Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

17.076 keer bekeken

Tips, tricks en hét platform voor succesvol swingen!

27 januari 2019,

geschreven door

Bestaat monogamie eigenlijk wel? Mensen lijken vaker vreemd te gaan, de scheidingscijfers zijn de laatste jaren gestegen en onderwerpen als ‘polyamorie’ en ‘open relaties’ komen steeds vaker voorbij. Ook worden steeds meer stelletjes nieuwsgierig naar het verschijnsel ‘swingen’. Zijn jij en je partner hier benieuwd naar? Lees dan in dít artikel alles dat je moet weten over swingen!

Wat is swingen?

Een koppel dat aan swingen doet, geeft elkaar toestemming om als het ware ‘vreemd te gaan’. Dat wil zeggen: seks met anderen is toegestaan, al zal dit enkel gaan om een fysieke connectie. Er wordt hierbij dus geen emotionele (liefdes)relatie aangegaan met iemand anders dan de vaste partner. Vaak gaat het om een erotische setting tussen meerdere stellen of één stel met een andere solo man of vrouw erbij.

Feit! Swingen is niet per se partnerruil, al kan bij volledige toestemming wel sprake zijn van een (eenmalige) partnerruil.

swingen

Verschillende soorten vormen van swingen

Er wordt onderscheid gemaakt tussen gedeeltelijk swingen (Soft Swap) en volledig swingen (Vol Swap). Een Soft en Vol swap kunnen zowel in dezelfde ruimte als in een aparte ruimte plaatsvinden. Ook wordt onderling bepaald wat wel en niet is toegestaan qua seksuele handelingen.

Soft swap en full swap

Bij een Soft Swap hebben de twee koppels seks met de eigen partner, maar kunnen gelijktijdig kijken naar het andere stel dat eveneens seks heeft. Hierbij is er dus geen partnerruil. In sommige Soft Swap settings komt het voor dat enkel de vrouwen van de twee stellen seks met elkaar en de eigen partner hebben. De mannen hebben dan geen seks met de vrouw van het andere koppel. Bij een Vol Swap vindt volledige partnerruil plaats.

Kenmerken van een swingend paar

  • Swingen is een spannende toevoeging aan de relatie. Het kan bijvoorbeeld de dagelijkse sleur doorbreken.
  • De partners gunnen elkaar seksueel plezier met anderen.
  • Er is een sprake van wederzijds respect, vertrouwen en een duidelijke en open communicatie.

Wist je dat… swingen ervoor kan zorgen dat de band tussen de partners alleen maar sterker wordt?

swingen

Zó doe je aan swingen

Bezoeken van een parenclub

Een parenclub is bij uitstek de uitgaansgelegenheid waarbij jij en je partner andere swingers kunnen ontmoeten. Binnen deze clubs zijn vaak verschillende ruimten, waarbij in sommigen daarvan erotische intimiteit is toegestaan. Dit kan tussen jou en je partner zijn, maar ook met een ander stel. Kortom: alle vormen van swingen zijn binnen een parenclub toegestaan.

Wist je dat… je ook van het swingersleventje kan proeven op sommige erotische feesten?

Het prettige van het bezoeken van een parenclub is dat je er mensen zult ontmoeten die net zo nieuwsgierig ingesteld zijn als jij en je partner. Vaak heerst er dan ook een gemoedelijke sfeer waarin jullie lekker jezelf kunnen zijn.

SDC – Swingers Dating Club

Een speciaal – internationaal – platform voor swingers is de Swingers Dating Club, oftewel: SDC. Via dit platform kun je in contact komen met andere swingers. Je kan met ze chatten en eventueel offline afspreken. Daarnaast worden verschillende tips uitgewisseld voor de beste thuis- en clubfeesten. En wist je dat SDC jaarlijks diverse reizen organiseert, speciaal voor swingers?  De reizen zijn zo opgezet dat ze geschikt zijn voor zowel de beginnende als ervaren swinger.

Feit! SDC telt wereldwijd meer dan 3 miljoen leden!

Zou jij het spannend vinden om samen met je partner te swingen?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.440 keer bekeken

Geschreven door

Sinds Mrs. Robinson uit de veelgeprezen film The Graduate is er een hoop veranderd. Toendertijd sprak men schande van het cougar verschijnsel. Maar vandaag de dag, met vele celebs die ons voorgaan, is een oudere vrouw eerder iets om trots op te zijn …
2.440 keer bekeken