Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.456 keer bekeken

Een vleugje Fifty Shades in je eigen slaapkamer

17 december 2015,

geschreven door

We kunnen er niet meer om heen. Na de reeks erotische boeken, volgt nu ook DE film van 2015. Fifty Shades of Grey is hot en dat is te merken. We zien Jamie Dornan, a.k.a. mister Grey en Dakota Johnson in de rol van Anastacia Steele, steeds vaker voorbij komen in nieuwe trailers en uitgelekte scenes op YouTube. En inmiddels is de songtrack van de film, Love me like you do van Ellie Goulding, ook de hele dag te horen. Kinky seks is hot! En niet alleen in de media. Steeds meer vrouwen treden voorzichtig in de voetsporen van de onschuldige Ana. Overweeg jij ook om je eens te wagen aan kinky seks? Dan hebben we hier wat spannende suggesties voor je.

Christian’s stropdas

Haar favoriet. En niet alleen omdat de kleur van de das zo goed matcht met zijn mooie, grijze ogen. De grijze stropdas van Mister Grey is natuurlijk niet alleen geschikt om te dragen, je kunt er uiteraard ook heel goed iemand mee vastbinden of er mee vastgebonden worden. Heb je het boek gelezen?

Zo ervaar jij Fifty Shades in je slaapkamer!

Dan kun je je vast wel herinneren dat Anastasia regelmatig wordt vastgebonden met deze stropdas. Koop hem voor je vent en laat hem je, net als Christian, vastbinden aan jullie bed of ergens anders. De stropdas is het ideale bondage speeltje om mee te beginnen. Het is zacht voor je polsen en je partner kan je makkelijk los maken als je dat wilt.

De vaginale balletjes die zij draagt bij de Greys thuis

Je kent het vast uit het boek, de scene bij de Greys thuis. En anders heb je ze misschien een keer eerder voorbij zien komen op het internet of in onze shop. Vaginale balletjes zorgen er misschien niet direct voor dat je een hoogtepunt bereikt, maar ze kunnen je partner wel enorm opwinden, wetende dat jij ze draagt. Zo redden Ana en Christian het niet tot ze thuis zijn. Mister Grey zorgt er voor dat Ana al snel haar hoogtepunt bereikt, als ze seks hebben terwijl de balletjes net zijn verwijderd. Natuurlijk niet zonder haar voorafgaande aan de vrijpartij een paar keer flink billenkoek te geven waardoor ze de stimulans van de balletjes nog beter voelt. Vaginale balletjes zijn niet alleen opwindend om in je te voelen als je ergens anders bent dan thuis bijvoorbeeld. Ze zorgen ook nog eens voor een goede training van je bekkenbodem spieren. Ideaal als start van jullie vrijpartij!

Tikken zoals in Fifty Shades

Nadat ze geïntroduceerd is in de rode kamer van pijn, mag Anastasia zelf een speeltje uitzoeken waarmee Christian haar te lijf gaat. Haar keuze valt op een spannend rijzweepje van leer. De geur doet haar nog lang herinneren aan haar ondeugende uitspatting met mister seks himself. Een zweepje is natuurlijk het perfecte middel om een paar flinke tikken mee uit te delen of te krijgen. Maar je hoeft het niet meteen op zo’n extreme manier te gebruiken. Je kunt met een zweepje je partner ook heel goed strelen of er zachtjes mee slaan. Net als Anastasia kom jij misschien wel tot een duizelingwekkend hoogtepunt als hij je down under met de zweep te lijf gaat.

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij ervaring met de seksspeeltjes van Fifty Shades of Grey? Of wil je beginnen met SM en het introduceren in de slaapkamer? Laat in de comments achter wat jij van Fifty Shades of Grey artikelen of de seks in de film vindt! Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Vandaag is het niet alleen 8 maart, het is ook nog eens International Women’s Day! In 1913 werd deze dag voor het eerst leven ingeblazen om bewustwording van gendergelijkheid te creëren. Helaas worden vrouwen zowel op zakelijk als privé vlak nog va…
465 keer bekeken
422 keer bekeken

Geschreven door

Maandag 14 maart is het steak and blow day! Deze internationale dag is in het leven geroepen door, jawel, mannen! Zij vonden dat het hoog tijd werd voor een tegenhanger van het commerciële en volgens hen te romantische Valentijnsdag. Steak and blow …
422 keer bekeken