Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.818 keer bekeken

Sextoys voor non binaire personen

16 september 2020,

geschreven door

Als je bij (online) seksshops opzoek gaat naar toys krijg je meestal de keuzes: voor vrouwen, voor mannen en voor koppels. Maar wat kiezen non binaire personen dan? Non binaire mensen voelen zich niet thuis of identificeren zich niet met de binaire gender categorieën man of vrouw. Als jij je zowel man als vrouw óf geen van beide voelt, op welke categorie zoek je dan? Speciaal voor jullie hebben wij dit lijstje met gender neutrale sekstoys.

Genieten op  jouw manier

Natuurlijk mag en kan iedereen genieten van elke sextoy. Een vibrator is niet alleen voor vrouwen en een prostaatstimulator kan vaak ook gebruikt worden voor G-spot stimulatie. In de wereld van sextoys is eigenlijk heel veel mogelijk, zolang je maar een beetje creatief bent! Geniet dus lekker op jouw eigen manier met de sextoys die jij leuk vindt.

Svakom Marin

De Marin vibrator is een dubbele vibrator met drie zeer krachtige motoren die geschikt is voor alle genders en sexualiteiten. De drie buigzame uiteinden zijn voorzien van vijf vibratiestanden met vijf snelheden. Elk uiteinde is afzonderlijk te buigen, waardoor je de vibrator kan buigen in de vorm die jou het lekkerste stimuleert.

“De Marin Vibrator kan je zelf in jouw ultieme vorm buigen.”

Clandestine Mimic

“Met de flexibele, ronde, zachte vleugels is deze toy geschikt voor iedereen!”

Snaky Vibe

De Snaky Vibe van Pretty Love is een bijzondere vibrator met twee uiteinden. Na het zien van deze toy, zal jij de naam direct begrijpen. Dit vibrerende slangetje is zowel vaginaal als anaal te gebruiken.

We-Vibe Pivot

De Pivot is eigenlijk een cockring, maar deze toy is ook te gebruiken als vinger vibrator. De ring zorgt voor krachtige vibraties die zowel de drager als de ontvangende partner stimuleert. Door het flexibele materiaal past de ring om elke penis (en of vingers). Deze toy is te bedienen met de We-Connect App voor op je telefoon.

“De ring zorgt voor krachtige vibraties die zowel de drager als de ontvangende partner stimuleert”

BE.ONE Vinger Vibrator

Deze kleine, maar krachtige vinger vibrator van Fun Factory is een hele fijne aanvulling voor elk nachtkastje. de BE.ONE plaats je tussen twee vingers en kan je gebruiken om alle gevoelige plekjes te stimuleren. Denk aan nek, tepels, clitoris of perineum. Máár het is ook erg leuk om de BE.ONE om je vinger te dragen terwijl je jouw partner een hand- of blowjob geeft. Dit zorgt voor een ongekende ervaring.

“Plaat de toy tussen twee vingers en verwen het hele lichaam van je partner of jezelf.”

OhMiBod – Club Vibe 3.OH Music Vibrator

De Club Vibe is een toy die je in je ondergoed draagt. Bijvoorbeeld terwijl je op stap bent. Hij wordt geleverd met een afstandbediening met een bereik van zes meter. Zo kan je partner de vibrator bedienen. De Club Vibe 3.OH heeft nog een extra hele toffe functie: De toy reageert namelijk ook op muziek of op de stem van jouw partner! Dit zal voor nog meer hele spannende mogelijkheden zorgen.

Crescendo vibrator

De Crescendo is een buigzame G-spot vibrator. Deze toy is op zes plaatsen buigbaar zodat jij hem in jouw ideale positie kan buigen zodat hij perfect jouw G-spot of Prostaat kan masseren. De Crescendo heeft aan een kant vleugels die je om de clitoris kan plaatsen of tegen je ballen aan. Je hebt keuze uit maar liefst 12 vibratiestanden én de mogelijkheid om de toy te bedienen met een app.

“Jij kan deze toy in jouw ideale positie buigen zodat hij perfect jouw G-spot of Prostaat kan masseren”

Nexus Buttplug Trio Set

Niet alleen deze, maar alle buttplugs zijn geschikt als toy voor non binaire mensen. Want of je jezelf nou man én vrouw of geen van beiden voelt; een achter ingang hebben we allemaal. Het is dus de meest genderneutrale erogene zone kunnen we wel zeggen.

Naar welke toy uit deze lijst ben jij het meest benieuwd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

811 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj narratofilie uit. Wil je wet…
811 keer bekeken