Geef je partner een high-five aan de binnenkant!

5 januari 2018 door NaughtyNick   868

In onze zoektocht naar de meest opzienbarende seksspeeltjes hebben we we weer een nieuw ‘pareltje’ gevonden: de Hand-job Fist Fucking Cocksheath. Wat zeggie? Eeuhhh, laten we je een handje op weg helpen (hint, hint). Het is een penissleeve, maar dit keer niet gevormd naar een penis. Nee, dit speeltje heeft het uiterlijk van een hand en geeft vuistneuken een nieuwe betekenis!

Een penissleeve?

Om uit te leggen wat je met dit speeltje kunt, moeten we eerst uitleggen wat een penis sleeve precies is. Een penis sleeve schuif je om de penis heen om deze te verlengen of te verdikken met een aantal centimeters. Eigenlijk is het een soort holle dildo, waar je penis in past. De sleeve wordt met een strap op zijn plaats gehouden door een flexibele band die om de ballen wordt geplaatst.

hand dick

De meeste van deze penissleeves hebben een realistische vorm, soms met kleine extra’s zoals extra stimulerende noppen en ribbels. Anyway, het volgende speeltje is dus zo’n penis sleeve. Alleen dan in de vorm van een volwassen hand. Ja, een hand! Voor de liefhebbers, zullen we maar zeggen….

Fistfucking sleeve

Met deze sleeve van Oxballs kun je jouw partner penetreren met een spits gevormde hand. Doorgaans wordt deze positie van de hand gebruikt om de anus of vagina met de hand binnen te kunnen dringen. De vingers zijn dan dicht op elkaar geplaatst. Wanneer de hand helemaal naar binnen kan, wordt meestal een vuist gemaakt. Deze sleeve blijft echter in de begin positie staan (wel zo makkelijk). Hoewel het een compacte hand betreft is het niet aan te raden voor beginners om hiermee aan de slag te gaan. Het speeltje heeft ook nog eens een invoerdiepte van 24 cm. Een getrainde vagina of anus is dus een vereiste!

Smeer de binnenkant in met wat glijmiddel, stop je pielemuis erin, klem de sleeve om je zak en je bent klaar om te gaan. Kan je partner de invoerdiepte van 24 centimeter aan?

Wanneer je oprecht geïnteresseerd bent in dit toch wel aparte seksspeeltje. Er zijn er twee kleuren waaruit je kan kiezen: zwart en rood. De toy is gemaakt van TPR en is verkrijgbaar via de site van Oxballs voor $85. Nu is het tijd om je partner een high-five aan de binnenkant te geven!

Weleens een hand in je anus of vagina gehad? Deel het met ons in reactie! 😉

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Geef je partner een high-five aan de binnenkant!

    • Klopt Frederika, een sleeve als deze kun je om de penis schuiven. Het is zeker mogelijk om met penis met een sleeve om een vagina of anus te betreden. Wel raden we beginners deze sleeve niet aan, vanwege de invoerdiepte van 24cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2018 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid