Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.191 keer bekeken

7 redenen waarom we zó van lingerie houden ❤️

7 april 2021,

geschreven door

Lingerie, dames ondergoed, onder mode…. Noem je het hoe je het noemen wil, maar lingerie is een fantastisch iets. Het is het ideale cadeau voor je vrouw of vriendin, de perfecte feel good aankoop en het dragen geeft ons vrouwen gewoon een heerlijk gevoel. In dit artikel lees je 7 redenen waarom wij zo van lingerie houden en waarom jij dat ook moet doen!

#1 Door lingerie te dragen voelen we ons sterk en sexy

Wat een goede bh of een sexy slip met ons zelfvertrouwen kan doen is geweldig! Met een sexy setje voelt het of we de wereld aan kunnen. Als vrouwen mooie lingerie dragen voelen zij zich meer zelfverzekerd en sterk. Echt waar. Je sexy kleden doe je namelijk ook (of; voornamelijk) voor jezelf. En als jij als enige weet wat voor een killer body en mega sexy lingerie setje er onder jouw mantelpakje of wijde jeans zit geeft je dit een fijn gevoel.

“Je sexy kleden doe je (voor)namelijk voor jezelf!”

#2 Je kan je partner helemaal gek maken

Als jij je partner verrast door het dragen van een sexy setje, maak je hem of haar sowieso helemaal gek. Vooral wanneer deze niet gewend is om jou in dit soort outfits te zien. Als jij altijd voor comfy en basic gaat (waar helemaal niks mis mee is, doe waar jij je lekker bij voelt) is een sexy setje van kant of satijn ineens een hele frisse wind voor jullie seksleven. Of nou, frisse wind? Eerder een hele hete dessert storm!

lingerie kopen

#3 Het is sexy om iets aan de verbeelding over te laten

Ja, een naakt lichaam is mooi. Maar wij vinden het eigenlijk nog veel spannender en sexier om iets aan de verbeelding over te laten. . Als je niet direct alles laat zien kan je partner zijn of haar fantasie lekker de vrije loop laten. Wat zit er onder dat flinterdunne laagje satijn? Dat fantaseren maakt alles nog veel spannender. Zo zijn er ook heel veel sexy slips met een open kruis. Die kan je dus aanhouden tijdens de seks. Lingerie is ook heel fijn voor dames die onzeker zijn over bepaalde delen van hun lichaam. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om niet meer onzeker te zijn, maar tot dat je daar bent is lingerie aanhouden tijdens de seks een goed alternatief.

#4 Lingerie is jouw eigen sexy geheimpje

Het dragen van sexy lingerie is jouw eigen persoonlijke voorspel. Als jij namelijk een date hebt en je draagt een sexy setje, dan kan jij je al de hele avond verheugen op de ogen van je partner als jij je kleding uit trekt. Maar ook als jij op je werk rondloopt in je zakelijke outfit en niemand weet hoe sexy jij eronder gekleed bent. Of wat dacht je van een mommy op het schoolplein? Die andere moeders hebben geen idee wat voor sexy bombshell er naast ze staat! Als jij zo’n sexy geheim, letterlijk, mee draagt, maakt dit jouw dag een stuk spannender en leuker.

“Een sexy geheim dat je letterlijk met je meedraagt ;)”

Mooie lingerie

#5 Je kan er bepaalde lichaamsdelen mee accentueren óf verbergen

Lingerie hoeft niet per se van kant te zijn of te bestaan uit een paar dunne draadjes. Nee ook degelijk, goed zittende lingerie is geweldig omdat het helpt ons lichaam van haar beste kant te laten zien. Heb je delen die je juist wil benadrukken? Dan doet lingerie dat voor je. Maar ook als je plekjes hebt die je liever wil camoufleren, is lingerie jouw beste vriendin. Een push up BH om je borsten nog meer te laten stralen of een corrigerende slip om je taille beter tot haar recht te laten komen. We love it.

#6 Met lingerie aan voel je je een cadeautje (en dat mag je partner uitpakken)

Als je een mooi setje draagt, voel je je toch net een cadeautje? Helemaal als je de blik van je partner ziet, die niet kan wachten om jou uit te pakken Als jij je sensueler en aantrekkelijker wilt voelen is dat zo opgelost door het dragen van sexy lingerie. Of je nou groot, klein, curvy of slank bent, er is altijd geschikte lingerie voor jouw lichaamstype. 

#7 Het is het perfecte cadeau

Is je vriendin of vrouw bijna jarig? Komt Valentijnsdag of jullie jubileum op de hoek kijken? Mooie lingerie is áltijd een goed cadeau! Als jij namelijk een mooi setje voor je partner koopt laat dit twee dingen zien. 1: Je bent betrokken en geïnteresseerd want je weet wat haar maat is. 2: Je hebt moeite gedaan voor het cadeau, want je bent zelf (online) op zoek gegaan naar een setje dat jij mooi vindt en waarvan je denkt dat zij het mooi vindt. En dat zijn eigenlijk de twee belangrijkste dingen als het op cadeaus gaat. Ja een giftcard van 500 euro is leuk, maar het is heel onpersoonlijk en makkelijk. Lingerie kopen is heel persoonlijk, attent én het is niet alleen een cadeau voor je vriendin, maar óók voor jou.

Wat is jouw favoriete lingerie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.774 keer bekeken

Geschreven door

Bijna dagelijks wordt onze webshop gevuld met de mooiste, nieuwste en leukste toys, lingerie, accessoires en fun artikelen! Hieronder vind je de leukste recente toevoegingen aan de online shop, zodat je niks mist. Wie weet zit jouw droom sextoy of li…
2.774 keer bekeken