door NaughtyNick

7 rollenspel ideeën om samen mee te experimenteren!

8 september 2019 door NaughtyNick

Als je voor het eerst seks hebt met een nieuwe lover is alles spannend. Een nieuw lichaam, nieuwe energie en nieuwe hoogtepunten. Die energie moet je vasthouden! Een spannend rollenspel is in dat geval een uitstekende optie. Met behulp van een rollenspel kunnen jullie al je schandalige fantasieën en wensen op seksueel gebied in vervulling laten gaan 😉 De leukste rollenspel ideeën en scenario’s hebben we hieronder voor jullie uiteengezet!

1. De strenge baas en de zachte medewerker

Je hebt altijd al een gigantische crush gehad op je baas. Jouw professionaliteit heeft je tot nu toe altijd tegengehouden om zijn kantoor binnen te stappen en een move te maken. Tot die ene personeelsavond waarbij je iets teveel hebt gedronken en jullie samen als laatste overblijven. “Oh, kan DIT wel? – dit is NIET echt professioneel”, zeg je met je schattige kleine oogjes. “Ik ben je baas, dus het is jouw belang om te doen wat ik zeg”, bijt je baas je toe. De baas zijn wil is wet.

2. De politieagent en de boef

Je bent weer eens roekeloos door een aantal rode stoplichten gereden en maakt je totaal geen zorgen om een bekeuring van de politie. Je vindt het eigenlijk wel spannend en wacht op het moment dat je eindelijk een keer gepakt wordt.  Wanneer die hete politieagent(e) je ineens aanhoudt ben je binnen de kortste keren geboeid en wordt je grondig gefouilleerd. Eindelijk wordt je eens behandeld als de bad-girl of -boy die je bent! Een sexy politiepakje en een setje handboeien zijn natuurlijk cruciaal bij dit type rollenspel.

  • Geen producten gevonden

3. De twee vreemden

Je bent op reis voor je werk en bent nog eventjes aan het naborrelen in de kroeg. Terwijl je in je lege wijnglas aan het kijken bent, tikt er opeens iemand op je schouder. Je kent de persoon niet, maar op een of andere manier is er een onverklaarbare aantrekkingskracht tussen jullie. Normaal gesproken ga je niet met iemand mee naar huis waarvan je de naam niet weet. Aan de andere kant moet je alles een keer geprobeerd hebben, toch?

4. De docent en student

Als docent weet je eigenlijk dat je geen oogje mag hebben op die sexy studente met haar korte rokje en brilletje, maar het is net alsof ze je constant loopt uit te dagen. Alsr ze voorover gebogen staat over haar wiskunde huiswerk, zie je hoe haar billen een stuk onder haar rokje tevoorschijn komen. Wanneer ze je vraagt of je na de les nog even één op één de stof voor het volgende tentamen kunt uitleggen, loopt het al snel helemaal uit de hand!

“Als ze voorover gebogen staat over haar wiskunde huiswerk, zie je hoe haar billen een stuk onder haar rokje tevoorschijn komen.”

  • Geen producten gevonden

5. De pizzabezorger en de rijke huisvrouw

Je hebt pizza besteld maar je komt er onverhoopt achter dat je niet genoeg geld in huis hebt liggen. Vervelend. Gelukkig ben je creatief genoeg en wacht je de pizzabezorger in sexy lingerie op. Wedden dat er dan wel wat van de prijs af kan? Als de bel gaat spiek je voorzichtig door het deurgat en ja hoor, hij mag er wezen! Hij probeert snel weg te kijken maar wanneer je hem uitnodigt om een aantal foto’s van jou in lingerie te maken, trek je hem snel over de streep. Van het één komt het ander en ook de pizzabezorger wordt steeds brutaler.


“Wil je nog wat meer salami op deze pizza?”

6. De dokter en de patiënt

Als kostuums jouw ding zijn dan is dit ook een heel geschikt rollenspel. De dokter of verpleegster kan een setje latex handschoenen aanschaffen of een goedkope stethoscoop om het spel nog even wat realistischer te maken. Bij binnenkomst vraag je de ‘patiënt’ naar de klachten en wijs je hem op de plek waar hij zich van zijn kleren kan ontdoen.

“Uw broek kunt u daar uittrekken meneer”. Voor een rollenspel tussen dokter en patiënt zijn er diverse rollenspel outfits verkrijgbaar. Ook boeien en een speculum kunnen helpen dit rollenspel tot leven te brengen. Zodra de patiënt klaar ligt, kan je doorgaan met een grondig onderzoek 😉

“Bij binnenkomst vraag je de ‘patiënt’ naar de klachten en wijs je hem op de plek waar hij zich van zijn kleren kan ontdoen”

  • Geen producten gevonden

7. De prostituee en haar klant

Er is niets leuker dan een verkleedpartijtje op zijn tijd! Een (te) kort rokje, hoge pumps, nep tattoo’s en de make-up een tikkeltje over de top zorgen voor de nodige geloofwaardigheid bij dit type rollenspel. Je partner kan jou opwachten voor de slaapkamer (of op een afgelegen parkeerplaats) om vervolgens de te verrichten diensten met jou te bespreken 😉 Stel jezelf voor met je belachelijke nieuwe naam en bedenk dat jij pas tevreden kan zijn als de klant dat ook is! Laat je van je meest gewillige kant zien! Let wel goed op de tijd en houd bij wanneer er (weer) betaald moet worden.

“Stel jezelf voor met je belachelijke nieuwe naam en bedenk dat jij pas tevreden kan zijn als de klant dat ook is! Laat je van je meest gewillige kant zien!”

Heb jij al één van deze rollenspel scenario’s uitgeprobeerd? Deel je ervaring met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

6 reacties op 7 rollenspel ideeën om samen mee te experimenteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid