Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

40.038 keer bekeken

De 5 beste standjes voor borstenfans!

1 april 2021,

geschreven door

Het is een behoorlijk veelgestelde vraag binnen vriendschappelijke kringen: “Ben jij een borstenmens of een billenmens?”. Voor iedereen die al rode oortjes krijgt bij de gedachte aan een mooi paar borsten, hebben wij een lijstje samengesteld met de beste standjes voor borstliefhebbers. Lees maar snel verder!

#1 Cowgirl

De eerste in dit rijtje is de Cowgirl. Dit standje waarbij de vrouw bovenop zit, is misschien wel een van de meest bekendste seksstandjes. De persoon bovenop kan de volledige controle nemen en de persoon onderop heeft een waanzinnig uitzicht op het lijf van zijn of haar partner. Ideaal dus voor alle borstenfans!

“De persoon bovenop kan de volledige controle nemen en de persoon onderop heeft een waanzinnig uitzicht op het lijf van zijn of haar partner.”

#2 Russisch

russisch
Dat Russen van borsten houden is niet een geheel onbekend fenomeen. Dat verklaart ook meteen de naam van dit standje. De vrouw duwt haar borsten tegen elkaar aan terwijl de man zijn penis tussen haar borsten legt. De man kan naar gewenst tempo heen en weer gaan. De vrouw kan ook makkelijk overschakelen naar orale bevrediging. Een heerlijke boob job!

“De vrouw duwt haar borsten tegen elkaar aan terwijl de man zijn penis tussen haar borsten legt.”

#3 Over The Edge

Het Over-The-Edge standje is eigenlijk enorm simpel! Je gaat op je rug liggen, bijvoorbeeld op tafel of op bed, en je legt je hoofd enigszins over de rand hiervan. Op deze manier kan je partner gemakkelijk naar binnen glijden met zijn penis en is het ook voor jou een stuk aangenamer. Mede hierdoor is dit het perfecte standje voor deep throating! De persoon die oraal bevredigd wordt kan ondertussen lekker spelen met de borsten van zijn of haar partner.

“De persoon die oraal bevredigd wordt kan ondertussen lekker spelen met de borsten van zijn of haar partner.”

#4 Double Down

double down

Bij de Double Down geniet je van dubbel zoveel boobies! Woohoo! Het leukste aan de Double Cowgirl is dat je het met z’n drieën kunt uitoefenen. Terwijl twee vrouwen bovenop de man plaats nemen, kunnen zij ook nog met z’n tweeën aan de slag in de vorm van zoenen of andere erotische aanrakingen. Daarnaast kunnen de twee personen bovenop elkaar ook nog innig aankijken, dit kan weer enorm opwindend zijn!

“Terwijl twee vrouwen bovenop de man plaats nemen, kunnen zij ook nog met z’n tweeën aan de slag in de vorm van zoenen of andere erotische aanrakingen.”

#5 Blinded Hot Seat

Bij dit standje zet je jouw partner vast op een stoel. Je maakt de voeten vast aan de stoelpoten en de handen achter de leuning. Omdat jouw partner door de bondage niet kan bewegen moet jij al het werk doen, en het ‘erge’? Je partner kan je niet eens aanraken! Maar jij gelukkig jouw partner wel. Streel haar borsten zachtjes en knijp af en toe in de tepels; dit zal het verlangen naar jou alleen maar doen groeien. Speel daarnaast met de zintuigen door je partner een blinddoek om te doen. Gebruik dan veertjes, warme massageolie en koude ijsblokjes om de gevoelige huid extra te prikkelen….

“Streel haar borsten zachtjes en knijp af en toe in de tepels; dit zal het verlangen naar jou alleen maar doen groeien.”

Welk standje is jouw favoriet? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.521 keer bekeken

Geschreven door

Met een vibrerende slip geniet je discreet van meest heerlijke stimulerende vibraties. De slips zijn voorzien van een compacte en ergonomisch gevormde vibrator die comfortabel gedragen kan worden. Vaak bevat het meegeleverde ondergoed een opbergvakje…
4.521 keer bekeken