Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

13.019 keer bekeken

Een kijkje in het seksleven van Heleen van Royen

12 juni 2018,

geschreven door

In ons nieuwste rubriek ‘Het nachtkastje van…’ nemen we een kijkje in het seksleven van onze lezers. Vorige week kwam Heleen van Royen naar buiten met haar nieuwste pronkjuweel: Sexdagboek. Hierin beschrijft ze uitvoerig haar seksleven, inclusief de seksspeeltjes uit haar nachtkastje. Benieuwd? Laat je inspireren door het slaapkamer-arsenaal van Heleen!

“Ik wil dat jij weet wat een seksleven kan inhouden. Omdat je dat eigenlijk nergens kunt naslaan.”

– Heleen van Royen in ‘Sexdagboek

Heleen van Royen: Sexdagboek

Tegenwoordig wordt overal over geblogd, gevlogd, geschreven en gedeeld via Social Media. Over alles, behalve over seks. Openlijk spreken over seks is nog steeds een taboe. En deze taboe wil Heleen van Royen graag doorbreken door een boekje open te doen over haar seksleven. Sexdagboek is een verslag van 365 dagen seks, waarin opwinding, tederheid, liefde, maar ook het ouder worden en schaamte worden beschreven. Niet alleen een spannend inkijkje, maar ook erg inspirerend!

Het nachtkastje van… Heleen van Royen

Heleen schaamt zich er niet voor: zij heeft een behoorlijke verzameling aan seksspeeltjes in haar nachtkastje liggen. Benieuwd welke? Dit is de inhoud!

  • Een flesje glijmiddel mag natuurlijk niet ontbreken.
  • Een roze tarzan vibrator, die de G-spot en clitoris gelijktijdig stimuleert.
  • Een stijlvol buttplug setje, met een klein, medium en groot formaat. Afgewerkt met een classy siersteen!
  • De Palm Power Jenga Stimulator Wand, een oplaadbare vibrator die tevens als massage-apparaat dient. Voor het krachtige werk!
  • Een zwart kanten masker.
  • Het kroonjuweel van het nachtkastje: de Womanizer.

“De Womanizer works his magic. Het orgasme komt van ver, zwelt aan, ebt weer weg, komt weer terug en uiteindelijk ontrolt het zich volledig.”

– Heleen van Royen in ‘Sexdagboek

Womanizer Pro

Womanizer pro goudDe Womanizer Pro passeert als favorietje van Heleen regelmatig de revue in het boek. Geheel terecht volgens ons! Dit revolutionaire speeltje maakt gebruik van een speciale techniek: luchtdrukstimulatie. Wij noemen het dan ook een luchtdruk vibrator.

Het speeltje heeft een compacte vorm met een tuitje die over de clitoris wordt geplaatst. Door middel van luchtdrukgolven ontstaat een zuigend effect, vergelijkbaar met orale seks. Heel anders dan de trillende seksspeeltjes die je misschien gewend bent. Binnen no-time wordt een hoogtepunt bereikt, zelfs door vrouwen die normaal moeite hebben met klaarkomen.

“Ik plaats het tuutje van de Womanizer over mijn clit. De toy zuigt, mijn clit klopt en in no time schurk ik tegen een orgasme aan.”

– Heleen van Royen in ‘Sexdagboek

Wil jij ook net zo’n nastkastje als die van Heleen? Check hier de producten!


Wil jij ook de magie van de Womanizer beleven?

1 reactie

  1. Alleen onder de douche kan t lukken, maar dan moet ik mij er echt op toe leggen. Dit wil ik ook graag in bed en met mijn partner.
    Help!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

De one-night-stand is een populair begrip in erotiekland. Ook de BOB relatie is een term die steeds vaker de revue passeert. BOB staat voor Bed, Ontbijt, Buiten. Je slaapt met iemand, ontbijt samen en bonjourt hem of haar vervolgens de deur uit om di…
369 keer bekeken