Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.490 keer bekeken

Handen omhoog, of ik ejaculeer!

15 juni 2018,

geschreven door

Je hebt vast wel eens gehoord van explosieve orgasmes. Nou dit seksspeeltje neemt dit wel heel letterlijk! Deze buttplug is namelijk vormgegeven naar een echt wapen, met een realistisch formaat en een gedetailleerd handvat. Voor de echte gun-play fetisjisten dus!

Buttzooka

De buttzooka, want zo heet het speeltje, is een vondst van het Amerikaanse bedrijf Oxballs. Dit bedrijf is inmiddels geen onbekende meer in onze we love weird rubriek. Zo hebben we hier al een keer de fistfucking penissleeve en de penisgieter besproken. De Buttzooka past hier qua naam, uiterlijk en functie prima tussen.

Het speeltje is gemaakt van siliconen en heeft een invoerdiepte van maar liefst 15 cm. Je moet dus wel een beetje getraind zijn, wil jij je eigen anus onder schot houden! We zijn niet anders gewend van Oxballs.

buttzooka buttplug

buttzooka

Politie en boef rollenspel

Het bijzondere uiterlijk van deze buttplug leent zich natuurlijk ontzettend goed voor een politie en boef rollenspel. Is je partner een beetje opstandig, dan trek je vliegensvlug de buttzooka uit je holster. Wedden dat hij/zij dan wel luistert? Voor het bescheiden bedrag van 139 euro heb jij dit anaal geweer al in huis. Koopje toch?

Ga er niet mee over straat lopen, want voor je het weet heb de echte politie achter je kont aan!

Wat is het gekste dat jij ooit in je kont gestopt hebt? Deel het met ons, als je durft, in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.341 keer bekeken

Geschreven door

Rimmen – het oraal bevredigen van iemand zijn of haar anus – is een lekkernij voor de liefhebbers. En speciaal voor deze enthousiastelingen is er een handig hulpstuk verschenen: de bangin bench seksstoel! Daarnaast is mogelijk om een dildo onder de s…
4.341 keer bekeken
1.338 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij fan van kinky ondergoed en heb je nog een beetje ruimte in je ondergoedlade? Met deze jockstrap weet je zeker dat je indruk maakt! De wondere wereld van lingerie Lingerie heeft meerdere functies. Het beschermt en ondersteunt het geslacht, maa…
1.338 keer bekeken