Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.758 keer bekeken

Single zijn is fantastisch – 7 redenen waarom!

11 november 2022,

geschreven door

Veel mensen hoppen van de ene relatie op de andere, en sommigen blijven liever gewoon vrijgezel. Soms zelfs voorgoed! Maar waarom kiezen zoveel mensen er bewust voor om relaties uit de weg te gaan? En is dat jammer, of zelfs een beetje zielig? No way! In dit artikel verklappen we welke voordelen single zijn allemaal heeft.

1. Onafhankelijkheid

Heb je geen relatie, dan hoef je natuurlijk ook niet alles samen te doen! Niet alleen kun je lekker je gang gaan, je hoeft je ook geen zorgen te maken dat iemand een move maakt op je partner, of dat je partner jou niet aan je vrienden toevertrouwt. Geen jaloezie of overbezorgd zijn, als je tóch al gelukkig single bent!

onafhankelijk

2. Geen gezeik

Onenigheid. Daar kom je in een relatie niet omheen! Meningsverschillen leiden tot argumenten, leiden tot ruzie, leidt tot drama. Gelukkig hoor je als single nooit ‘wat doe je?’, ‘waarom zeg je dat nou weer?’ of ‘waarom hang je het toiletpapier verkeerd om?’. Geen gezeur betekent geen onrust.

ruzie

3. Het is vrij gezellig

Geen verwachtingen van je partner, geen verplichte etentjes of geforceerde gesprekken met je schoonfamilie, wél een lege planning! Meer dan genoeg tijd om met vrienden af te spreken, en het zo laat te maken als je zelf wil. Dus… waar spreken jullie vanavond af?

proost

4. Het rijk voor jou alleen

Een tweepersoonsbed is twee keer zo fijn als je hem niet hoeft te delen! Wordt je vrijgezel, dan ben je eindelijk ook eens van dat gesnurk af. Niet meer vechten om de dekens, om de afstandsbediening, over wat voor muziek er op staat of wat voor eten er op het menu staat! ‘Concessies doen’, wat is dat?

alleen thuis

5. Gaan waar je wilt

Uitgaan is één ding. Maar je kunt ook reizen wanneer en waarheen je maar wilt! Of het nu een weekendje met vrienden op de camping is, of een backpackreis in je uppie naar een ver land. Ook als van plan bent om te verhuizen, is het besluit een stuk makkelijker genomen wanneer je geen rekening hoeft te houden met een second opinion.

solo trip

6. Investeer in jezelf

Zonder relatie kun je volledig investeren in jezelf. Of je nu mooie spullen wil kopen, wil reizen, of liever denkt aan de toekomst, het is jouw geld en jouw geld alleen. Dus kun je zoveel sparen als je wilt, of juist je geld uitgeven aan de dingen waar jij plezier uithaalt.

investeren

7. Seksuele vrijheid

Ben je single, dan hoef je voor je partner niet te scheren, noch te presteren! Dat bespaart je een hoop tijd, moeite en potentiële stress. Gaat je voorkeur uit naar solosessies, of houd je wel van een avontuurtje op zijn tijd? Laat je fantasie de vrije loop en maak het zo kinky als je zelf wilt.

seksuele vrijheid

Wat vind jij het fijnst aan single zijn? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.583 keer bekeken

Geschreven door

Inmiddels hebben we bij EasyToys Magazine het nodige aan gekke seksspeeltjes gezien. Een fisting dildo schrikken we dan ook niet meer van. De dubbele fisting dildo die we onlangs op het internet tegenkwamen is echter andere koek en vonden we prima in…
2.583 keer bekeken