Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.787 keer bekeken

Sexy Valentijnscadeaus voor haar!

2 januari 2017,

geschreven door

Natuurlijk laat je haar elke dag merken dat je gek op haar bent, maar op Valentijnsdag mag je daar best nog een schepje bovenop doen! Maar wat willen vrouwen nou eigenlijk voor Valentijnsdag? Het is soms al lastig genoeg om te achterhalen wat ze überhaupt willen! Wij weten dat de zoektocht naar een passend cadeautje voor je (aanstaande) liefje op Valentijnsdag geen makkelijke opgave is. Voor elk type vrouw hebben wij het perfecte cadeau uitgezocht. Met deze cadeautips moet het je zeker lukken om een passend cadeautje voor jouw Valentijn te vinden!

Sexy lingerie

Een luxe lingeriesetje doet het altijd goed bij vrouwen en waarschijnlijk vind jij deze setjes ook niet onaardig om naar te kijken. Veel dames zien zichzelf graag in een satijnen negligé of worden gelukkig van kanten babydoll. Met zo’n waanzinnig setje laat jij haar op en top vrouw voelen! Verwen haar met een verleidelijke BH en bijpassend jarretelsetje. Reken maar dat jij dit  cadeautje in levende lijve weer uitpakken 😉

Verras haar met een speelse sextoy

Je vriendin vindt het heerlijk als je haar kan verwennen in de slaapkamer. Sextoys kunnen ervoor zorgen dat het genot nóg groter zal zijn! Zo kan jij haar – of zijn zichzelf – tijdens de seks subtiel verwennen met een mini-vibrator die tegen de clitoris gelegd kan worden. Dit zal haar heerlijke sensaties geven. Houd ze er ook van om gemasseerd te worden? Dan is een wand-vibrator een absolute must have! Deze kan niet alleen gebruikt worden voor een normale massage, maar is ook geschikt waanzinnige clitorisstimulatie.

Sommige vrouwen zijn er nou eenmaal niet voor gemaakt om achter het aanrecht te staan. Zij willen lekker hun eigen ding kunnen blijven doen. Hoe gelukkig ze ook met jou is, ze heeft zo af en toe gewoon me-time nodig. Met een leuke vibrator of dildo laat je haar zien dat je haar dat ene momentje voor zichzelf gunt. De luxe vibrator Sway Vibes No.2 is een absolute aanrader waar je haar zéker mee kan verrassen. Ook populair zijn de speeltjes die specifiek de clitoris stimuleren door middel van luchtdruktechniek, een ware must voor de vrouw die zichzelf graag verwent. De Satisfyer Pro 2 is dé orgasme-sensatie die zij moet ervaren.

Wil je haar verrassen met de perfecte combinatie van clitoris- en g-spot-stimulatie? Kies dan voor de gloednieuwe Satisfyer Pro G-spot Rabbit!

Durf te experimenteren

Houd jouw vriendin wel van een beetje spanning in de slaapkamer en durft ze grenzen op te zoeken? Verras haar dan met een kinky bondage set. Jullie hoeven niet naar Fifty Shades Freed: jij en je vriendin hebben jullie eigen red room! Versterk haar zintuigen door een oogmasker, kietelaar of een zweepje toe te voegen in de slaapkamrer. Met een leuk setje handboeien kunnen jullie experimenteren wie van jullie het meest dominant is. Is jouw vriendin ook avontuurlijk ingesteld? Denk dan eens aan een anaal speeltje zoals een buttplug of een anale plug met kralen.

Tip! Weet je niet waar je voor moet kiezen? Verblijd haar dan met een kinky cadeausetje, zoals de Easytoys Mr. Grey Box!

Meer inspiratie voor sexy valentijnscadeaus?

Wil je liever je vriendin met iets anders dan een seksspeeltje of lingerie verblijden? Verras haar dan met een heerlijke massageset of bodypaint. Verwen haar van top tot teen met een erotische massage, of voeg op speelse wijze wat body paint toe in jullie slaapkamer. Waar je een vrouw áltijd blij mee kan maken, is natuurlijk een heerlijk geurende parfum.
Kan je geen keuze maken tussen al deze leuke ideeën, kies dan voor een geweldig cadeaupakket! Gegarandeerd dat daar iets leuks tussen zit voor haar (én voor jou!).

Is het je gelukt om iets voor haar te vinden? We horen het graag in een reactie hieronder! We wensen jou en je (toekomstige) liefje in ieder geval een geslaagde Valentijnsdag toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

712 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een fetish voor. Deze week lichten wij de fetish dracofilie uit. Benieuwd wat d…
712 keer bekeken