Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.457 keer bekeken

Fidget Spinner in je Butt(plug)

10 mei 2019,

geschreven door

De Fidget Spinner an sich is oorspronkelijk bedacht om iets in je handen te hebben, om de godganse dag mee te friemelen. Maar Frisky zou Frisky niet zijn als ze het klassieke speeltje uit de jaren ’90 niet zouden omtoveren tot iets seksueels!

Spinning around in the butt

Je zou verwachten dat de echte nerdy sextoys alleen maar door Geeky Sextoys geproduceerd worden, maar hier ga je de mist in. Inspelen op de actualiteiten is zelfs in deze branche ontzettend belangrijk en dat doen sextoy ontwikkelaars dan ook maar al te graag.

Zo is er ingespeeld op deze ‘uit de oude doos’-trend, welke in 2018 weer tot leven kwam. Je kunt nu dus genieten van anale stimulatie en tegelijkertijd friemelen met een Fidget Spinner! Het is theoretisch gezien bijna onmogelijk om je te vervelen met deze Fidget Spinner sextoy.

Fidget Spinner
Fidget Spinner

Heb jij altijd al een Fidget Spinner willen hebben?

Als je ‘ja’ hebt kunnen antwoorden op deze vraag, dan is jouw tijd aangebroken! De tijd om een stimulerende en spinnende buttplug aan te schaffen. The time is right! Versla de verveling en start het friemelen met een Fidget Spinner. Geloof ons, zelfs je partner zou hier ontzettend vrolijk van worden. Alle mooie en vrolijke kleurtjes draaien in het rond tussen je billen én dat ziet er natuurlijk erg feestelijk uit in een donkere slaapkamer.

“Het is theoretisch gezien onmogelijk om je te vervelen met deze Fidget Spinner Buttplug.”

Net zoals het originele speeltje zijn er in de buttplug variant ook vrij veel Fidget Spinners te vinden! Je komt ze in allerlei kleuren en formaten tegen, maar deze mooie paarse is voor ons wel de topper. Met zijn uitgebreide kleurenpalet zorgt het voor een mini disco in je slaapkamer. Ben je helemaal fan? Deze Fidget Spinner is te koop in onze webshop!

Spinnende Productvideo

Ben jij verslaafd aan de Fidget Spinner? Dan is deze buttplug het natuurlijk helemaal voor jou! Laat het ons weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.074 keer bekeken

Geschreven door

Iedereen fantaseert wel eens. Over die sexy collega, die mysterieuze vreemde in de bus, of een bekendheid. Maar we fantaseren ook wel eens over wat meer kinky dingen zoals BDSM, seks in het openbaar, seks met een onbereikbaar persoon…. Of wat dacht…
6.074 keer bekeken