QUIZ: Hoe goed is jouw dirty talk kennis?

26 februari 2019 door ToyRoy

Een goede relatie begint bij communicatie, zelfs in bed! Tijdens de nachtelijke escapades blijft het vaak nog redelijk stil. Wat is er mis met een goede portie dirty talk? Of met duchtig keuvelen over seksuele fantasieën? Helemaal niks! Als je al aan dirty talk doet, dan is deze test een eitje voor jou, in alle andere gevallen steek je er nog iets van op!

Wat is effectiever? Mentale of verbale dirty talk?

Giphy

Natuurlijk is verbale dirty talk effectiever! Je laat alle spannende leuzen toch niet in je hoofd rondzweven? Ze daadwerkelijk uitspreken is een echte turn-on en op die manier kun je ook vertellen wat goed voelt en wat je lekker vindt.

Wanneer is dirty talk het meest ongemakkelijk?

Giphy

Dirty talk is stiekem net als de eerste keer seks. Super ongemakkelijk en je weet diep van binnen niet wat je aan het doen bent. Je kraamt van alles uit, maar of het de juiste dingen zijn weet je niet. Hoe meer je aan dirty talk doet, hoe beter je er in wordt.

De spanning bouw je het meest op als je...

Giphy

Als je je partner de gehele dag door spannende berichtjes stuurt. Of leuke Snapchatjes, dan bouw je de spanning het meeste op. Je functioneert zelf ook net wat beter als je even bent opgewarmd. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je partner en de veelbelovende dirty talk.

Wat gebeurt er vaak na het voorspel vol dirty talk?

Giphy

Na het voorspel vol met dirty talk ga je er natuurlijk helemaal voor. Begin rustig en maak een prachtige rit met z’n tweeën in de slaapkamer. Het verwerken van alle schunnige leuzen kun je tijdens de daad eenvoudig doen. En koffiepauze.. ja, bewaar dat maar voor later.

Welk zintuig gebruik je het meest bij dirty talk?

Giphy

Als je bij elkaar ligt gebruik je vrijwel elk zintuig, maar het gevoelszintuig is wel echt de topper tijdens dirty talk. Kom dichter tot elkaar, raak elkaar aan en beschrijf wat je voelt.

Wat van het onderstaande is het belangrijkste?

Giphy

Onbekende dingen zijn ook spannend, wees dapper en assertief. Leer daarnaast ook van elkaar qua dirty talk. En let ook op. Probeer de kunst van dirty talk te leren door het te doen, maar blijf wel jezelf.

Is dirty talk goed voor je relatie?

Giphy

Zeker is dirty talk goed voor je relatie! Je leert elkaar kennen op een geheel andere manier. Daarnaast behoud je ook enige spanning in de slaapkamer als je bijvoorbeeld in een lange relatie zit. Maar ook op lange afstand is dirty talk goed, denk aan spannende berichtjes!

Welke leus uit de geschiedenis is het meest cliché?

Giphy

Natuurlijk is het ”Harder, sneller, dieper!” en alles wat je nog meer in dat rijtje kunt plaatsen. De welbekende leus hoor je veel voorbij komen in erotische video’s, maar ook erg veel in de slaapkamer. Hij is zo cliché dat het eigenlijk niet meer kan. Al rolt het ook erg lekker over de tong..

Oververhitte score gescoord? Laat het ons weten en ga dan zelf aan de slag met dirty talks!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op QUIZ: Hoe goed is jouw dirty talk kennis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid