Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.616 keer bekeken

De 6 beste dingen om na de seks te doen

16 april 2020,

geschreven door

Je ligt heerlijk naast je partner uit te puffen nadat jullie net vurig hebben lopen te rampetampen. De seks was intens, het bloed pompte en de chemie tussen jullie beiden was meer aan dan ooit. Alleen wat ga je nu doen? Wij hebben een aantal tips voor je verzameld!

Kroelen en Netflix

Niets is zo fijn als een heerlijke knuffelsessie na een onstuimige vrijpartij. Kruip gezellig tegen elkaar aan en slinger maar weer eens die favoriete Netflix-serie aan. Sitcoms zijn vaak een succes, maar doen jullie vooral wat jullie niet laten kunnen. Niet in slaap vallen, mannen!

Warm elkaar op voor een volgende sessie

Het is ook mogelijk om je Netflix sessie als warm-up te gebruiken voor een volgende sekspartij. Er zijn een hoop series en films die geschikt zijn om mee in de stemming te komen. Wanneer jullie op een aantal pikante scènes getrakteerd worden, zal het niet lang duren voordat jullie weer liggen te vozen. Wij al een aantal films voor je verzameld!

Speel een erotisch spel

Het spelen van een (licht) erotisch spel kan een heerlijke activiteit zijn voor na de seks. Daarnaast kan het ook nog eens wonderen doen voor jullie relatie! Je vraagt elkaar om de beurt een pikante vraag, waardoor je meer over de ervaringen, seksuele wensen en fantasieën van je bedpartner komt te weten. Er zijn een hele hoop erotische spellen verkrijgbaar. Zo zijn er ook opdrachtenspellen of een spannend bordspellen voorhanden.

“Je vraagt elkaar om de beurt een pikante vraag, waardoor je meer over de ervaringen, seksuele wensen en fantasieën van je bedpartner komt te weten.”

Maak samen een lekkere maaltijd

Is het je ooit opgevallen dat eten na een work-out beter smaakt? Voor veel mensen geldt dit dubbel voor seks. Met een gemiddelde vrijpartij verbrand je natuurlijk de nodige calorieën. En wist je dat er ook etenswaren zijn die jouw libido een boost geven? Met een lustopwekkende maaltijd belanden jullie bijna onmiddellijk weer in de slaapkamer!

Wist je dat… er een hoop etenswaren zijn die jouw libido een boost geven?

Ga samen douchen

Samen douchen is een aangename manier om samen om – op een ander manier dan seks – intiem te worden en zorgt er tegelijkertijd voor dat jullie je weer fris en fruitig voelen voor de rest van de dag. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu en je portemonnee 😉

Geef elkaar een complimentje

Een manier om jullie seksleven te verbeteren, is door het zelfvertrouwen van je partner te vergroten. Studies hebben aangetoond dat vrouwen met een hoog zelfbeeld over het algemeen meer seksuele voldoening genieten. Ook mannen hebben het meer naar hun zin wanneer zij hun partner de hele tijd ziet genieten. Vertel haar dat ze er geweldig uitziet, dat ze je opwindt en hoe gek je bent op dat ene ding wat ze vaak doet. Jup, dat ding. Geloof ons dat dit wonderen doet voor je toekomstige vrijpartijen!

“Studies hebben aangetoond dat vrouwen met een hoog zelfbeeld over het algemeen meer seksuele voldoening genieten.”

Wat doe jij vaak na de sex? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.340 keer bekeken

Geschreven door

De uitdrukking een beest in bed, ken je waarschijnlijk wel. Maar na het lezen van dit artikel zal je daar met hele andere oren naar luisteren. Want weet je dat jij niet de enige bent die in jouw bed slaapt? Eigenlijk hoef jij je nooit alleen te voele…
1.340 keer bekeken
1.852 keer bekeken

Geschreven door

We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Zuigzoenen, love it or hate it. Ze zijn niet altijd handig om mee rond te lopen en kunnen een gevaar voor je carrière vormen. Maar niet iedereen ziet zuigzoenen als de onschuldige oorzaak van plagerijen …
1.852 keer bekeken