Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.439 keer bekeken

Fifty Shades Freed: een nieuwe collectie toys!

7 november 2017,

geschreven door

The story continues… We kunnen eindelijk weer met zijn allen genieten van het bijzondere liefdesverhaal van Anastacia Steele en haar mr. Vijftig! Fifty Shades Freed. Niet alleen spanning en plezier in de bios, maar ook in de slaapkamer! Bij deze nieuwe film hoort namelijk een geheel nieuwe collectie Fifty Shades toys. 

In het derde deel van de trilogie van E.L. James zijn Ana en Christian Grey inmiddels een kersvers getrouwd stel. Terugkerend van hun huwelijksreis moeten ze hun leventje weer proberen op te pakken, en dat gaat niet allemaal van een leien dakje. De spanningen lopen behoorlijk hoog op, met natuurlijk weer de nodige stomende seksscènes.  

Fifty Shades Freed – the Official Pleasure Collection

En wat is er nou nóg spannender dan het boek en de gelijknamige film? Juist! Een geheel nieuwe Fifty Shades-collectie sex toys! Fifty Shades Freed – the Official Pleasure Collection, bestaat uit 17 producten, allen met een zeer fashionable paars met goud gecombineerd uiterlijk. Een chique design, als je het ons vraagt! Van een gouden cockring met ‘I Want You’ er in gegraveerd, tot vibrerende speeltjes en spannende bondage accessoires. Genoeg voor inspiratie voor in jouw eigen Speelkamer. De producten zijn 100% waterbestendig.

Waar bestaat de collectie uit?

 

 

Opvallend in deze collectie is de komst van de Sweet Release Clitoral Suction Stimulator’. Een prachtig compact speeltje om de clitoris met luchtdruk te stimuleren, mét vibratiefunctie! Het heeft 4 verschillende zuigstanden en 4 levels voor intensiteit, aanpasbare snelheden en 3 vibratiestanden. Hiervan ga jij zeker exploderen!

 

 

En herinner jij je die scène waarbij Ana (weer eens) ongehoorzaam was aan mr. Grey, nadat bad guy Jack Hyde van plan was Ana te ontvoeren?  Gevolg: Grey boos en Ana die gestraft moest worden met een trillende toverstaf. En laat deze nou net in de collectie zitten! Terug van weggeweest: de Wand Vibrator! Deze geweldige toy bevat 20 verschillende standen met 10 verschillende snelheden. Je krijgt er zelfs een luxe opbergzakje bij. How classy!

 

 

“Dit is een trillende toverstaf, schatje”. Ik word overspoeld door emotie die overal tintelt, synapsen vuren als donkere, begerige poelen in mijn onderbuik.”

”Jij bent van mij”

Volgens Christian doet Ana nooit wat haar wordt gevraagd. Dat vraagt om straf! Hoe kan je iemand beter teasen en straffen dan met vibrerende toys, die te bedienen zijn met een remote control? De collectie bevat een vibrerend ei en een vibrerende buttplug, beiden met een afstandsbediening. Maar helemaal sexy is de ‘My Body Blooms’ knicker vibrator: een prachtig satijnen geweven slipje met kant, mét een verborgen plekje voor de knicker vibrator. Geef je over aan de controle van je partner en laat die ‘innerlijke godin’ maar tevoorschijn komen!

  • Geen producten gevonden

Cherished Collection Limited Edition

Naast de Official Pleasure Collection, komt er ook een limited edition: de Cherished Collection. Deze collectie bestaat uit 10 limited edition items, eveneens met een waanzinnig paars met gouden uiterlijk. Maak van je eigen slaapkamer een Red Room en geniet van deze luxe BDSM-producten.

  • Geen producten gevonden

Kun je niet kiezen? Dan kun je nog altijd voor de 10 days of play Giftset gaan, met toys en bondage accessoires. 10 dagen gevuld met spanning en plezier. Deze is vanaf nu bij ons via de webshop te verkrijgen. Voor hem, voor haar, of voor jullie beiden voor een overdosis genot. Worden jullie de nieuwe mr. en mrs. Grey?

Al met al een sexy en spannende collectie die je HIER kan kopen! Daar tref je tevens de eerder verschenen Fifty Shades of Grey collectie en Fifty Shades Darker collectie, die ook genoeg waanzinnige toys bevatten om jullie genotslevel tot ongekende hoogte te brengen.

 

Kom lekker in de Fifty-shades sferen en om je een beetje op te warmen, hebben wij hier vast de officiële trailer voor je:

En, heb jij al zin om te spelen? Laat ons weten wat je van deze geweldige nieuwe collectie vindt, in een reactie hieronder!

 

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

153 keer bekeken