousMir

Tenga is een populair merk uit Japan dat zich focust op het maken van innovatieve masturbatiehulpmiddelen voor mannen. De masturbators van het merk staan bekend om hun discrete uiterlijk en zouden volgens de makers zelfs het gevoel van echte seks overtreffen. Tenga heeft in de loop der jaren verschillende seksspeeltjes voor mannen uitgebracht. Hieronder lichten we de beste masturbators van het merk stuk voor stuk uit! 

Tenga Egg

Het Tenga Egg is misschien wel het meest bekende speeltje van Tenga en heeft op het eerste gezicht niets weg van een seksspeeltje. Wanneer je dit ei van zijn schil ontdoet, komt er een stimulerende en flexibele sleeve tevoorschijn die je over de gehele penis kunt trekken tijdens het masturberen. Er zijn verschillende eitjes verkrijgbaar, elk voorzien van een unieke binnenstructuur. Het patroon op de schil van het ei verraadt welke stimulerende texturen je aan de binnenkant van het speeltje kan verwachten. Het enige nadeel is dat de eitjes in principe bedoeld zijn om eenmalig te gebruiken, maar daar staat wel een zeer voordelige aanschafprijs tegenover! Met elk ei wordt daarnaast een zakje glijmiddel geleverd.

Let op: Benieuwd welke structuur je kunt aantreffen in je eitje? Let goed op de tekeningen aan de buitenkant van de schil.

Tenga Crystal serie

Wow, de Tenga Crystal serie is echt uniek in zijn soort! De masturbators zouden het ook goed doen op je schoorsteenmantel of vensterbank, maar komen het best tot zijn recht tijdens het maturberen. De masturbator is gemaakt van zeer flexibel en zacht materiaal dat comfortabel aanvoelt tijdens het penetreren. Naast stimulerende ribbels hebben de speeltjes geïntegreerde zwevende elementen die voor een bijzondere sensatie zorgen. De Crystal Leaf, Crystal Block en Crystal Ball zijn elk voorzien van unieke elementen, waardoor je bijna alle drie de speeltjes zou willen uitproberen. De toys worden daarnaast geleverd in een mooie bewaarbox samen met een zakje glijmiddel, zodat je gelijk klaar bent voor het eerste gebruik.

“Naast stimulerende ribbels hebben de speeltjes en geïntegreerde zwevende elementen die voor een bijzondere sensatie zorgen.”

Tenga Flip Zero

De Tenga Flip Zero is het meest innovatieve model van Tenga. Deze masturbator heeft een fraai vormgegeven ontwerp en is aan de buitenkant niet te herkennen als sextoy. Het speeltje is daarnaast voorzien van verschillende zijpanelen, waarmee je zelf kunt bepalen hoe strak de toy aanvoelt en op welke plek je meer druk wilt voelen. In het midden van de toy zit een sluitclip, die je eenvoudig kunt verwijderen. Hierdoor kan je de Flip Zero openklappen, waardoor je het speeltje snel en grondig kunt reinigen. En dat komt goed uit, want binnenin deze masturbator zitten enorm veel stimulerende ribbels en nopjes verwerkt!

“De toy is voorzien van verschillende zijpanelen, waarmee je zelf kunt bepalen hoe strak de toy aanvoelt en op welke plek je meer druk wilt voelen.”

Tenga

Tenga Vacuum Cup

De Tenga Cup voegt extra impulsen toe aan het masturberen door zijn heerlijke zuigkracht functie. De de masturbatiesleeve zit verstopt in een discrete behuizing zodat niemand hoeft te weten wat jij in je handtas of bagage hebt zitten. De Cup heeft een uitzonderlijke zuigkracht dankzij de opening aan het uiteinde van het product. Houd je vinger op het gaatje om de zuigkracht te laten toenemen en geniet!

Schoonmaken en hergebruiken

Haal na gebruik de sleeve uit de behuizing, draai deze binnenstebuiten en spoel hem grondig schoon onder de kraan. Laat de sleeve goed drogen en hij is weer klaar om opnieuw gebruikt te worden!

Flexibele Tenga masturbators

Kan je geen genoeg krijgen van de unieke structuren van de speeltjes van Tenga? Probeer dan eens de Tenga Flex of de Tenga Spinner uit. Deze extra zachte en flexibele masturbatiesleeves zorgen dankzij hun innovatieve design voor een unieke sensatie. De Tenga Spinner heeft een spiraalvormige binnenkant en stimulerende noppen die tijdens het masturberen langs de schacht van de penis bewegen. De draaiende beweging zorgt voor een ongelofelijke sensatie die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. De Flex is daarnaast voorzien van gaatjes aan de bovenkant van het speeltje, waarmee je een vacuum kunt creëren. De masturbators komen samen met een zakje glijmiddel, zodat je gelijk aan de slag kan!

“De Tenga Spinner heeft een spiraalvormige binnenkant en stimulerende noppen die tijdens het masturberen langs de schacht van de penis bewegen.”

Heb jij al ervaring met één van de producten van Tenga? Deel je ervaring met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid